Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.
-
θα το δοκιμασω! Ευχαριστω πολύ πάντως! =============== Δεκ 28th 2016, 12:07am =============== Παράθεση από tania.tania400: “θα το δοκιμασω! Ευχαριστω πολύ πάντως! ” Επίσης παρατήρησα ότι το κινητό είναι κρύο χωρίς να ζεσταίνεται όπως κάνει συνήθως στα update και όταν έκανα το πρώτο βήμα και εκεί είχε ζεσταθεί... μπορεί να λέει κάτι αυτό?
-
Γεια σας! Έχω ένα καινουριο Note 4 στο οποίο παρατήρησα ότι πατώντας παρατεταμένα στην αρχική οθόνη δεν μου εμφανίζει τις ρυθμίσεις για προσθήκη επιπλέον home screens, widget, wallpaper, effects και τα υπόλοιπα... Η συσκευή είναι κανούρια.... Υπάρχει καποια ρύθμιση γι' αυτό? Γνωρίζει κανείς? Το about phone είναι 26274-4-jpg
-
Ναι πέρασα την ίδια... Τώρα θα κάνω αυτό που μου λες να δούμε τι θα κάνει πάντως μέσω twrp ανοίγει... Περίμενε νέα μου δεν αργώ... Ευχαριστώ =============== Δεκ 27th 2016, 9:58pm =============== Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από tania.tania400: “Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αμεσότητα ΤΟ κινητό είναι το Note 4 3 gb ram 64 gb rom από πίσω γράφει 2016051 εχει ξεκλείδωτο Bootloader 1000% το εκανα τσεκ συνέχεια ακολούθησα τον οδηγό όπου πέρασα την nikel_images_6.12.8_20161208.00…
-
Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αμεσότητα ΤΟ κινητό είναι το Note 4 3 gb ram 64 gb rom από πίσω γράφει 2016051 εχει ξεκλείδωτο Bootloader 1000% το εκανα τσεκ συνέχεια ακολούθησα τον οδηγό όπου πέρασα την nikel_images_6.12.8_20161208.0000.00_6.0_cn rom Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) όπου πέτυχε και μετά πήγα στον 20 οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. όπου το κινητό δεν άνοιγε περνόντας την xiaomi-miui-hellas…
-
Σε ευχαριστω πολύ !!! Καλά Χριστούγεννα και σε σένα !!! =============== Δεκ 27th 2016, 8:44pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Την έχεις ξανά κάνει την διαδικασία...μπορείς να βρεις τα πάντα όπως και προβλήματα με τις λύσεις που αντιμετώπισες στο παλιό θέμα που είχες ανοίξει ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ROM ΣΕ XIAOMI NOTE 4 (16GB) Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα ” Ακολούθησα τον οδηγό όλα έβαιναν καλώς και στο τελικό στάδιο που βλεπουμε το λογοτυπο της xiaomi (για 15 λεπτά περίπου) είναι σε …
-
Παράθεση από demakhs: “το πιο σωστό είναι: "και εδώ εσύ καταλύτη?" δες στο device manager αν το βλέπει σωστά ο υπολογιστής το κινητό, δηλαδή σε fastboot mode θα πρέπει να στο δείχνει: "android bootloader interface" και να παίρνεις κωδικό αν γράψεις την εντολή "fastboot devices" όταν είσαι στη γραμμή εντολών.... ” χαχαχαχαχαχα! Ναι μου απαντάει κανονικά με κωδικό ..... μέχρι στιγμής όλα οκ.. περιμένω να κατέβει η ρομ και ξεκιναω.... θα είσαι εδω γύρω?
-
Παράθεση από demakhs: “μπορείς να περάσεις την 6.8.18 fastboot rom με το miflash και με το κινητό σε fastboot mode. Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και η 6.8.18 εδώ: kenzo_global_images_6.8.18_20160805.0000.29_5.1_global_99c49f07f7.tgz μετά αφού την περάσεις, μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε νεότερη μπορείς επίσης να μείνεις στην global που είναι official, παίρνει αυτόματες αναβαθμίσεις, έχει play store και έχει και Ελληνικά!! ” Αχ και εσύ εδώ καταλύτη?…