Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-76 από 76.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Φίλε μου καλησπέρα. Η rom που έχεις είναι ανεπίσημη πειραγμένη από το κατάστημα που πήρες το κινητό και θα πρέπει να την αλλάξεις, γιατί μελλοντικά ενδεχομένως να σου προκαλέσει προβλήματα. ” Οπότε ξεκινάω με το να δω αν είναι κλειδωμένο το τηλ ?

• γεια σας μολις παρελαβα το μι5 απο ebay και εχω 2-3 αποριες το σηματακι στο ξυπνητηρι διπλα τι ειναι; Και αν ειμαι οκ με αυτη τη rom; Γιατι δεν μου εχει ελληνικο λεξικο οταν γραφω μνμ

• οι 45 εγιναν 180? μπραβο Σ ευχαριστω =============== Απρ 29th 2017, 12:15pm =============== Τελικά έστειλα το κινητό πίσω το ebay μου έστειλε μήνυμα ότι ο πωλητής μου έκανε refund (πριν ακόμα παραλάβει το κινητό ) και έκλεισε το θέμα τα χρήματα αυτά λογικά θα εμφανιστούν στο balance μετά από 2-3 μέρες ?

• Παράθεση από flxas: “Ξεκινά από ebay την επιστροφή. Θα σου στείλουν την διεύθυνση του και το όνομα. Εκεί θα τα στείλεις και θα τραβήξεις και φωτο του δέματος με τα γραμματόσημα για οποιαδήποτε παρεξήγηση προκύψει. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οκ Ευχαριστω πολυ

• Οπότε θα του στείλω σήμερα ένα μαιλ ότι αύριο θα του ταχυδρομίσω το πακέτο και ότι θέλω full refund και αύριο μετά που θα το έχω στείλει θα ζητήσω μέσω ebay την επιστροφή και θα στείλω και σε αυτόν τον αριθμό αποστολής

• θα ζητήσω full refund οπότε τώρα είναι καλύτερα να ζητήσω επιστροφή μέσω της επιλογής που έχει το ebay η να του στείλω μήνυμα πρώτα (πάλι μέσω ebay)ότι δεν θέλω την αντικατάσταση που μου πρότινε και να μου κάνει full refund ? και αναλόγως την απάντηση πράτω? δεν μου έχει τύχει ξανά επιστροφή..............

• Παράθεση από spideman3: “Για full refund πήγαινε. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ο πωλητής μου είπε να του στείλω το κιν πίσω να του βγάλω μια φωτο το πακέτο με την αποδηξη των ελτα και να μου πληρώσει τα μεταφορικά μετά και ότι θα με βοηθήσει να γίνει αντικατάσταση του τηλεφώνου με ένα καινούριο ......Αλλά μου ακούγετε μια διαδικασία που ίσως τραβήξει και ίσως να μπερδευτούν τα πράγματα Αν του ζητήσω full refund δεν είναι υποχρεωμένος να μου πληρώσει και τα μεταφορικά αφού …

• Ευχαριστω παιδια το κινητο ειναι off παω για αντικατασταση η full refund

• Καλημέρα πρόσφατα αγόρασα ένα mi5 190Eyro από ebay το οποίο βγήκε ελλατωματικό μετά από 2-3 μηνύματα που αλλάξαμε με τον πωλητή μέσω ebay και όταν του είπα ότι θέλω full refund μου είπε να του το στείλω πίσω και ότι θα μου κάνει refund τα έξοδα του ταχυδρομίου και θα μου στείλει ένα καινούργιο κινητό Νομίζω όμως ότι πρέπει να ξεκινήσω την διαδικασία μέσω ebay γιατί θα περάσουν οι 45 μέρες και μετά δεν θα είμαι καλυμένος έτσι ?? η να επιμένω σε full refund να τελιωνει. εκεί όμως είναι υποχρεωμένο…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kritigr: “τιποτα δεν το βλεπει καθολου ” Κρίμα ρε γ@@@το..Ψάξε την εγγύηση και δοκίμαζε καπου καπου να το συνδέεις στο pc μπας και το βγάλει στις com. Φανταζομαι ούτε ήχος ακούγεται κατα την σύνδεση έτσι? οχι κανενας ηχος ”

• οχι τιποτα δοκιμασα και με vol- μαζι με το power και μετα να το συνδεσω τιποτα δεν το βλεπει καθολου

• Πριν λίγο το δοκίμασα για ακόμα μια φορά στο δικό του φορτιστη αμέσως εμφανίστηκε το σηματάκι στην οθόνη και έδειχνε να φορτίζει με 41% μπαταρία (κάπου τόσο είχε όταν έκλεισε) και σχεδόν αμέσως έδειξε πλήρη φόρτιση το άνοιξα κανονικά και το έκλεισα κανονικά. Του βάζω την κάρτα sim πάω να το ανοίξω τίποτα ξανά τα ίδια.......

• τίποτα το κινητό είναι νεκρό απλά ήθελα να δω αν μπορώ να κάνω κάτι πριν μπλέξω με refund γιατί δεν μου έχει ξανατύχει και δεν γνωρίζω τη διαδικασία Ευχαριστώ

• το άφησα στον φορτιστή όλο το βράδυ τώρα το έχω στο pc αλλά τίποτα δεν το βλέπει όταν έκλεισε έδειχνε ότι έχει ακόμα μπαταρία έχω δοκιμάσει συνδυασμούς κουμπιών τίποτα δεν ανάβει ούτε το λαμπάκι της φόρτισης η μπαταρία βγαίνει να την βγάλω και να την ξαναβάλω μήπως και ?

• Ευχαριστώ spiderman3 αλλά τώρα έχω ένα σοβαρό πρόβλημα το κινητό έκλεισε μόνο του 2-3 φορές το άνοιγα μετά μέχρι που έκλεισε και από τότε είναι εντελώς νεκρό δεν κάνει απολύτως τίποτα ούτε σε σύνδεση με τον υπολογιστή. είναι εντελώς καινούριο το έχω πάρει από ebay το στέλνω καπάκι πίσω η δοκιμάζω κάτι μήπως και ?? sos παιδιά ...........

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά αγόρασα από έξω ένα mi5 έχει ελληνικό λεξικό οπότε είμαι οκ αλλά μήπως είναι καλύτερα να του περάσω την ελληνική ρομ ? θα κερδισω κατι ? νεότερη αναβάθμιση δεν μου βγάζει το μόνο θέμα που έχω μέχρι στιγμής είναι ότι δεν λειτουργούν τα handsfree