Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 87.
-
mi 8lite
Μήνυμακαλησπερα να ρωτησω εχω παρει το mi8 lite αλλα προσπαθησα να βαλω το gcam αλλα δεν τα καταφερα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τον τροπο ετσι σωστε να βαλω την ρομ τις Pixelexperience την εχω κατεβασει αλλα ποιος τροπος εγκαταστασεις στο κινητο στελνω φωτο με το τι εχω και το εχω ξεκλειδωσει
-
gcam
Μήνυμαναι ετσι το περναει μεχρι που με λεει να το κανω επανεκκινηση φυσικα με σβηνοντε ολα απο το κινητο ...και το εχω κανει τρεις φορες αλλα τιποτα παλι τα ιδια δεν βλεπω διαφορα για να κανω αυτο που θελω μετα
-
gcam
Μήνυμαθα σας κουρασω αλλα μια ακομα εωτηση εχω κανει ολοι την διαδικασια την παιρνει ολα οκ μετα για να μπω στο recovery πως θα γινει τη δεν κανω σωστα παντωτας κουμπι ανοιγματος και συνχρονος το + volume δεν με εμφανίζετε η ελληνική απλα οπως ηταν
-
gcam
Μήνυμααλλη μια βοηθεια το twrp για redmi 8lite που το βρισκω τωρα που ξεκλειδωσα την συσκευει ευχαριστω εκ τον προτέρων
-
gcam
ΜήνυμαΕυχαριστω
-
gcam
ΜήνυμαΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ
-
gcam
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65236/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65236/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65236/
-
gcam
Μήνυμακαλησπερα να ρωτησω εχω παρει το mi8lite και θελω να περασω το gcam για καλυτερες φωτο ξερει καποιος ολοι την διαδηκασια βημα βημα και τη περναω μεσα ? ευχαριστω
-
redmi note 4
Μήνυμαευχαριστω πολύ fog
-
redmi note 4
Μήνυμααυτην εχω
-
redmi note 4
Μήνυμακαλημερα στην παρεα και χρονια πολλα μερα που ειναι να ρωτησω εχω το redmi note 4 και εχω επανω την ρομ την ελληνικη εχω δει οτι εκτος απο την ρομ miui 10 clobal kai stable που εχω υπαρχουν και αλλες πχ η ΟΡΕΟ θα θελα να την δοκιμασω ξερει αποιος τον τροπο που την βαζω παλι ο ιδιος απλα πρωτα reset και μετα την τοποθετώ ευχαριστω