Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 306.

• Ωραία, άντε να σπαμάρει ο καθένας, να αλλάζουν οι σελίδες, να μην βγαίνει νόημα κανένα. Μπορεί κάποιος να προστατέψει τα τόπικ και να είναι καθαρά με απαντήσεις και όχι με διπλοπόστ, άσχετα θέματα, χιούμορ κλπ; Έχω λίγο χρόνο που μπαίνω κάθε μέρα και θέλω απαντήσεις και να παρακολουθώ τις εξελίξεις. Έχει παραγίνει το κακό εδώ μέσα παιδιά.. δυστυχώς έχει χαθεί η μπάλα. Μάλλον θα πρέπει να διαβάσω καμια 600αρια σελίδες για να πάρω μία πληροφορία. Δηλαδή το να μην απαντήσει κάποιος δεν είναι λύση; …

• Δεν κατάλαβα την απάντηση. Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Έχεις να πεις κάτι ή απάντησες σε άλλον και δεν το κατάλαβα; Όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ! *Αν αναφέρεσαι στο Gearbest έχω κάνει δεκάδες παραγγελίες και μόλις μία φορά είχα πρόβλημα το οποίο λύθηκε με full refund.

• Έχει παραγγείλει κανείς από ευρωπαική αποθήκη Gearbest; Έχω tracking number από Ουγγαρία. * 29/5/2017, 16:50:00 * ΟΥΓΓΑΡΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Ξέρει κανείς πόσες μέρες περνάνε συνήθως μέχρι την άφιξη στην Ελλάδα;

• Παράθεση από geomos: “Φαντάζομαι την απογοήτευση του ανθρώπου που είχε παραγγείλει το mi pad 3 και παρέλαβε ένα φακελάκι 3x3. Δεν χρειαζόταν καν να κάνει unboxing, φώναζε από μακριά ότι είχε παιχτεί π...... Ήθελα να ήξερα οι "Έλληνες" αγοραστές που είχαν κάνει διθυραμβικές κριτικές στο trust pilot ήταν πράγματι Έλληνες που ήταν στο κόλπο η Κινεζακια που έγραφαν με ελληνικά ονόματα? Επίσης ακόμα απορώ πως βρέθηκε αυτό το site στο φόρουμ, το έβγαζε το kimovil ή κάποιο μέλος το ανακάλυψε "τυχαία"? …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Δεν με χαλάει να περιμένω και ένα μήνα. Ίσα ίσα επειδή παραγγέλνω συχνά από Gearbest θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα αποφύγω το τελωνείο. Και αν συμβαίνει αυτό σε συνδυασμό με τις καλές τιμές που έχει, βάζεις και 2-3 φιλαράκια μέσα στη παραγγελία, κατεβαίνει το κόστος και όλα κομπλέ.

• Παίδες ισχύει ότι από Gearbest αν επιλέξουμε το Priority Line με κόστος γύρω στα 25€, αποφεύγουμε τελωνεία κλπ; Θέλω το Mi Pad 3 και δεν το βρίσκω από αλλού με "ασφάλεια".

• Παράθεση από giwrgosalim: “@perpetas το ίδιο θέλω να παραγγείλω κι εγώ γι αυτό ρώτησα αν πρέπει να προτιμήσω Μαλαισιανο ή ολλανδικό ταχυδρομείο. Όντως σε 10 μέρες παρελαβες; ” Προσωπικά επιλέγω πάντα Ολλανδικό. Από Μαλαισία περιμένω το Xiaomi Pen μιας και το Gearbest δεν μου έδινε άλλη επιλογή. Τις παραγγελίες τις έκανα 31 Μαρτίου. Σήμερα ήρθε το Ολλανδικό, το άλλο από τη Μαλαισία είναι ακόμα κολλημένο (Item dispatched out ATHENS AIR MAIL UNIT (AMU) από 30/3..

• Ένα ακόμα δέμα έφτασε στα χέρια μου από Gearbest και μόλις σε 10 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Πέρα από διάφορα πράγματα για κουζίνα, πήρα και τα Bluetooth Earbuds της Xiaomi. Δεν πέρασε τελωνείο και όλα έγιναν πολύ γρήγορα (ίσως πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά). Δεν ξέρω πως πρέπει να το εκλάβω αυτό. Τύχη; Gearbest; Δεν έχω ιδέα. Πάνω στο δέμα αναφέρουν "Commercial Items", περιγράφουν κανονικά τι έχει μέσα και ένα μεγάλο γραμμένο "HOT".

• Παράθεση από gpapaioa: “Το κακό έχει παραγινει πια δεύτερη συνεχόμενη θήκη πάει για ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Είναι και για άλλον άντε ζητά του και 3 ευρώ εξτρα. Τελικά μήπως ότι είναι για κεντρική - βόρεια Ελλάδα το στέλνουν κατευθείαν ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Σκανερ μάλλον δεν παίζει αλλιώς γιατί να σταματανε τις θήκες στο φακελάκι με τις φυσαλίδες. Ούτε μπαταρία έχει ούτε και μεγάλο είναι. Πάντως ο @osalonikios έχει δίκαιο. Αφού πρώτα περάσαμε τα τέρατα τώρα θα πληρώνουμε ౩€ για tempered glass του δολαρίου.…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL): gearbest.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Bluetooth Speaker, Tempered Glass, Case for Redmi 4 Pro, Mi Band 2 λουράκια, Mi Band 2 φορτιστή - Την ημερομηνία αγοράς: 20/02/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 22 μέρες (17/03/2017) - Σας προτίμησαν στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε. - Τα σχόλιά σας : Ακ…

• Μπράβο παιδιά για τα δώρα αυτά!

• Παράθεση από doctor13: “Πόσο σου βγήκε το redmi 4 ? Το golden το θέλω για την σύζυγό Χρυσό δύσκολο να πάρω για εμένα Με μπέρδεψε λίγο το gearbest Είναι στάνταρ να μην πάρω με nl Xiaomi Redmi 4 4G Smartphone-183.75 and Online Shopping | GearBest.com Mobile ” 190€ με EU Warehouse από Vickmall και σε 2 μόλις εργάσιμες μέρες παράδοσης.

• Παράθεση από zisistil: “Δοκίμασε πρώτα λίγο αυτή και μετά άλλαξε την. Α και ζήτα ξεκλείδωμα του bootloader. Αφου έχεις official rom είναι σίγουρα κλειδωμένος. ” Αν δεν αλλάξω τη ROM έχει νόημα να ζητήσω ξεκλείδωμα του bootloader ;

• Έφτασε η συσκευή στα χέρια μου με ROM 8.1.2.0 (MBEMIDI) Stable. Θέλω να περάσω την τελευταία ελληνική Stable 8.1.3.0 την οποία και έχω κατεβάσει ήδη. Μπορεί κάποιος να μου πει αν χρειάζεται να κάνω τη διαδικασία με τον bootloader και να μου στείλουν κωδικό από τη Xiaomi; αν ναι, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Επίσης πρέπει να περάσω την Official Developer ROM και να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό; Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOA…

• Παράθεση από zisistil: “Με γεια το κινητό. Να το χαρείς. Είναι φοβερό κινητό. ” Ευχαριστώ! Για τον πατέρα μου και ελπίζω να του φανεί εύκολη η μετάβαση από Samsung..

• Τελευταία ενημέρωση: Έφτασε στα χέρια μου το Redmi 4 Pro μετά από 2 μόλις εργάσιμες ημέρες. Τώρα θα χρειαστώ ξανά τη βοήθεια σας σχετικά με το unlock και το πέρασμα της νέας Stable ROM. Ποιο είναι το καλύτερο τόπικ γι αυτές τις διευκρινίσεις;

• Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από perpetas: “Πως γίνεται αυτό; Ακόμα δεν εμφανίζει κάτι στα ΕΛΤΑ πάντως. ” Λογικά αύριο θα το εχεις στην πόρτα σου!ΕΔΩ το βλέπεις: elta-courier.gr/ ” Ωραία πράγματα.. Από το απόγευμα έκλεισε από το πρακτορείο και όπως είπες αύριο θα το έχω στα χέρια μου!

• Παράθεση από zisistil: “PS...........GR ΣΤΗΝ Ελλάδα μόνο ο ΕΛΤΑ έχει. Οι κούριερ έχουν δικούς τους αριθμούς. ” Πως γίνεται αυτό; Ακόμα δεν εμφανίζει κάτι στα ΕΛΤΑ πάντως.