Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.

• Google Pixel Rom

stavrinho - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Ωραίος! Είμαι πάνω που ξεκλειδώνω bootloader μετά από αναμονή 1 μήνα και το σκέφτομαι. Λέω τελικά να ξεκλειδώσω, να μείνω με την developer fastboot και να δω πως θα είναι μετά του update που λες. Όταν βγει θα το βάλεις άμεσα μήπως εσύ, ώστε να πεις τότε τις εντυπώσεις σου συγκριτικά με την τωρινή έκδοση; Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Google Pixel Rom

stavrinho - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Θα με ενδιέφερε και εμένα μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Αν έχετε δοκιμάσει κάποια άλλη μη miui rom μπορείτε να αναγράψετε εδώ την εμπειρία σας! Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Ήρθε και το δικό μου σήμερα, έκανα την διαδικασία αλλά δεν ολοκλήρωσα την αίτηση ξεκλειδώματος γιατί δεν έχω sim nano Θα κάνω αύριο αλλαγή. Ευχαριστώ για τους οδηγούς και τα σχόλια παιδιά. Όλα δούλεψαν όπως τα περιέγραφαν! Ένα "άκυρο" που δεν περίμενα να υπάρχει είναι ότι χωρίς την sim μέσα, δεν μπορώ να κάνω allow την εγκατάσταση apk!! Οπότε ούτε playstore δεν μπορώ να βάλω ακόμα.

• RE:

stavrinho - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από stavrinho: “Αν έχω εγκατεστημενη την miui develop version 4 (τυχαίο νούμερο) και βλέπω ότι δεν δουλεύει καλά η κάμερα, δεν μπορώ να φλασαρω την version 3 που είχα πριν. Αν δοκιμάσω θα γίνει απλά brick για πάντα ή μπορώ να φλασαρω την version 4 ξανά; Καταρχήν το antirollback feature δεν "παίζει" με εκδόσεις ROM αλλά με εκδόσεις bootloader μιας ROM. Η σωστή απάντηση λοιπόν είναι ότι μπορείς να πας μόνο σε ROM που η έκδοση του bootloader στο firmware της είναι μ…

• Επειδή αν και είμαι γνωστής των custom rom και της διαδικασίας φλασαρισματος γενικότερα (έχω RN3 PRO με custom rom) έχω να ασχοληθώ αρκετούς μήνες και θέλω να ρωτήσω /μάθω τα εξής. Περιμένω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να παραλάβω και εγώ το mi 8 με global rom από το Banggood. Με αυτά που διάβασα στο φόρουμ, έρχεται ξεκλείδωτο και πρέπει να το κλειδώσω για να ξεκλειδώσω με δικό μου account. Αρα θα περιμένω 1 ή 2 μήνες για να ξεκλειδώσω. Τραγικό μεν αλλά δεν χάθηκε και κόσμος. Μετά όμως θέλω να βάλ…

• Πραγματικά πολύ λυπηρή η τροπή των πραγμάτων και των αποφάσεων που πήραν. Φαινεται πολύ σωστές οι απόψεις που εκφράστηκαν παραπάνω για τους λόγους που το κάνουν. Άλλωστε πάντα ήταν και πάντα θα είναι τυράκι η φράση " Για την ασφάλεια σου το κάνουμε". Η χρονική στιγμή που αποφάσισαν να το κάνουν φαίνεται να είναι αρκετά οργανωμένη. Πριν 2 μήνες χοντρικά βγάλανε το Mi 8 με πολύ καλό VFM. Προέκυψε φυσικά τεράστια ζήτηση. Τα Online καταστήματα, με πολύ ανταγωνιστικες τιμές άρχισαν να στέλνουν με ξεκ…

• Καλησπέρα και από εμένα. Περιμένω και εγώ να έρθει η συσκευή από Banggood μέσα στις επόμενες ημέρες. Σκοπεύω να ακολουθήσω την διαδικασία για κλείδωμα και ξεκλείδωμα που έχετε δημιουργήσει. Τι ξαφνικό είναι αυτό με τις 1440 ώρες τώρα;;; Μπορεί αυτή η αναμονή να στοχεύει τα καταστήματα και το φλασαρισμα ρομ αλλά έχει μεγάλη επίδραση στον τελικό χρήστη! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Έχουμε στα υπόψιν κανένα αξιόπιστο ευρωπαϊκό κατάστημα για αγορά της πλακέτας φόρτισης??? Μου χάλασε προχθές και βαριέμαι να περιμένω να έρθει σε κανένα μήνα από το dragon-tt Βρήκα και από Έλληνα από ebay αλλά το σκέφτομαι και αυτό...

• Δεν υπάρχει λόγος στεναχώριας. Σταμάτησε την λειτουργία της η cyanogen που εδώ και λίγα χρόνια ήταν εταιρεία. Η cyanogenmod, που αποτελεί την κοινότητα και μας δίνει δωρεάν τις rom δεν σταματάει! Μετονομάζεται βέβαια σε lineageOS για λόγους που δεν έχω παρακολουθήσει. Οπότε από του χρόνου θα σταματήσει να υπάρχει η cm, θα μετονομαστεί σε lineageOS και θα συνεχίσει να υποστηρίζει το κινητό μας Update: Το οτι θα το υποστηρίζει την συσκευή μας το είδα σε σχόλιο σε φόρουμ που είπε οτι το είδε γραμμέ…

• Ωραία. Για το redmi note 3 pro μιλάω και εγώ όπως ο φίλος, με τον snapdragon. Αν είναι κλειδωμένος ακολουθώ official τρόπο και όλα οκ. Αν είναι ξεκλείδωτος φλασαρω με τον οδηγό που αναφέρει ο NAS. Αυτό όμως που θέλω να διευκρίνισω είναι τι θα γίνει από εκεί και πέρα. Ας πούμε οτι φλασάρω με τον οδηγό του nas και περνάω επιτυχως την ρομ(την stable θέλει). Από εκεί και πέρα, αν ο bootloader μετά το flash: Περίπτωση 1) Kλειδώσει: Ακολουθω πάλι official οδηγό και όλα καλά; Περίπτωση 2) Παραμείνει ξε…

• Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να φλασαρω ρομ στη συσκευή φίλου που έχει την 7.3.6.0.0 αγορασμένο από geekbuying με ελληνικά μέσα, θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα για να είμαι σίγουρος πως θα προχωρήσω. Αν η συσκευή μετά τον έλεγχο έχει ξεκλείδωτο bootloader, σημαίνει ότι το έκαναν με unofficial τρόπο; Προχωρώντας όμως το φλασάρισμα με τον οδηγό (Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)) , πέρα ότι θα γίνει εγκατάσταση η ρομ, θα ξεκλειδώσει ο bootloader σαν να έγινε Official?…

• Αναφέρομαι σε διαφορετικό firmware, πέρα από αυτό που δίνει η xiaomi. ΠΧ Xiaomi Mi WiFi Router 3 alternative Firmware? : openwrt

• Έχει δοκιμάσει κάνεις να βάλει άλλο λειτουργικό πάνω στο router??

• mi scale εντυπώσεις...

stavrinho - - Mi Scale

Μήνυμα

Έχω ένα μικρό θέμα και θέλω να μου πείτε αν συμβαίνει σε άλλον. Απο το πρώτο περίπου μήνα και μετά, παρατήρησα ότι αφού ανεβοκατεβω 2-3 φορές δείχνει τα σωστά κιλά που ειμαι. Ξαφνικά δλδ την τέταρτη φορά δείχνει περίπου ένα κιλό λιγότερο. Και συγκρινοντας το με την ζυγαριά του γυμναστηριου , που ειναι παραδοσιακή με βαριδια, κατάλαβα ότι τα σωστά κιλά είναι αυτά που δείχνει μετά και όχι στην αρχη. Τωρα κάποιες φορές θέλει 5-6 δοκιμές για να δείξει τα σωστά τελικά. Συμβαίνει σε άλλον αυτό;; Sent …

• mi scale εντυπώσεις...

stavrinho - - Mi Scale

Μήνυμα

Μαύρο! Χωρίς έλεος! Ντροπή!

• Έτσι όπως φαίνεται από την φώτο, είναι σαν μια κινεζια του κιλου που ήδη υπάρχουν αρκετά στα site. Αν τελικά έχει μια λίγο πιο όμορφη εμφάνιση ίσως αξίζει, με ποιοτικιτερη οθόνη... Αναμένουμε.

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stavrinho: “Παράθεση από maddoctor: “Βλέπω φέρανε στο Geekbuying το Mi Wifi 3 σε καλή τιμή! Αυτό πάει σίγουρα πιο μετά για το ιατρείο.... ” Το έχω παραγγείλει και είναι στον δρόμο ” Το 3 από το Geekbuying!? Ειμαι περίεργος για συγκριτικό... ” Ναι απο το geekbuing. Θα παραθέσω στοιχεια και άποψη όταν έρθει. Λογικά θα δουλευει και με την ίδια εφαρμογή.

• Παράθεση από maddoctor: “Βλέπω φέρανε στο Geekbuying το Mi Wifi 3 σε καλή τιμή! Αυτό πάει σίγουρα πιο μετά για το ιατρείο.... ” Το έχω παραγγείλει και είναι στον δρόμο

• Είναι 4100 η μπαταρία. Και το techgear άλλαξε το άρθρο του.

• Xiaomi Bluetooth Speaker (@2016)

stavrinho - - Bluetooth Speakers

Μήνυμα

Ωραίο φαίνεται. Και minimal. Το βρήκατε κάπου να πουλιέται, για να δούμε τελική τιμή?