Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Bootloop σε ολοκαίνουργιο Mi6
xrysiko1 - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΈιχα προλάβει για το λίγο διάστημα που έμεινε ανοιχτό το κινητό να συνδέσω το mi account μου εκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader αφού είχε κλείσει και μου εγκρίθηκε αμέσως μόλις έβαλα το πρόγραμμα και ξεκίνησα τη διαδικασία μου έβγαλε error Current account is not bound to this device. (*Σημείωση η συσκευή σα Mi6 υπάρχει στο Mi account μου και τη γράφει offline)
-
Bootloop σε ολοκαίνουργιο Mi6
xrysiko1 - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους! Μόλις προχθές παρέλαβα το νέο μου Mi6. Το πρόβλημα άρχισε από το πρώτο boot του κινητού με το mi logo κολλημενο στην οθόνη και απο κάτω το android logo να προσπαθεί να φορτώσει χωρίς επιτυχία και συνεχόμενα reboot. Καποια στιγμή αφού το έβαλα σε recovery και έκανα wipe data το κινητό άνοιξε κανονικά έβαλα καποια στοιχεία μου και όταν άνοιξα την κάμερα φριζαρε και έπεσε πάλι σε bootloop. Απο τότε οποία προσπάθεια και να κάνω το κινητό έχει κολλημένο το mi logo χωρις να φορτώνε…
-
Παμε αλάνια μου!
-
Αφού έκανα όλα αυτά που μου είπατε...reboot..καθαρίσματα...κτλπ προσπάθησα να περάσω το universal adb και έχω το αποτέλεσμα αυτό...μάλλον μου φαίνεται θα δοκιμάσω σε κάποιο άλλο pc ίσως με windows 7 64bit forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24628/... =============== Νοε 30th 2016, 4:21pm =============== PROBLEM SOLVED!! Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον @demakhs και όλα τα παιδιά που με βοήθησαν και ασχολήθηκαν. Κατάφερα τελικά μετά απο πολύ κόπο να περάσω τη MIUI 8 Global θέλω όμως να κάνω …
-
Αυτη τη στιγμή επαρχία..το pc ειναι 64bit μονιμη απενεργοποιηση αρχικα δε μπορούσα να κάνω λογω secure boot του uefi το οποιο τελικα εβγαλα και τώρα πλέον το απενεργοποίησα μόνιμα και γράφει Λειτουργία Δοκιμής ξαναπροσπάθησα να περάσω drivers χωρίς αποτέλεσμα αρα απο την αρχή μάλλον δεν πήγαν καλά τα πράγματα...Δεν εχω δει αν έχει ξεκλείδωτο bootloader αλλα δε "νομίζω" να εχει σημασια απο τη στιγμή που δεν ειναι official η rom(να το δω ομως...)...και ναι usb 2.0 η συνδεση
-
Σε fastboot mode για κάποιο λόγο το κινητό κάθεται περίπου 5 δέυτερα και μετα ανοίγει απο μόνο του κανονικά. Για αυτά τα 5 δευτερα στη διαχειριση συσκευων δεν αλλάζει κάτι αλλα στο USBDeview (ενα προγραμμα που βλέπει πληροφορίες για τις συνδέσεις usb του pc) φαίνεται ως Android Bootloader Interface.
-
Εχω πάρει το mi5 απο κίνα και μου ήρθε με την κλασσική 7.2.8.0.0 κινεζο-global ROM την οποία και θέλω να αλλάξω σε official. Διαβάζοντας όλους τους οδηγούς προσπάθησα να περάσω τους drivers αλλά ποτέ δεν κατάφερα να περαστούν σωστά. Προσπαθώ να δοκιμάσω με fastboot και miflash αλλα το miflash δεν το αναγνωρίζει και το fastboot μετα απο λιγο βγαινει απο την οθόνη και το κινητο δείχνει να φορτίζει. Επισης λόγω πρόβλημα με τους drivers δε μπορεσα να παω ουτε σε edl method και δοκιμαζοντας τα hard k…