Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 111.
-
προσφορα σε BT QCY Bluetooth Earphone Promotion
-
αυτη την απορια εχω και εγω... να πειραχτει κατι με καποιο προγραμματακι γινεται? to dolby atmos κανει κατι σε αυτο?
-
θα λάτρευα Xiaomi Mi5 64GB White
-
ενα μπραβο στον @lallasgr και απο μενα που ηταν διπλα μου σε οτι χρειαστηκα
-
ααα χιλια ευχαριστω! δεν το εβρισκα με τιποτα!
-
Καλησπερα παιδια σε αλλα φορουμ εχει ενα κουμπακι που το πατας και χαρακτηριζει ολα τα θεματα ανεγνωσμενα. εμεις το εχουμε εδω?
-
φιλοι μου καλησπερα ξανα... ερωτησεις αρχαριου επεισοδιο 7245.... εκανα αναβαθμιση στην νεα ελληνικη stable ρομ και κατα την διαρκεια του φλασαρισματος με ρωτησε αν θελω να εγκαταστησει το SUPERsu που ειναι για ρουταρισμα βιαστικα οπως το εκανα πατησα ναι.... ολοκληρωθηκε το φλασαρισμα με επιτυχια και το εγκατεστησε και αυτο ε λεω αφου το εγκατεστησα δεν το ρουταρω κιολας.... με επιασαν τυψεις και σκεψεις ομως. Οταν βγει η νεα stable θα μπορεσω να κανω update με την γνωστη διαδικασια χωρις προβλ…
-
ειτε με το γκουγκλ πληκτρολογιο ειτε με το swift με κεφαλαια εχω 160? το dolby atmos ειναι μονο για να ακουω μουσικη η και να πειραξω την ενταση του ηχου αυτου που μου μιλαει οταν με καλει? γιατι μαλλον κουφαθηκα και δεν ακουω τοσο δυνατα παρολου που το εχω στο τερμα. ακουω κανονικα δεν λεω... αλλα δεν ειναι εκεινο που σε ξεκουφανε σε αλλα κινητα που ειχα
-
Καλησπέρα μετα απο συμβιωση 3-4 ημερών με το κινητο εχω μερικές ερωτησουλες... (εχω την ελληνικη stable) 1) Βλεπω οτι εχω εγκατεστημενα πλητρολογια αποτι βλεπω (swift και google). Εχω την εντυπωση οτι το πληκτρολογιο γκουγκλ δεν γραφει 160 ελληνικους χαρακτηρες. Ειμαι σωστος? Απο την αλλη βαζω το swiftkey και μετα γυρναει μονο του στο γκουκλ. Τι κανω λαθος? 2) Το Dolby atmos τι ακριβως κανει? τι μπορω να ρυθμισω? 3) Λογω οτι χρησιμοποιοω hangouts και βλεπω μια "δυσκοιλιοτητα" στις ειδοποιησεις α…
-
@Bodai οχι δεν ειναι κατεστραμενη παιζει κανονικα απλα την εχω μεσα στο κινητο και εχει αρχεια απο windows phone και δεν τα θελω. βλεπω κανονικα τι εχει απλα οταν παω... ο υπολογιστης μου > redmi note pro > καρτα και κανω δεξι κλικ δινει επιλογες αλλα οχι μορφοποιηση @lallasgr το προγραμματακι δεν μου επαιξε... μαλλον θελει να εχεις card reader και να την βαλεις μεσα (που δεν εχω). μεσα στο κινητο που ειναι δεν την βρισκει