Ήμουν στο τσακ να την βάλω την 7.4.20 αλλά έχω να δω παρά πολύ καιρό τέτοια αυτονομία κ δεν την πέρασα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει ή XTRV 7.4.6 τα σπάει σε θέμα διαχείρισης μπαταρίας!!! Screenshot_2017-04-23-21-48-03-467_com.miui.secu.pngphoto sharecertificity.com Eχω βάλει κ nohon εδώ κ 2 μήνες αλλά με προηγούμενες rom με το ζόρι 3μιση ώρες. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@demakhs άσε μη το συζητας,απο τύχη άλλο τίποτα!!Εκεί που εριχνα παραγγελίες αβερτα τώρα το σκέφτομαι,εχω στραβωσει!!!!Τελευταία παραγγελία 1 ακουστικό για το rn2 αλλά unregisterd μπας κ το γλιτωσω το 3€.Τι να πω.... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο εγώ έχω τόση γκαντεμια???Τα τελευταία 5 δεματα που έχω παραγγηλει από Aliexpress με διαφορετικούς παραλήπτες ώστε να μη με "σταμπαρουν" κ αξία κάτω του 20€ έχουν πάει όλα ΥΕΔ κ έχω σκάσει το 3€. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
K εγώ χθες παρατήρησα με XTRV 7.4.6,μπαταρια nohon 2 μηνων στο 13% είχα SOT 4ωρες κ 13λεπτα.Με μία sim κ πάντα ενεργά τα δεδομένα ή το wifi.Mου έκανε φοβερή εντύπωση!!!!Είχα πολύ καιρό να δω τέτοιο νούμερο!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκέφτομαι να κάνω μία αναβάθμιση στο RN2 που έχω!!Να πάρω motherboard από το prime 2,2Ghz cpu,32Gb.Θα παιξει,το έχει κάνει κάποιος?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@derveni εντάξει με συγχωρείς!!Δεν θα επαναληφθεί.Το θέμα είναι σε αφορά δεν σε αφορά το ζεις,ζουμε κάθε μέρα στο πετσί μας!!!Τελοσπαντων το ληγω εδώ γιατί είμαι οφ τοπικ κ ξέρω πολύ καλά από φόρουμ!!!Καλή καρδιά λοιπόν.... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι έχεις δίκιο,με συγχωρείς για το ύφος των γραφομενων μου!! Ζητώ ο Αλεξης λοιπόν!!1000 χρόνια μνημόνια!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα όλα ΥΕΔ πλέον ρε γαμωτο!!5led T10 για το αμάξι.Ετσι για να φάνε το 3ευρο!!Κοπροσκυλα!! Εδώ Θεσσαλονικη ειδικά το έχουν τερματίσει!!!! Screenshot_2017-04-09-21-27-08-910_com.android.b.pngimage upload no ads Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πηρα από Aliexpress μία lcd οθόνη μαζί με frame K digitizer,βγηκε ελαττωματική,εκανα dispute αλλά ο aliexpress αποφάσισε ότι πρέπει να την στείλω πίσω ώστε να γίνει refund με την προϋπόθεση ότι μόλις το στείλω να τους δώσω τον αριθμό αποστολής. Ή ερώτηση μου είναι με ποιον τρόπο το στλνω κινα(απλό,συστημενο??).Κ πόσο θα κοστίσει περιπου??Είναι 100gr περίπου!!Γιατί αν μου ζητήσουν τα elta κάνα 10ρικο ώστε να έχω κ tracking number δεν συμφέρει ή διαδικασία,21€ την πήρα την οθόνη.
Σήμερα το εσταξα το 3ευρο στα Ελτα για δέμα αξίας 2.80€.Το χρειαζομουν αλλιώς δεν θα τα έδινα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον κ ένα δικό μου δεμα από κινα αξίας 2.80€ έχει μπει ΥΕΔ Θεσσαλονικης!!Μα πόσο μ@λ@κες τελικά εδώ πάνω!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk