Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.
-
Σε RN2 σε λήψη video HD με τη νέα ROM δεν έχω εικόνα.Μόνο ήχο. Τράβηξα μια δραστηριότητα της μικρής μου κόρης και τζίφος...Θα πέσει παντόφλα... H εφαρμογή video και αναζήτησης κρασάρει επίσης ακόμα και μετά από καθαρισμό δεδομένων
-
Σε Rn2 κρασάρει η εφαρμογή της αναζήτησης. Αξιοσημείωτο το ότι συνολικά η απόκριση του τηλεφώνου δείχνει να ειναι ταχύτερη. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σχετικά με την αυτονομία του RN2 με την XTRVbeta1 6.11.10 παρατηρώ κι εγώ ελαφρά χειρότερες επιδόσεις σε σχέση με την 6.11.3 ενώ αυτό που μου έκανε εντύπωση και ίσως βοηθήσει τοuς devs είναι ότι στην Χρήση μπαταρίας - Υλικό την πρώτη θέση καταλαμβάνει η "Αναμονή GSM" και στη συνέχεια η οθόνη. Αυτό συμβαίνει με οποιαδήποτε χρήση του κινητού.
-
Παράθεση από ktsiaras: “Ετσι τα εχω σε συνδυασμένη αλλά δεν τα έχω ,μήπως λεω να την ξαναπερασω γιατί δεν μπήκε σωστά ? ενημρώνω ότι ακολούθησα κατά γράμμα την διαδικασία εγκατάστασης. ” Κέντρο ασφαλείας - Ρυθμίσεις (Το γραναζάκι πάνω δεξιά) - Εργαλεία στη μπάρα ειδοποιήσεων και είσαι έτοιμος
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από deltaman: “Η πρώτη προσπάθεια περάσματος της fixed XTRV για RN2 απέτυχε.Ξανακόλλησε στην οθόνη με τις τρεις τελείες. ” Αν κατέβασες από το Link του Server μας είναι λογικό, καθώς δεν πρόλαβε να ανανεωθεί η ROM εκεί.Τώρα είναι εντάξει.. Και για τις άλλες συσκευές το ίδιο ισχύει, καθώς πριν από λίγο ανανεώθηκαν οι ROM στον Server μας. Στο androidfilehost είναι οκ. Δοκιμάστε τώρα στα links που έχετε λάβει. ” Η XTRV 6.11.10 περάστηκε τελικά απροβλημάτιστα σε RN2.…
-
Η βιασύνη εκ μέρους μου λοιπόν...
-
Η πρώτη προσπάθεια περάσματος της fixed XTRV για RN2 απέτυχε.Ξανακόλλησε στην οθόνη με τις τρεις τελείες. Ξαναπροσπαθώ με FR και θα ενημερώσω.
-
Τα links για τη νεα XTRV για το RN2 είναι ανενεργά. Υποθέτω ότι αποσύρθηκε προσωρινά (;). Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σχετικά με το Redmi Note 2 και την XTRV 6.11.3. Περάστηκε με factory reset απροβλημάτιστα ενώ απροβλημάτιστη δείχνει και η μέχρι τώρα λειτουργία της. Συγχρονισμός, e-mail, play store, social media, ειδοποιήσεις, δίκτυα, gps δουλεύουν στην εντέλεια. Παρατηρώ επίσης ελαφρώς καλύτερη διαχείριση μνήμης. Για θέματα αυτονομίας τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά. Εδώ να αναφέρω ότι είχα την GTV 6.11.3 μέχρι το μεσημέρι η οποία στην τρίτη φόρτιση από την Παρασκευή που την έβαλα είχε 2,5 h SOT με 50% μπ…
-
Σχετικά με τα widget προσωπικά απλά κλειδώνω την εφαρμογή που με ενδιαφέρει και τα πάντα λειτουργούν άψογα. Ούτε αυτόματη έναρξη, ούτε ιδιαίτερες ρυθμίσεις στην διαχείριση μπαταρίας ούτε κάτι άλλο. Το μειονέκτημα είναι η δέσμευση τμήματος της RAM φυσικά αφού η εφαρμογή μένει μόνιμα φορτωμένη στη μνήμη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην νέα λειτουργία των αυτοματοποιημένων διαδικασιών στην 6.10.13 παρατήρησα το εξής. Όταν θέσουμε σαν συνθήκη ποσοστό μπαταρίας και με ενεργοποιημένη την επιλογή να επιστρέψει σε νορμάλ συνθήκες μετά την φόρτιση κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Από την άλλη αν χρησιμοποιήσουμε χρονικά όρια τα πάντα δουλεύουν σωστά. Παραμένουν τέλος κάποιες μικρό ελλείψεις στην μετάφραση. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι η πρώτη φορά που δυστυχώς δεν μπορώ να κατεβάσω την εβδομαδιαία developer τόσο από το Android file host όσο και από megadysk. Από χθες το βράδυ προσπαθώ χωρίς αποτέλεσμα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mirror error και για Hermes. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την καλησπέρα μου στην κοινότητα. Στον νέο σχεδιασμό της κουρτίνας με τους διακόπτες παρατήρησα ότι έχουμε πρόσβαση μόνο σε 11 από αυτούς. Υπάρχει δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε όλους με κάποιο τρόπο ή όχι πλέον;
-
Καλησπέρα στην κοινότητα. Στις ρυθμίσεις της ηχογράφησης δεν υπάρχει το νέο feature για στερεοφωνική λήψη. Η αναβάθμιση έγινε μέσω TWRP από την προηγούμενη developer. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις εγκατέστησα και εγώ την νέα GTV. Λύθηκε το πρόβλημα με την μη δυνατότητα εισαγωγής διαστήματος με το SwiftKey στην γραμμή αναζήτησης του μαμά browser ο οποίος όμως παραμένει στα αγγλικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι που ανακάλυψα τυχαία και ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους. Μέσα από το widget "Εξοικονόμηση ενέργειας" έχουμε την δυνατότητα να ορίσουμε την αυτόματη ενεργοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας όταν η στάθμη της μπαταρίας πέσει στο 15% ή 5% κάτι που δεν γίνεται από το κέντρο ασφαλείας. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά στην 6.5.5 δεν δουλεύει η λειτουργία του αισθητήρα εγγύτητας κατά την διάρκεια κλήσης. Η οθόνη μαυρίζει και σε εισερχόμενες και σε εξερχόμενες κλήσεις είτε το έχεις κοντά στο αυτί είτε όχι τόσο στην έναρξη όσο και στον τερματισμό. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk EDIT : Το πρόβλημα δείχνει να ξεπεράστηκε με restart της συσκευής.
-
Το πρόβλημα κρασαρίσματος του Play store από ότι φαίνεται διορθώθηκε. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk