Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 113.

• Απορία για wifi

Coolmatter - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Ως γκατζετάκιας έχω αγοράσει τον Cozmo. Δεν κάνω διαφήμιση αλλά βάζω link για να καταλάβετε. Αν υπάρχει πρόβλημα θα αφαιρέσω το link. Cozmo | Meet Cozmo Η σύνδεση με το παραπάνω robot γίνεται μέσω wifi. Ενώ με Xiaomi Redmi Note 3 Pro δεν είχα κανένα πρόβλημα, με το Note 6 Pro η σύνδεση είναι σαν να καθυστερεί με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση στις εντολές. Για να δουλέψει πρέπει να κλείσω Bluetooth και συγχρονισμό και πάλι με προβλήματα. Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω το wifi πιο γρήγορο ή κά…

• Έκανα εγκατάσταση την έκδοση Dev και έχω τα παρακάτω προβλήματα. 1) κολλάει το Google maps 2) Χάνει την δεύτερη SIM και για να επανέλθει θέλει restart. 3) κολλάει το PIP και όταν αγγίζω το παραθυράκι δεν κάνει τίποτα. 4) δεν κάνει συγχώνευση κλήσεων. Αυτά από εμένα! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Coolmatter: “Παράθεση από drivth: “Καλησπέρα παιδιά, επειδή σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή ήθελα να ρωτήσω οι ειδοποιήσεις (εικονίδια) φαίνονται πάνω στην γραμμή λόγω του notch η όχι? ” Όχι δεν φαίνονται. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακομη και αν κανεις Hide το notch? ?(” Ακόμα και να το κάνεις απόκρυψη πάλι δεν θα φαίνονται Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από drivth: “Παράθεση από Coolmatter: “Παράθεση από drivth: “Καλησπέρα παιδιά, επειδή σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή ήθελα να ρωτήσω οι ειδοποιήσεις (εικονίδια) φαίνονται πάνω στην γραμμή λόγω του notch η όχι?” Όχι δεν φαίνονται. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και δεν ενοχλεί ρε παιδιά αυτό??” Από την στιγμή που τα βλέπω με διπλό άγγιγμα στην οθόνη κλειδώματος δεν με ενοχλεί πια. Το έχω συνηθίσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatal…

• Παράθεση από drivth: “Καλησπέρα παιδιά, επειδή σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή ήθελα να ρωτήσω οι ειδοποιήσεις (εικονίδια) φαίνονται πάνω στην γραμμή λόγω του notch η όχι?” Όχι δεν φαίνονται. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από pasxalis: “Ένα παράξενο πράγμα.Δοκιμασα να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και ξεκλείδωσε απευθείας. Τι παίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Εννοείς δεν σου ζήτησε κωδικό ή μοτίβο; Με δακτυλικό αποτύπωμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dentnick: “Παράθεση από markito: “Όποιος ενδιαφέρεται για Global beta tester Global Beta Testers Wanted For Redmi Note 6 Pro: Requirements, Privileges, More! - Recruitment - Xiaomi MIUI Official Forum” Άρα όσοι πήραν miui 10 είναι beta καί όχι stable? Ας μας πει κάποιος που του ήρθε το update. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” MIUI 10.0.4.0 Stable πήρα από ΟΤΑ Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dentnick: “Παράθεση από Coolmatter: “Και σε εμένα μου ήρθε χτες Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε μένα δεν έχει έρθει ακόμη...να γυρίσω σε Ινδία; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ δεν γύρισα σε India πάντως. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και σε εμένα μου ήρθε χτες Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Fontas Papapavlou: “Τι μπορώ να κάνω για να φτιάξει?” Στο Viber πήγαινε ρυθμίσεις, μέσα, και εκεί κοίτα αν έχεις περιορισμό δεδομένων Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Soft buttons

Μήνυμα

Ακόμα και με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έγινε κάτι δυστυχώς. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ο τρόπος που δείχνει στον φυλλομετρητή όταν αλλάζω χώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Fontas Papapavlou: “Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα με την μπροστινή κάμερα? Με χρήση viber” Εγώ όχι πάντως. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Fontas Papapavlou: “Γειά χαρά σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν κάνω κλήση μέσω viber εμφανίζομαι στον συνομιλητή με πολλά pixel ξέρει κανείς τι παίζει?” Δοκίμασε Google Duo γιατί το Viber σε επίπεδο βιντεοκλήσης είναι χάλια. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lorys1810: “Καλησπέρα είχα ρωτήσει αν αξίζει το redmi note 6 και μου είπαν ναι το να δώσεις όμως το Mi mix 2 αξίζει αυτή η αλλαγή? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δυστυχώς δεν γνωρίζω την απάντηση στην ερώτηση σου γιατί δεν ξέρω καθόλου το Mi MIX 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απλά θέλω να προσθέσω ότι είχα ένα Redmi Note 3 SE 3/32 και τώρα έχω το Redmi Note 6 Pro 3/32. Σαν ποιότητα οθόνης και κάμερας για τα δικά μου δεδομένα είναι εξαιρετικό. Δυστυχώς όμως σαν επεξεργαστής νομίζω ότι το Redmi Note 3 SE ήταν καλύτερο. Ακόμα με ενοχλεί το γεγονός ότι για να έχω face unlock πρέπει να δηλώσω Ινδία για χώρα. Στο Redmi Note 6 Pro τρέχω ότι έτρεχα και Note 3 SE και μπουκώνει άσχημα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το MIUI 9 γιατί στο Note 3 SE είχα το 10;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Νομίζω πως αυτό που περιγράφεις δεν γίνεται πλέον ούτε στο note 5.” Μα σε εμένα δούλευε και δεν έχει αλλάξει τίποτα γιατί δεν έχει βγει ούτε καν update στο λειτουργικό και είμαι στην MIUI 9.6.6.0 Stable ROM. Απλά σταμάτησε να δουλεύει ξαφνικά. Θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να δω τι γίνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Οκ, τώρα κατάλαβα. Δεν ξέρω γιατί χάλασε, αλλά πραγματικά δοκίμασε τον χειρισμό αφής, είναι άλλο πράγμα...” Λόγω επαγγέλματος πολλές φορές φοράω γάντια και δεν με βολεύει το αφής για αυτό ρωτάω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου ή πάω για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Soft buttons

Μήνυμα

Δεν το θέλω με χειρισμό αφής. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Σήμερα μου το παρουσίασε αυτό που λέω. Πριν έκανε auto hide τα κουμπιά και έκανα swipe up για να μου τα εμφανίσει ενώ τώρα μου τα δείχνει συνέχεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Soft buttons

Μήνυμα

Καλημέρα, Σήμερα είδα ότι δεν φεύγουν τα soft κουμπιά όταν μπαίνω σε εφαρμογές με αποτέλεσμα να μην είναι σε πλήρη οθόνη πχ ο φυλλομετρητής. Ξέρετε που μπορώ να το διορθώσω αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk