Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν το συνεχίζω αφου και το forum κλίνει στο να κάνουν τους κινέζους οι ΠΑΟκτζηδες για την ταμπακιέρα! Στολίσνιακα και Μαρινάκης! LOVE FOR EVER!
-
Magic WormHole
Μήνυμαακρα του τάφου σιωπή στην Τουμπα βασιλεύει αόμματοςςςςςςςςςς
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑποθεώστε τον Ιβαν σας που πέρσι είχε συναντηθεί κρυφά στο σπίτι του Μαρινάκη πριν τους αγώνες κυπέλλου για να ζητήσει.....ισονομία! Βάλτε και λίγο κόκκινο στην φανέλλα ! Σας πάει πλέον πολύ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟπα Καλως τους γαυρους του Βορρα μιλαω με Καραπαπα? γιατι ο προεδρος του ερασιτεχνη ΜΠΑΟΚ είπε οτι χτυπάνε τον δυνατό ΜΠΑΟΚ όπως χτυπάγανε τόσα χρόνια τον ολυμπιακό!!!!!!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαοκ...θα το δοκιμασω ευχαριστω spiderman3 αν και εισαι ΠΑΟΚτζης ...ελπίζω να μην συναντηθήκαμε στον Βόλο =============== Μαι 10th 2017, 8:26pm =============== Tο δοκιμασα και στα Αγγλικα αλλα δεν πιάνει......
-
Magic WormHole
Μήνυμαβοηθα και συ Γκανταλφ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔιάλειμμα ολίγων δευτερολέπτων μήπως ξέρει κανείς... Εχω εγκατεστημένη την έκδοση MIUI.GR XTRV-7.4.27 BETA σε Xiaomi Note 4 και μου παρουσίαζει το εξής πρόβλημα Στις ρυθμίσεις -κλείδωμα οθόνης-κωδικός κλειδώματος οθόνης....οτι και να βάλω μετά μοτίβο ή pin δεν το κρατάει ενεργό Υπάρχει κάποια άλλη παράμετρος που πρέπει να ρυθμιστεί;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδια πιάστε θέση με τόσους πινγκουίνους θα δούμε σε επανάληψη "το ταξίδι του αυτοκράτορα" κρατάτε γερά...τα αυγά
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝτου από παντού! Skolikes for ever
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑρχηγε να φαω και αυτον με την γραβάτα;
-
Magic WormHole
Μήνυμαπρος demakhs Αρχηγε να φαω το παρπάνω πινγκουινάκι με τον λαμπτήρα? Aκου να με πει τσιράκι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδιά μην γράφετε σ αυτη την σελίδα Είναι το number of the beast ανάποδα!
-
Προβλημα με ξεκλείδωμα
ΜήνυμαΚαλησπερα Εχω εγκατεστημένη την έκδοση MIUI 8.3 MIUI.GR XTRV-7.4.27 BETA και μου παρουσίαζει το εξής πρόβλημα Στις ρυθμίσεις -κλείδωμα οθόνης-κωδικός κλειδώματος οθόνης....οτι και να βάλω μετά μοτίβο ή pin δεν το κρατάει ενεργό Υπάρχει κάποια άλλη παράμετρος που πρέπει να ρυθμιστεί;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδια μην τον διαβάζετε Πρόκειται για μεγάλη (κινέζικη) μαφία!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧαιρετώ το πλήθος!!!!!!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμανεο μελος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕφτασε!!!!!!