Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 306.
-
Πάμε γερά! [ Perpetas ]
-
Παράθεση από movieland: “Παράθεση από perpetas: “Παράθεση από movieland: “Δεν σου έστειλαν κανένα email από την gearbest ” Από Gearbest δεν έχω κάτι νεότερο μέχρι που πέρασε η ημερομηνία παραλαβής και έκανα το dispute.Από τότε μιλάω μόνο με PayPal ” Δεν μίλησες καθόλου με Gearbest? tracking number έψαξες, η ημερομηνία παραλαβής είναι πολύ σχετική. ” Φυσικά μίλησα με Gearbest. Άνοιξα ticket και περίμενα από 19/11 να έρθει το πακέτο. Αυτό και σύμφωνα με τη DPDUK χάθηκε.. το Gearbest μου είπε να κά…
-
Παράθεση από movieland: “Παράθεση από perpetas: “Παράθεση από movieland: “Το νεότερο είναι να πήρες αυτό που παρήγγειλες ή τα χρήματα πίσω. ” Δηλαδή δεν απαντάω και η υπόθεση θα κλείσει; Διότι δεν έχει αλλάξει τίποτα εδώ και τόσες μέρες οπότε θα πρέπει να περιμένω τα λεφτά μου πίσω..σωστά; ” Πρέπει να απαντήσεις γιατί αν κλείσει ή υπόθεση θα χάσεις τα χρήματα σου. ” Μπορώ να απαντήσω μόνο με "Supporting Document" ... τι να στείλω δηλαδή; Δεν μπορώ να γράψω κάπου απάντηση..
-
Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με ένα dispute στο Paypal. Έστειλα όλα τα στοιχεία και περιμένω το refund από το Gearbest. Η υπόθεση ήταν στο σημείο "Being reviewed by PayPal" και σήμερα έλαβα ένα email από το Paypal και λέει "To complete our investigation, we need some additional details from you. Please provide us with: If you resolved this issue, (meaning you received a refund or the item, or you reached some other settlement with the seller) please let us know. Please respond to th…
-
Παράθεση από spideman3: “Εγώ σας το λέω ένα είναι το κατάστημα αποφύγεις τελωνείου: eglobalcentral.eu Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συνεχίζει να είναι το ίδιο αξιόπιστο; Οι χρόνοι παράδοσης είναι το ίδιο καλοί; Είχα πάρει ένα Redmi 4X και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Να το ξανατολμήσω μόλις πάρω το refund από το Gearbest?
-
Παράθεση από manik: “Παράθεση από perpetas: “Παράθεση από amavroudis: “@perpetas Μου πρότειναν τις προάλλες να μου δώσουν το 50% της αξίας για αγορά 35€ που δεν ήρθε ποτέ. Αρνήθηκα και ανέφερα ότι θα ζητήσω όλο το ποσό από το PayPal. Την άλλη μέρα το πρωί είχα όλο το ποσό από το GB στο PayPal λογαριασμό μου. Μη τα δραματοποιουμε όλα, αντιδρούν... ” Έτσι είναι. Και καλό είναι να γράφουμε όλοι τις εμπειρίες μας έτσι ώστε να μαθαίνουν και αυτοί που τα αντιμετωπίζουν αυτά πρώτη φορά. ” Ξεκίνα τη δια…
-
Παράθεση από amavroudis: “@perpetas Μου πρότειναν τις προάλλες να μου δώσουν το 50% της αξίας για αγορά 35€ που δεν ήρθε ποτέ. Αρνήθηκα και ανέφερα ότι θα ζητήσω όλο το ποσό από το PayPal. Την άλλη μέρα το πρωί είχα όλο το ποσό από το GB στο PayPal λογαριασμό μου. Μη τα δραματοποιουμε όλα, αντιδρούν... ” Έτσι είναι. Και καλό είναι να γράφουμε όλοι τις εμπειρίες μας έτσι ώστε να μαθαίνουν και αυτοί που τα αντιμετωπίζουν αυτά πρώτη φορά.
-
Παράθεση από manik: “Παράθεση από perpetas: “Παράθεση από makis1024: “Μίλα με gearbest για επιστροφή χρημάτων λόγω του ότι χάθηκε το δέμα , εάν σου λένε τίποτα ασυναρτησίες περί επιστροφής του μισού χρηματικού ποσού , ανοίγεις dispute στο Paypal. ΥΓ με Paypal δεν ψώνισες; ” Paypal ναι, πάντα. Το Gearbest θα μου πει μάλλον να περιμένω μέχρι το deadline στις 14/1. Δεν με χαλάει να περιμένω αλλά ελπίζω να επιστρέψουν τα λεφτά στην κάρτα μου και να πάω στο Banggod να πάρω το Mi Note 3 να τελειώνω μι…
-
Παράθεση από billfot: “@perpetas να σαι καλα φιλε, εστειλα κι εγω μπας και ξεκολλησει... ” Κάντε ένα CC κι εδώ.. [email protected]
-
Παράθεση από stpapadakis: “Καλημέρα. Μπορείς να μου στείλεις το email που επικοινώνησες με την DPD UK γιατί αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα; ” Καλημέρα. Επικοινωνώ μέσω [email protected] Είναι μία φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους και έπειτα επικοινωνούμε μέσω mail. *To Gearbest μου είπε το κλασσικό.. να περιμένω μέχρι 14/1 και έπειτα να δούμε τι θα κάνουμε!
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Εγώ έχω παραλαβει εδώ και 20 μέρες το ίδιο κινητό με ίδια τιμή και ημερομηνία αγοράς Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και σε μένα estimated delivery ήταν η 13η Δεκεμβρίου. Γι αυτό τότε έστειλα και το πρώτο email μιας και δεν παρέλαβα. Τώρα περιμένω από το Gearbest να μου στείλουν το parcel invoice/packing (δεν ξέρω τι είναι αυτό) για να το στείλω στη DPD έτσι ώστε να ψάξουν για το δέμα..
-
Παράθεση από makis1024: “Μίλα με gearbest για επιστροφή χρημάτων λόγω του ότι χάθηκε το δέμα , εάν σου λένε τίποτα ασυναρτησίες περί επιστροφής του μισού χρηματικού ποσού , ανοίγεις dispute στο Paypal. ΥΓ με Paypal δεν ψώνισες; ” Paypal ναι, πάντα. Το Gearbest θα μου πει μάλλον να περιμένω μέχρι το deadline στις 14/1. Δεν με χαλάει να περιμένω αλλά ελπίζω να επιστρέψουν τα λεφτά στην κάρτα μου και να πάω στο Banggod να πάρω το Mi Note 3 να τελειώνω μια και καλή..
-
Μόλις έλαβα απάντηση από DPD UK για ένα δέμα που περιμένω. Περιληπτικά να πω ότι η παραγγελία έγινε στις 11/11 (singles day), το δέμα "έφυγε" στις 15/11 και 15 μέρες αργότερα στις 01/12 είχε κατάσταση "Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Greece". Στις 13/12 έστειλα το πρώτο mail στη DPD και δεν απάντησε το αρμόδιο τμήμα. Χθες έστειλα ξανά και η απάντηση που έλαβα είναι η παρακάτω: "I hope you are well? I am very sorry for the late response. My sincere apologies that your…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από perpetas: “Να αρχίσω να σκέφτομαι το claim στο Paypal? ” Να προσπαθήσεις να πάρεις τελική ημερομηνία παράδοσης, αν δεν παραλάβεις μέχρι τότε, μιλάς μαζί τους για refund, αν αρχίσουν τα μα-μου...dispute στην paypal... ” Πήρα τελικές ημερομηνίες παράδοσης. 14/1 19/1 22/1 23/1 Οπότε αναμένω μέχρι τότε και έπειτα κινούμε διαφορετικά... έχω αρχίσει να χάνω ελπίδες και υπομονή!