Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• gkalen βοηθεια....εκανα μια βλακεια στο κινητο και τωρα εχει μονημα ανοιχτο το fastboot με το κουνελακι...δεν φευγει..παταω το power button συνεχεια αλλα δεν κανει τιποτα.παει να κανει επανεκκινηση αλλα ανοιγει παλι το fastboot.τι να κανω;;;;;και δεν μπορω να την ξαναβαλω απο την αρχη γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενο το usb debbuging

• λοιπον....ενα μεγαλο ευχαριστω....εγινε και ειναι τελειο επιτελους...και ειδα οτι υπηρχε μεσα και ενα καινουριο θεμα για τα εικονιδια.ενα μαυρο....και παλι ευχαριστω gkalen.

• μαλλον μπηκα στην twrp αλλα δεν εχει κανενα κερσορα..φανταζομαι εννοεις οπως ξεκλειδωνουμε τις συσκευες για παρουμε τηλεφωνα.αλλα με εβαλε κατευθειαν σε κατι επιλογες.install-wipe-backup-restore-mount-settings-advanced-reboot.αυτα εχει μονο.αν καταλαβα καλα απο το 52 τωρα θα πρεπει να πατησω install;εβαλα βεβαια τωρα και την rom με αντιγραφη

• και κατι ακομη...εφτασα στο σημειο να κανω : Γράψε τώρα .. fastboot devices ( θα αναγνωρίσει τη συσκευή σου και σε fastboot mode το cmd όπως ακριβώς και στην προηγούμενη εντολή που δώσαμε με ανοιχτή τη συσκευή ).. Εδώ είσαι σε φάση πλέον να προχωρήσεις με τις οδηγίες , μη το κάνεις ακόμα , διαβασ καλά πρώτα και ενημέρωσε αν κάτι δεν καταλαβαίνεις.. Γράψε τώρα .. fastboot reboot ( η συσκευή θα κάνει επανεκκίνηση και θ'ανοίξει ) ..εγραψα και την τελευταια εντολη..μετα ειπες να συνεχισω απο το post…

• μεχρι στιγμης τα παω καλα.....εχω κατεβασει ομως ηδη μια rom.ειναι αυτη xiaomi.eu_multi_MINote10LITE_V11.0.5.0.QFNMIXM_v11-10.δεν κανει;;;αυτη που μου ειπες εσυ ειναι ετσι xiaomi-miui-hellas-XTRV-MINote10LITE_V11.0.5.0.QFNMIXM_v11-10.ιδια δεν ειναι;

• πω πω τι σπαζοκεφαλια ειναι ολα αυτα;εκει που παω να βγαλω μια ακρη ξεφυτρωνουν καινουρια.....εγω πρεπει να ακολουθησω οτι λες στο 52 post ή να κανω και αυτα που λες για flash την ελληνικη rom στο mi,στο προηγουμενο μηνυμα σου

• λαθος εκανα..οχι στο 54.στο 52 δεν ειναι η καθοδηγηση;;

• μηπως εννοεις στο 54...αυτο που ανεβασε ο gkalen;

• καταρχην gkalen να σε ευχαριστησω για την προθυμια σου....το unlock το εχω ηδη κανει.πηγα να εγκαταστησω με το mi flash tool την rom.αλλα αυτη που κατεβασα στην αρχη και μπορεσα να την εγκαταστησω ηταν σε καταληξη tgz.ομως οταν ανοιξα το κινητο ειδα οτι ηταν οπως και πριν.δεν αλλαξε τιποτα.μετα κατεβασα μια αλλη rom αλλα επειδη ηταν σε καταληξη zip δεν μου την δεχοταν στο ιδιο προγραμμα μεσα.εδω εχω κολλησει...απο εδω και περα δεν ξερω τι να κανω.επισης καπου διαβασα οτι πρεπει να κατεβασω και κ…

• καλησπερα παιδια....θελω μια μεγαλη βοηθεια...εχω το mi note 10 lite.θελω να αλλαξω την rom.δεν με βολευει καθολου που εχει το google dialer.μου ειπαν οτι αν βαλω την eu version θα αλλαξει και θα γινει οπως ειναι και τα πιο παλια μοντελα....το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να την περασω.σας παρακαλω μπορειτε να μου πειτε πως θα το κανω;νομιζω εχω κατεβασει την σωστη rom για να βαλω αλλα δεν ξερω τον τροπο.ειχα κατεβασει μια που ειχε καταληξη .tgz...τετοια ξερω να την περναω αλλα αυτη ηταν global.…

• αλλαγη rom xiaomi mi note 10 lite

johny66579 - - Mi Note 10 Lite (Toco)

Μήνυμα

καλησπερα παιδια....θελω μια μεγαλη βοηθεια...εχω το mi note 10 lite.θελω να αλλαξω την rom.δεν με βολευει καθολου που εχει το google dialer.μου ειπαν οτι αν βαλω την eu version θα αλλαξει και θα γινει οπως ειναι και τα πιο παλια μοντελα....το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να την περασω.σας παρακαλω μπορειτε να μου πειτε πως θα το κανω;νομιζω εχω κατεβασει την σωστη rom για να βαλω αλλα δεν ξερω τον τροπο.ειχα κατεβασει μια που ειχε καταληξη .tgz...τετοια ξερω να την περναω αλλα αυτη ηταν global.…