Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 113.

• Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος ενός Redmi Note 3 SE και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά σκέφτομαι να πάρω ένα καινούργιο. Ποιο από τα δύο θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, Δεν θα βγει άλλη ενημέρωση; Θα πάρει το miui 9 Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, Χτες παρατήρησα το έξης, ενώ είχα βάλει ένα θέμα μέχρι προχτές μπορούσα να διαλέξω ρολόι από διαφορετικό θέμα και δεν είχα πρόβλημα... Τώρα πια δεν μπορώ να το κάνω! Μπορεί να μου πει κανείς αν το έχει το πρόβλημα αυτό; Έχω την 7.4.27 dev rom Ευχαριστώ

• Καλό μήνα και καλή τύχη!

• Amazfit έκδοση;

Coolmatter - - Amazfit

Μήνυμα

Αν κάνεις update και βάλεις την τελευταία κινεζική έκδοση μετά δεν μπορείς να γυρίσεις σε αγγλική έκδοση γιατί κλειδώνει το bootloader! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit έκδοση;

Coolmatter - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα, Άρχισα να ψάχνω για τις εκδόσεις του Amazfit και έχασα την μπάλα. Αυτό που πήρα είναι Chinese A1602 και έχει rom 0.9.50. Δεν έκανα update γιατί κάπου διάβασα ότι κλειδώνει το bootloader και δεν θα μπορώ να περάσω τίποτα μετά. Τι μου προτείνετε να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Miracast

Coolmatter - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ε ναι κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Miracast

Μήνυμα

Χτες δοκίμασα και την stable αλλά τζίφος!!! Σε LG με webos συνδέθηκε κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φτηνό smartwatch

Μήνυμα

Μπα δεν νομίζω γιατί πρέπει να είναι 2-3 εκδόσεις που έχω το πρόβλημα αυτό. Σε ευχαριστώ πάντως που μου απάντησες!

• Φτηνό smartwatch

Μήνυμα

Δεν μου επιτρέπει να βάλω πιο παλιά έκδοση dev Δεν έχω κάνει root στο κινητό γιατί μου άρεσε μέχρι τώρα η έκδοση dev και δεν υπήρχε λόγος

• Φτηνό smartwatch

Μήνυμα

Αυτό είναι το θέμα... Δεν θέλω να γυρίσω σε άλλη rom... Official stable είναι η 8.1.3 και προσωπική μου γνώμη μετά από την Dev rom μου φαίνεται χάλια. Μπορώ να επικοινωνήσω κάπως με xiaomi για να το αναφέρω;

• Φτηνό smartwatch

Μήνυμα

Καλησπέρα, Έχω το Redmi Note 3 SE με 7.4.27 dev rom και έχω 2 φτηνιάρικα smartwatch (ένα από πλαίσιο και ένα από κίνα). Ενώ μέχρι πρόσφατα σχετικά δεν είχα πρόβλημα, μετά από 3 νομίζω updates δεν μου λειτουργεί σωστά κανένα από τα δύο. Αντί να μου δείχνει το όνομα που με καλεί, εμφανίζει μόνο το νούμερο. Δεν θέλω να γυρίσω στην stable rom γιατί έχει πολλά extra στην dev που τα θέλω. Έχει να προτείνει κανείς καμία λύση; Ευχαριστώ

• Miracast

Μήνυμα

Καλησπέρα, Έχω το Redmi Note 3 SE με 7.4.27 dev rom και αγόρασα πρόσφατα ένα miracast USB για χαβαλέ (10 ευρώ). Ενώ δουλεύει με samsung αλλά και με iPhone, το note 3 δεν λειτουργεί με τίποτα. Έχει να προτείνει κανείς καμία λύση; Ευχαριστώ

• RE:

Coolmatter - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Cosmote έχεις? Αν ναι κάνε μια αναζήτηση "apn " στο φόρουμ.. Υπάρχει ένα θέμα με το πρόβλημα αλλά και με την λύση.” Τελικά αυτό έφταιγε. Το κακό είναι ότι όποτε κάνω restart θέλει ξανά την ρύθμιση ενώ σε Redmi note 4 που έχω δεν έχει θέμα με την ίδια έκδοση dev stable rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν μου το βγάζει πια approved αλλά μου ζητάει να κάνω αίτηση πάλι. Αν γίνει approved έχει χρονικό όριο;

• ΟΚ. Θα το δοκιμάσω! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, Επειδή δεν έχω καταφέρει να το κάνω unlock ακόμα είπα να βάλω την Global Dev Rom 7.2.16 και παρατήρησα ότι δεν έχω ίντερνετ από την σύνδεση του κινητού. Κοίταξα το APN και είναι όλα καλά. Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;

• Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά δεν είναι rejected αλλά approved...

• Φωτογραφία επαφής

Coolmatter - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Τις επαφές μου τις έχω στο Mi Cloud ώστε να συγχρονίζουν αλλά έχω παρατηρήσει ότι σε νέες επαφές που έχω και μετά βάζω φωτό δεν μου τις ενημερώνει στο Mi Cloud. Κάνω κάτι λάθος;

• Καλημέρα, Συγγνώμη που ανοίγω καινούργιο θέμα αλλά στο προηγούμενο έχασα την μπάλα και δεν μπορούσα να παρακολουθήσω αν απαντούσαν σε εμένα. Έχω το Redmi Note 3 Pro SE με Official stable rom 8.1.1.0 και κλειδωμένο bootloader. Ακολούθησα τον οδηγό και ζήτησα για unlock όπου μου ήρθε και μήνυμα approved και πήγα στην σελίδα και κατέβασα το Mi Flash Unlock. Όταν λοιπόν πήγα να ξεκλειδώσω μου έβγαλε μήνυμα (Your device isn't supported by Mi Unlock) και με στέλνει πίσω στην αρχική σελίδα. Έβαλα και τ…