xtrv την ελληνικη και την εβαλα οπως παντα την εβαλα στο κινιτο και μετα πατησα recovery την επελεξα και τα υπολοιπα τα εκανε μονο του ....μπορω να βαλω μια απο τις δυο με το προγραμμα miflash για να γινει καθαρη και πια απο τις δυο περνει αυτοματα ενειμερωσεις απλα βλεπω οτι ειναι η 8.12 που μπορω να βρω την 10
καλησπερα την παρεα να κανω μια ερωτηση μετα που εβαλα την ρομ stable v10.2.2.0n σε καποιες εφαρμογες που παω να τις ανοιξω δεν μπορει να τρεξει η εφαρμογη και με γραφει Η λειτουργια της εφαρμογης ...... και κατω Ακυρωση και Αναφορα τι πρεπει να κανω ξερει κανεις ?
sonik+ λοιπον για να μην κανω καμια χαζομαρα βαζω στο κινητό την zip που κατεβασα μετα μπαινω recovery και παταω wipe και τραβαω την μπαρα προς τα δεξια για factory reset μετα ?
ευχαριστω φιλε μου Sonik+ η διαδικασια ειναι η ιδια εχω την ελληνικη ρομ 9.5.11.0 NCFMIFA Υπάρχει κάποιο link με τον τρόπο πως θα το περάσω ααα και θέλω να σβήσω τα πάντα από το κινητό γιατί άρχισε να με κολλάει δεν θυμάμαι και πολλά απο την διαδικασία πάει καιρός που το έκανα
το σίγουρο ειναι κλειδωμένο δεν το έκανα τίποτα τώρα το έβαλα να φορτώνει το παιδί που το έχει λέει ότι από την άρχει του το κανε άλλα το πήγε σε κάποιο κατάστημα για να το δει και δεν ξέρω τι πειραξαν
καλησπερα στην παρεα λοιπον παιδια εχω ενα κινητο xiaomi note 4 εκ τον οποιο πισω στην ετικετα με εχει τον αριθμο 2016101 το κινιτο δεν ανοιγει πατωντας το κουμπι με ανοιγει και κολαει στο mi με τις τρεις τελειες να πηγενοερχοντε και μενει εκει οσο και να το αφεισω το κινιτο ειναι ενος φιλου και μου λεει οτι το πηρε απο εξω και απο την αρχη του εκανε αυτο μπορω να το κανω κατι