Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.

• Developer rom σε note 4

tania.tania400 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

θα το δοκιμασω! Ευχαριστω πολύ πάντως! =============== Δεκ 28th 2016, 12:07am =============== Παράθεση από tania.tania400: “θα το δοκιμασω! Ευχαριστω πολύ πάντως! ” Επίσης παρατήρησα ότι το κινητό είναι κρύο χωρίς να ζεσταίνεται όπως κάνει συνήθως στα update και όταν έκανα το πρώτο βήμα και εκεί είχε ζεσταθεί... μπορεί να λέει κάτι αυτό?

• Γεια σας! Έχω ένα καινουριο Note 4 στο οποίο παρατήρησα ότι πατώντας παρατεταμένα στην αρχική οθόνη δεν μου εμφανίζει τις ρυθμίσεις για προσθήκη επιπλέον home screens, widget, wallpaper, effects και τα υπόλοιπα... Η συσκευή είναι κανούρια.... Υπάρχει καποια ρύθμιση γι' αυτό? Γνωρίζει κανείς? Το about phone είναι 26274-4-jpg

Μήνυμα

Ακόμα τίποτα δυστυχώς!!! είμαστε στα 40 + και οι τελίτσες ακόμα κουνιούνται!! Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε?

Μήνυμα

Όλα τα έκανα δεν είχε όντως μετά κόκκινα σφάλματα. Πήγε στην ίδια οθόνη που πάει να ανοίξει με τις τελίτσες. Πόσο θα διαρκέσει δηλαδή πόσο είναι το λογικό??

Μήνυμα

δεν το κατάλαβα το reboot to recovery... να μου το αναλύσεις σε παρακαλώ??? =============== Δεκ 27th 2016, 10:13pm =============== να πάω πίσω πίσω και εκεί που λέει reboot και μετά recovery???

Μήνυμα

Ναι πέρασα την ίδια... Τώρα θα κάνω αυτό που μου λες να δούμε τι θα κάνει πάντως μέσω twrp ανοίγει... Περίμενε νέα μου δεν αργώ... Ευχαριστώ =============== Δεκ 27th 2016, 9:58pm =============== Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από tania.tania400: “Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αμεσότητα ΤΟ κινητό είναι το Note 4 3 gb ram 64 gb rom από πίσω γράφει 2016051 εχει ξεκλείδωτο Bootloader 1000% το εκανα τσεκ συνέχεια ακολούθησα τον οδηγό όπου πέρασα την nikel_images_6.12.8_20161208.00…

Μήνυμα

Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αμεσότητα ΤΟ κινητό είναι το Note 4 3 gb ram 64 gb rom από πίσω γράφει 2016051 εχει ξεκλείδωτο Bootloader 1000% το εκανα τσεκ συνέχεια ακολούθησα τον οδηγό όπου πέρασα την nikel_images_6.12.8_20161208.0000.00_6.0_cn rom Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) όπου πέτυχε και μετά πήγα στον 20 οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. όπου το κινητό δεν άνοιγε περνόντας την xiaomi-miui-hellas…

• DEVELOPER ROM ΓΙΑ NOTE 3 PRO

tania.tania400 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Όλα πήγαν καλά!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολύ !!! Καλά Χριστούγεννα και σε σένα !!! =============== Δεκ 27th 2016, 8:44pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Την έχεις ξανά κάνει την διαδικασία...μπορείς να βρεις τα πάντα όπως και προβλήματα με τις λύσεις που αντιμετώπισες στο παλιό θέμα που είχες ανοίξει ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ROM ΣΕ XIAOMI NOTE 4 (16GB) Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα ” Ακολούθησα τον οδηγό όλα έβαιναν καλώς και στο τελικό στάδιο που βλεπουμε το λογοτυπο της xiaomi (για 15 λεπτά περίπου) είναι σε …

Μήνυμα

Ευχαριστώ!! Θέλω να περάσω μία official rom που να έχει ελληνικά ή την GTV

Μήνυμα

Λειτουργεί κανονικά και είναι ξεκλείδωτος ο bootloader

Μήνυμα

Γιατί αυτά τα βήματα μου είπαν να ακολουθήσω όταν άνοιξα το θεμα.... Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο?

Μήνυμα

ειναι ξεκλείδωτος ο bootloader.. Το έκανα αλλά μου βγάζει άλλο τώρα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26270/ =============== Δεκ 27th 2016, 10:28am =============== Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταιει?

Μήνυμα

καλησπέρα σας! έχω ένα note 4 Και θέλω να περάσω την developer rom. Το about phone ειναι παρακάτω στην εικόνα. Μπορείτε να μου πείτε ποια developer rom να βάλω και πως? Επίσης μπορείτε να μου πείτε ποια είναι αυτή η ρομ που είναι μέσα τωρα? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26274/

Μήνυμα

OK αυτό το mi flash αντί για "flash all" έχει το "clean all" αυτό πατάω?

Μήνυμα

AYTO Download in progress... | Xiaomi Tips forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26268/

Μήνυμα

οκ!!! σε ευχαριστώ !!! όλους σας ευχαριστώ!!! =============== Δεκ 24th 2016, 7:07pm =============== Μόλις πατάω το FLASH ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΣΦΑΛΜΑ 0x8007007b στο Mi flash.... Τι κάνω τώρα? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26267/

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “το πιο σωστό είναι: "και εδώ εσύ καταλύτη?" δες στο device manager αν το βλέπει σωστά ο υπολογιστής το κινητό, δηλαδή σε fastboot mode θα πρέπει να στο δείχνει: "android bootloader interface" και να παίρνεις κωδικό αν γράψεις την εντολή "fastboot devices" όταν είσαι στη γραμμή εντολών.... ” χαχαχαχαχαχα! Ναι μου απαντάει κανονικά με κωδικό ..... μέχρι στιγμής όλα οκ.. περιμένω να κατέβει η ρομ και ξεκιναω.... θα είσαι εδω γύρω?

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μπορείς να περάσεις την 6.8.18 fastboot rom με το miflash και με το κινητό σε fastboot mode. Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και η 6.8.18 εδώ: kenzo_global_images_6.8.18_20160805.0000.29_5.1_global_99c49f07f7.tgz μετά αφού την περάσεις, μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε νεότερη μπορείς επίσης να μείνεις στην global που είναι official, παίρνει αυτόματες αναβαθμίσεις, έχει play store και έχει και Ελληνικά!! ” Αχ και εσύ εδώ καταλύτη?…

Μήνυμα

ειναι Ξεκλείδωτος ο bootloader ... Πως συνεχίζω τώρα?