Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.
-
Ωραια λοιπον ανακεφαλαιωνοντας: Περναω αυτη Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download με αυτο τον οδηγο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) οποτε κλειδωνει κανονικα ο bootloader οποτε μετα κανω αυτο Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader και μετα αυτο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Δεν πιστευω να θελει win 10;
-
Παράθεση από lallasgr: “Αν έχεις εγκαταστήσει αυτά τα δύο προγράματα θα είσαι οκ!! Το Redmi Note 3 Pro (kenzo) δεν έχει αγοράσει εσύ? Πας για αυτή τη ρομ: Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download ” Παιδια με αγχωσατε... Το Redmi Note 3 Pro αγορασα. Δεν φαινεται και στο screenshot;;;;
-
1) Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που δεν το έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι να βεβαιωθούμε ότι το κινητό αναγνωρίζεται σωστά από τον υπολογιστή και ότι έχουν περαστεί σωστά όλοι οι Drivers για την συσκευή μας. Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζεται σωστά ή δεν έχουμε περάσει Drivers τότε κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε τα δύο παρακάτω προγράμματα ως διαχειριστές: Mi PC Suite + MiFlash Αφου τσεκαρα ηδη για bootloader αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη;;;;
-
Παράθεση από ianpan24: “Παράθεση από shadow2000: “Παράθεση από shadow2000: “ ” Νομιζω οτι το αρχικο φλας ειναι το δυσκολο και μετα τα update ειναι απλα.Επιβεβαιωσε με: Κατεβαζω την τρεχουσα ρομ και κανω update ειτε με την εφαρμογη updater, ειτε με twrp χωρις να χασω τις ρυθμισεις μου και τα δεδομενα μου; ” Καθαρη εγκατασταση = Ριχνεις την ρομ που θελεις να περασεις μεσα στο internal storage της συσκευης, κανεις επανεκκινηση σε TWRP, πατας wipe, advanced wipe και τικαρεις data, cahce, dalvik cach…
-
Παράθεση από shadow2000: “Καλημέρα! Εχω περασει στο redmi 3 Pro την GTV 6.7.21 (και οχι την τοτε τρεχουσα, μετα απο υποδειξη του φιλτατου Nasdriver νομιζω), η οποια δουλευει απροβληματιστα. Η ερωτηση ειναι, γιατι να κανω update μια καινουργια ρομ αφου ειμαι ευχαριστημενος με αυτη που εχω και αφου, οπως διαβαζω, οι καινουργιες εχουν θεματακια; ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από shadow2000: “οι καινουργιες εχουν θεματακια; ” Σε γενικές γραμμές όλες είναι καλές... Απλά θέλουν καθαρή εγκατάστα…
-
Καλημέρα! Εχω περασει στο redmi 3 Pro την GTV 6.7.21 (και οχι την τοτε τρεχουσα, μετα απο υποδειξη του φιλτατου Nasdriver νομιζω), η οποια δουλευει απροβληματιστα. Η ερωτηση ειναι, γιατι να κανω update μια καινουργια ρομ αφου ειμαι ευχαριστημενος με αυτη που εχω και αφου, οπως διαβαζω, οι καινουργιες εχουν θεματακια;