Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 240.
-
Τιτλοι τέλους για τις Android 8.x συσκευές από ότι είδα. Κρίμα! Βέβαια πήραν 3 χρόνια αναβαθμίσεις, δεν είναι και λίγα.
-
@Eftijis είπες έχεις το mi mix 2 ε; Τότε λογικό είναι να μην έχεις ambient display γιατί αυτό υπάρχει μόνο στις συσκευές με amoked οθόνες. Το δικό σου έχει lcd.
-
Παράθεση από mastersakis: “καλημέρα παιδιά.....miui 11 θα πάρουμε; είδα την λίστα με τις συσκευές που θα αναβαθμηστούν και είδα ότι δεν είναι μέσα το mimax. γενικά δεν το αναβαθμήζουν και πολύ συχνά πλέων. ξέρει κάποιος κάτι επίσημα; ” Το mi max δεν υποστηρίζεται πλέον από τον απρίλιο, που πήρε την τελευταία global stable. Η xiaomi.eu το έχει παρατήσει εδώ και καιρό, και πρόσφατα και το mi max 2. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει miui 11.
-
Και γω παρατήρησα σε gemini βελτίωση στη θερμοκρασία και στη μπαταρία.
-
Θυμαμαι τον Ιούνιο είχα δει κάποια ανακοίνωση ότι 5 Οκτώβρη θα σταματούσαν και οι China developer rom από τη xiaomi για όλες τις συσκευές πάνω από 1 έτος ζωής. Γνωρίζουμε κάτι νεότερο σχετικά;
-
Καλησπέρα. Κάτοχος και γω του mi9t πλέον. Έχω την εξής απορία. Το τηλέφωνο μου ήρθε με την official global stable 10.3.xx. Σκεφτόμουν να ξεκλειδωνα τον bootloader για να του βάλω την αντίστοιχη official EEA stable 10.3.xx. Σε περίπτωση που το κάνω λέτε να έχω θέμα αν ξανά κλειδώσω τον bootloader με την EEA; Φοβάμαι μήπως έχω θέμα με brick μιας και η xiaomi πλέον δεν σε αφήνει να κλειδώσεις bootloader με διαφορετική έκδοση από αυτή που σου ήρθε το κινητό. Πχ τηλέφωνο China version με global rom η…
-
Καλημέρα, περιμένω από bangood ένα τηλέφωνο και μόλις σήμερα μου το βγάζει στα ΕΛΤΑ με το tracking number ότι ήταν στο ΚΑΤ και το στέλνουν στο ΚΔ Θεσσαλονίκης. Το θέμα είναι ότι η παραγγελία είναι για Πάτρα. Τα στοιχεία αποστολής τα έλεγξα και είναι σωστά. Έχετε καμιά συμβουλή; Να επικοινωνήσω με τα ΕΛΤΑ; Η να έγινε κανένα λάθος στην ενημέρωση του tracking;
-
Καλησπέρα θέλω την άποψη σας. Πριν 3-4 μέρες ξέχασα το τηλέφωνο πάνω σε τραπέζι που το πρωί το βαραγε ο ήλιος από τις 8.00 μέχρι τις 10.30. Όταν το κατάλαβα και το μετακίνησα η θερμοκρασία της μπαταρίας ήταν 52°C. Και μάλλον ήταν σε τέτοια θερμοκρασία κάνα 2 ωρο. Λέτε να έγινε ζημιά στην μπαταρία; Δεν έχω δει διαφορές στην καθημερινή χρήση. Το accubattery μετά από 2 χρόνια που έχω τη συσκευή μου βγάζει ότι έχει 89% του αρχικού capacity.
-
Μολις παρήγγειλα ένα mi9t από bangood με priority direct mail. Από όσο ξέρω συνεχίζει να είναι ασφαλής μέθοδος αποστολής, σωστά; Γνωρίζει κάποιος που έχει παραγγείλει πρόσφατα με αυτή τη μέθοδο να μου πει πόσο καιρό έκανε να έρθει (ειδικά τώρα που είμαστε εντός καλοκαιριού);
-
Παράθεση από apostolisni: “Παράθεση από Silky21: “πως μπορώ να γυρίσω από developer σε global stable? Μέσω updater δεν με αφήνει.couldn't verify. ” Εγω προσπάθησα να γυρίσω από global beta 9.6.20 στην global stable 10.3.4.0 μέσω fastboot rom και mi flash και αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα. Στο αρχικό setup δεν με άφηνε να περάσω το στάδιο με το mi account. τελικά κατάφερα και το πέρασα μόνο όταν δήλωσα ότι έχω ξεχάσει τον κωδικό. Αλλά το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν δούλευε το wifi. Δεν έβρισκε κ…