Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-87 από 87.
-
καλησπέρα στην παρέα με ήρθε στα χέρια και εμένα ένα xiaomi redmi 3x το οποίο μπαίνει στο bootmenou αλλά δεν ανοίγει πατώντας το κουμπί off and on με ξεκινάει το τηλ και μένει στην αρχή γράφει android mi αλλά δεν ανοίγει καθόλου το παιδί που το είχε με είπε οτι προσπάθησε να το φλασαρι και μετά βγηκε off μπορώ να κανω κατι για να ανοιξει
-
redmi 3 pro
Μήνυμακαλήμερα ξέρεις πως μπορώ να το φλασαρω με την ελληνική ρομ την έχω ξεκλειδωμένη την συσκευή αλλά από εκεί και ύστερα δεν ξέρω τι να κατεβάσω με μπερδεύει το redmi 3 pro h to redmi 3 s πως θα δω τι έχω ευχαριστώ εκ τον προτέρων παιδιά
-
redmi 3 pro
Μήνυμακαλησπερα παιδια και χροια πολλα να ρωτησω εχω ενα xiaomi redmi 3 pro και εκανα το λαθος να το ξεκληδωσω απο την επισημη σελιδα τις xiaomi με το γνωστο τροπο το θεμα μου ποιο ειναι οχι οτι το τηλεφωνω δεν δουλευει ολα οκ απλα οταν του ζηταω να κανει ενειμερωσηλογισμικου πως του κανω καθε παρασκευή απο miui 8 που εχω με κατεβαζει την miui 7 με παει πισω και φυσικα δεν τολμησα να την πατησω ξερι καποιος τι μπορω να κανω ?
-
το έχω κάνει αναβαθμίσει άλλα δεν με έβαλε τα ελληνικά φίλε μου περίμενα την Παρασκευή πως και πως γιατί από ότι κατάλαβα κάθε Παρασκευή δίνει η xiaomi αναβαθμίσει
-
καλησπερα και παλι το τηλ.μου ειναι κλειδωμενο τι κανω μετα απο αυτα που με ειπατε παιδια ευχαριστω παντως πολλη για το ενδιαφερο σας
-
καλημερα και παλι τα χαρακτηριστικα του τηλ. ειναι αυτα και εχει ΜΤΚ επαιξεργαστη
-
Καλησπέρα στην παρέα εδώ και μέρες ψάχνω στο forum για το xiaomi note 4 MTK Helio X20 deca core .αυτό που ψάχνω είναι ότι έχω αγοράσει απο site κινεζικό και με ήρθε το τηλέφωνο αλλά δεν έχει ελληνικό μενού μπορώ να κάνω κάτι ξέρει κάνεις ? έχει το miui 8.0.4.0 ευχαριστώ παντός προκαταβολικα