Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 123.

• Παιδιά έχω το Redmi Pro και θέλω να ρωτήσω το εξής: Ενώ αλλάζω θέμα και ταπετσαρία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα από μόνο του το τηλέφωνο επανέρχεται στο κλασικό του θέμα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;

• Παιδιά υπάρχει δυνατότητα βιντεοκλήσης από το τηλέφωνο με το 3g;

• Παράθεση από geoanto555: “Να σαι καλά.. Ελπίζω να έμαθες κάτι σήμερα και από εδώ και πέρα να μεταφέρεις "τις γνώσεις σου" σε όσους τις έχουν ανάγκη... ” Φίλε ήσουν ταχύτατος! Μου φάνηκε βουνό! Με έπιασε πονοκέφαλος σήμερα με την όλη διαδικασία αλλά όλα οκ! Να δω όταν θα βγουν νέες ρομς τι θα κάνω...

• Παράθεση από takisfrag: “Ωραία μπράβο ώρα λοιπόν να το χαρείς ! ” Ευχαριστώ πολύ Τάκη κι εσένα για τη βοήθεια σου!

• Μου έβγαλε μια φορά κάτι για σφάλμα και να πατήσω για "αναφορά στην MI" για έλεγχο αλλά όλα οκ. Αν έχω κάποιο θέμα θα σας πω.

• Όλα εντάξει με την εγκατάσταση της ελληνικής ρομ στο Redmi Pro! Ευχαριστώ πολύ όλους που βοήθησαν και ιδιαιτέρως τον Geoanto555 για την υπομονή του και για την βοήθειά του γιατί χωρίς αυτόν δε νομίζω ότι θα τα είχα καταφέρει!!!

• Παράθεση από geoanto555: “fastboot-adb drivers ” Θα τους βρω στο γενικό ευρετήριο εκεί που έχει τη συσκευή μου;

• Παίζει ρόλο το ότι έχω ενεργοποιήσει το USB debugging; Επίσης δεν έχω απενεργοποιήσει την ψηφιακή υπογραφή στα windows 10 επηρεάζει κι αυτό;

• Κάνω αυτό που λέει με το power button και το volume up συνδέω όπως λέει το κινητό με τον υπολογιστή αλλά το unlock button που έχει το πρόγραμμα δεν ενεργοποιείται για να το πατήσω... Πρέπει να το αφήσω πριν συνδεδεμένο για κάποιο χρόνο;

• Παράθεση από takisfrag: “Προφανώς ρωτάς για την απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής ? ” Ναι γιατί κάπου το είδα! Πρέπει να το κάνω πριν;

• Έχω πάρει έγκριση με μήνυμα στο προηγούμενο κινητό μου (Mi Note). Όταν έκανα την αίτηση (10/09/16) μου έστειλαν έναν κωδικό με sms που έπρεπε να βάλω μέσα σε 5 λεπτά. Μετά από 2 μέρες (12/09/16) μου ήρθε το μήνυμα ότι έχω πάρει την άδεια για να ξεκλειδώσω τη συσκευή μου και έχουν και ένα σύνδεσμο για download (λογικά το unlock tool). Χρειάζονται έξτρα κωδικοί στη διαδικασία;

• Δεν υπάρχει θέμα με τα windows 10 έτσι;

• Παράθεση από takisfrag: “Νομίζω έχει βγει Ελληνική rom για δες στα downloads δοκίμασες να ξεκλειδώσεις ; ” Ναι αν θυμάμαι καλά υπάρχει developer rom στα ελληνικά. Απλά ποια διαδικασία να ακολουθήσω για ξεκλείδωμα;

• Παράθεση από takisfrag: “Σχεδόν σαν διαδικασία ναι αλλάζουν τα αρχεία ,εσύ εάν θυμάμαι δεν έχεις rn3 pro αλλά redmi pro (omega) οπότε θέλεις άλλη rom ” Σωστά Redmi Pro έχω... Οπότε να μην το κάνω έτσι;

• Καλημέρα παιδιά. Να σας ρωτήσω αν προχωρήσω την όλη διαδικασία σε laptop με win10 υπάρχει πρόβλημα; Χρειάζεται να κάνω κάτι πρώτα; Επίσης στην πρώτη σελίδα γράφει "Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε το RedMi Note 3, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό" φαντάζομαι ότι είναι για όλες τις συσκευές έτσι;

• Ήμουν έξω πριν και θα το ψάξω πάλι αύριο το πρωί. Πλέον ακολουθώ τον οδηγό για το ξεκλείδωμα και βλέπουμε έτσι; Δεν θα γίνει κάποια ζημιά στο τηλ αν δεν καταφέρω τελικά να το ξεκλειδώσω;

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε μία να ξεκλειδώσεις έτσι όπως είσαι .. Δύσκολο βέβαια αλλά κάντο. ” Διαφορετικά;

• Παράθεση από takisfrag: “Άντε μπράβο ωραία ! Διπλό κλειδωμένος ” Διπλο κλειδωμένος; Τώρα ακολουθώ τον οδηγό; Με την παλιά μου συσκευή είχα κάνει αίτημα και πήρα έγκριση για ξεκλείδωμα οπότε προχωράω;

• έκανα το παρακάτω βήμα και δούλεψε! Είναι κλειδωμένος έτσι; Τώρα πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγό; Υπάρχει πρόβλημα που δεν συνδέεται με το pc suite;

• Αυτό γίνεται... Πάτησα και την επόμενη εντολή που λέει fastboot getvar all και μου έβγαλε από κάτω Microsoft Windows [Έκδοση 6.1.7601] Πνευματικά δικαιώματα (c) 2009 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. C:\Windows\system32>cd C:\adb C:\adb>fastboot devices C:\adb>fastboot devices C:\adb>adb devices List of devices attached C:\adb>fastboot devices C:\adb>fastboot devices C:\adb>fastboot getvar all < waiting for device > . . . (bootloader) off-mode-charge: 1(bootloader) wa…