Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από willy888: “Παιδιά την status bar πανω που έχει τα εικονίδια πως την κάνουμε συρώμενη να βγάζει τα εικονίδια προς τα δεξιά και όχι κατω? Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro using Tapatalk ” Ρυθμίσεις-->Γραμμή Κατάστασης-->Διάταξη ειδοποιήσεων & διακοπτών -->"Συνδυασμένη" ” Ετσι το εχω αλλά βγαινουν τα εικονιδια απο κατω , και το θεμα ειναι οτι το ειχα συρταρωτα και απο χθες κατι πειραξα και αλλαξε ,αλλά δεν θυμαμαι τι !!! Δες το βιντεακι να καταλαβεις youtube.c…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
willy888 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟλα καλα και απο μενα ευχαριστουμε για τις οδηγιες !!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από willy888: “Παιδια κατεβασα και τις 2 ρομ την beta και την δευτερη για update αλλά βγαινουν ιδια mb ακριβως . Ειναι δυνατον να ειναι και οι δυο 930.521 κβ ? ” Ναι είναι δυνατόν, αφού ουσιαστικά στο μόνο που διαφέρουν μεταξύ τους, είναι στο Script εγκατάστασης, δηλαδή βία 1kb διαφορά. :D” OK thanks . Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro using Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαιδια κατεβασα και τις 2 ρομ την beta και την δευτερη για update αλλά βγαινουν ιδια mb ακριβως . Ειναι δυνατον να ειναι και οι δυο 930.521 κβ ?
-
Και γω την εβαλα με format data πολυ καλη και νομιζω με βελτιωμενη καμερα και μπαταρια . Το restore εκανε πολυ ωρα για να ξαναμπουν προγραμματα ρυθμισεις. Αφου το συμμαζεψα εκανα παλι backup και ξαναεχασε τις ρυθμισεις οπως εκανε και παλια με την 7 . Το shell το ξαναβρηκα και το παγωσα με το titanium , δεν ξερω αν αδειαζει την μπαταρια παλι , αλλά αφου ξερω οτι παγωμενο δεν ενοχλει και δεν χρησιμευει πουθενα ..... Στο swift key οταν γραφεις υπογραμιζονται οι λεξεις στην Ελληνικη γλωσσα μονο . Πω…
-
Un-Root ???
ΜήνυμαΚαι γω θα βαλω μια stable , για να ειναι unroot επειδη θελω να βαλω otego, τωρα εχω GTV 6.5.26 Ποια ειναι η ποιο σταθερη ?
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Καλησπερα στην παρεα ,μετα απο 3 βδομαδες συμβιωσης με το RedMi Note 3 PRO εχω ενα παραπονο με το Gps . Eνω βρισκει σημα σε 3-4 sec και χωρις mobile data , η χρηση του ειναι προβληματικη . Χρησιμοποιω το Runnkeeper εδω και 2 χρονια με Κινεζικα κινητα με MTK επεξεργαστες (Coolpad F1 και περσυ Jiayu s3 advance) χωρις κανενα απολυτως προβλημα και χωρις λάθη στο χαρτη ή στην καταμετρηση των χιλιομετρων. Και ενω διαβαζα ποσο καλυτεροι ειναι οι snapdragon κυριως στο θεμα του gps , απογοητευτηκα . Το κ…
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΠαμε γερα 104
-
Και σε redmi note 3 pro (kenzo) ολα καλα . Μετά την αναβαθμιση δεν μπορω να αλλαξω το lock style (customize) , ενω το βαζω στο backup style , αλλά και σε άλλα styles που δοκιμασα , τιποτα ειναι κολλημενο σε ενα σταθερο . Ωραιος ο βοηθος οθονης , αλλα θα ηθελα να μπορω να βαλω και το gps . Σταθερη φαινεται γενικα η ρομ , μπραβο παιδια συνεχιστε την πολυ καλη δουλεια σας.
-
Την περασα σημερα και γω redmi note3 pro kenzo , me recovery , μεχρι στιγμης ολα καλα . Ευχαριστουμε !!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mirotis: “Παράθεση από willy888: “Τίποτα πάλι τα ιδια Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Αν το εχεις στα Ελληνικα δοκιμασε να γυρισεις την γλωσσα στα Αγγλικα, επανεκκινηση και ξαναμπες στα additional settings.” Αγγλικά έχω αλλά και δεν μπορούσα να μπω στις ρυθμίσεις για αλλαγή γλώσσας αφού ήταν μέσα στα additional settings. Αυτό που έφταιγε τελικά ήταν το cloud print που το είχα παγώσει με το titanium.Ευχαριστώ Send from my Redmi Note 3 Pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “@willy888 Δοκιμασε να μπεις στο TWRP και να κανεις Wipe Cache / Wipe Dalvik και τσεκαρε μηπως στρωσει. Πια ελληνικη εχεις, την Stable ή την Dev?” Την dev 6.5.5 . κάνω wipe και ενημερώνω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΣημερα παρελαβα και γω το κινητο μου note 3 pro Ξεκλειδωσα συμφωνα με τον οδηγο τον bootloader και παω να περασω Ελληνικη rom Απλα να σημειωσω οτι οποιος δεν μπορει να συνδεθει με το προγραμμα unlock του pc , ας αλλαξει ip με καποιο hide ip tool για να συνδεθει στους server της miui( H λυση απο διπλανο φορουμ απο τον χρηστη Μαρια) Καλο ειναι να το εχετε στην αρχικη σελιδα μην πεδευονται και άλλοι χρηστες οπως εγω απο το πρωι .