Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με το GPS όταν το ενεργοποιώ δεν μου εμφανίζεται το σηματάκι με το google earth αργεί να βρει το στίγμα και πάντα πέφτει έξω με το google maps πέφτει ακριβώς και όταν το ανοίγω εμφανίζεται και το σηματάκι του GPS και ενώ στις ρυθμίσεις επιλέγω υψηλή ακρίβια, το γυρνάει από μόνο του στο εξηκονόμηση μπαταρίας να χρησιμοποιεί δηλαδή μόνο wifi και δεδομένα κινητής ξέρει κάποιος τη μπορεί να παίζει ? έχω XTRV 8.5 stable
Καλημέρα από το κινητό δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο εδώ στο φόρουμ πατάω το εικονίδιο με το συνδετήρα μετά ανέβασμα αλλά δεν κάνει τίποτα δεν μου βγάζει τα αρχεία του τηλεφώνου
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν έχει σημασία. Το winzip διαχειρίζεται και αρχεία img ως συμπιεσμένα. Για αυτό ενδεχομένως να σου βγάζει το εικονίδιο. Απενεργοποίησε την απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων και δες τελικά τι τύπος αρχείου είναι. Εγώ πιστεύω ότι είναι img και έχει διπλή επέκταση... ” οποτε?
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι δώσε τις εντολές που λέει ο οδηγός. Όπως βλέπω όμως δεν έχεις απενεργοποιήσει την απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων και ενδέχεται το αρχείο να έχει διπλή επέκταση, δηλαδή recovery.img.img ” πιστεύω και εγώ ότι το .img το παίρνει σαν όνομα γιατί το αρχείο εξακολουθεί να φενεται σαν winzip
εδώ το χάνω στον οδηγό λέει ότι κατεβάζεις το αρχείο και το βάζεις στο φάκελο adb και στην εικόνα το δίχνει σαν img αρχείο και μετά λέει ότι το φλασάρεις μέσω fastboot
Παράθεση από NasDriver: “Nougat ? Για πήγαινε εκεί που λέει "All specs" ” εκεί ήταν τώρα μου λέει αν κατάλαβα καλά να περιμένω 72 ώρες nougat είναι η έκδοση ? πάντως έχει πολλές κινεζιες μέσα και είναι κάπως γενικά