Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.
-
Πως απενεργοποιώ την ειδοποίηση εισερχομενων κλήσεων από το mifit και πως τις βάζω από το Notify; Δε μου εμφανίζει τα ονόματα στις εισερχόμενες
-
Ευχαριστώ. Πριν διαβάσω την απάντησή σου έκανα το ακριβώς αντίθετο. Αφαίρεσα τις άδειες από το Notify και άφησα μόνο το mifit κσι έφτιαξε.
-
Παράθεση από Nnoutas: “Λοιπόν είμαι με το official Mifit (μέχρι να βρώ τρόπο να συνδεθώ με το custom) και την εφαρμογή Notify & fitness. Όλα καλά με τα ελληνικά. Μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από viber, mail, instagram και μπορώ να τις διαβάσω κιόλας, αλλά όταν έχω κλήση δε μου εμφανίζει ποιός με καλεί παρά μόνο το μήνυμα "εισερχόμενη κλήση" ” Έχει κανείς καμιά ιδέα;
-
Λοιπόν είμαι με το official Mifit (μέχρι να βρώ τρόπο να συνδεθώ με το custom) και την εφαρμογή Notify & fitness. Όλα καλά με τα ελληνικά. Μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από viber, mail, instagram και μπορώ να τις διαβάσω κιόλας, αλλά όταν έχω κλήση δε μου εμφανίζει ποιός με καλεί παρά μόνο το μήνυμα "εισερχόμενη κλήση"
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από felias: “ ” Παράθεση από Nnoutas: “Δε μπορώ να συνδεθώ με τίποτα με το δικό σας mifit ούτε με Google account ούτε με mi account. Με το official συνδέεται άμεσα. Τι γίνεται; Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κανένα custom Mi Fit δεν μπορεί να συνδεθεί με Google account. Διάβασε εδώ πως μπορείς να το ξεπεράσεις από την ανάρτηση του μέλους μας @paylos mavroeidis. Και με το Mi λογαριασμό δε μπορώ να συνδεθώ ”
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε κατάργηση σύζευξης από το official > απεγκατάσταση > εγκατάσταση του custom > σύνδεση, αν δεν το έχεις δοκιμάσει...” Η αλήθεια είναι ότι και από άλλη συσκευή τηλεφώνου που δοκίμασα να κατεβάσω την εφαρμογή χωρίς να έχω κάνει pair κανένα band, δεν έμπαινα ούτε από εκεί. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναζήτηση android tv box
Nnoutas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από agmg: “@Nnoutas πως είναι στη χρήση του; Είχες προβλήματα; Το συστήνεις σαν αγορά; Υπάρχει και το L με τον 912 αλλά πάει στα 62 ευρώ (από Geekbuying)... ” Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Βέβαια δεν είχα εμπειρία από άλλο tv Box. Αργεί αρκετά και στο live stream (όχι Netflix) έχει ένα μικρό lagαρισμα. Επειδή ομως είδα ότι το αγόρασες δε θα μπω στη διαδικασία να προτείνω άλλο. Με το καλό παραλάβεις.
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαράθεση από agmg: “Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από agmg: “Καλημέρα παιδιά... εδώ και μερικές μέρες είμαι κι εγώ στην αναζήτηση ενός TV Box αλλά δεν έχω καθόλου εμπειρία στον τομέα... Με ενδιαφέρει να παίζει βίντεο/μουσική από usb (είτε stick είτε δίσκο), πλοήγηση στο web και φυσικά Youtube... Άντε και κανένα χαζοπαίχνιδο Επίσης η σύνδεση θα είναι μόνο wifi καθώς στο σημείο που είναι η τηλεόραση δεν υπάρχει περίπτωση να πάει καλώδιο ethernet... Η τηλεόραση που έχω τώρα παίζει βίντεο με υπό…
-
Πρόβλημα; με τη διαχείριση των πυρήνων της cpu και battery drain στο Mi8 lite.
Nnoutas - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από Vasilis Semertzidis: “Γεια σου φιλε μου, αν δεν εχεις ροοτ το τηλεφωνο δεν μπορεις να δεις ποια πακετα σου τρωνε μπαταρια, τι εννοω, ειχα τα ιδια θεματα πρωτες μερες που πηρα το mi8 και του περασα την MIUI10 ιδικα σε κατι 10 ωρα deep sleep ετρωγε εως και 10% αυτο οφειλεται στα wakelocks του κινητου οχι τα wakelocks του fingerprint η του faceunlock για παραδειγμα, αλλα σε αλλα τα οποια εχουν ονοματα απο διαφορα πακετα, το ειχα παρακολουθησει με ενα προγραμμα battery management [ROOT]…
-
MI8 Lite και PRO γενικα
ΜήνυμαMi8 lite. Έχετε παρατηρήσει ότι δεν αλλάζει ο ήχος ειδοποίησης στο viber; Δεν υπάρχει καν η επιλογή μέσα από το μενού της εφαρμογής.