Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.
-
Παράθεση: “” Εχω το Mi Drone. Σε μια ατυχή στιγμή έπεσε και έσπασαν οι έλικες. Δοκιμαζω αμέσως μετά να δω αν λειτουργούν ολα κανονικά . Ολα δούλευαν σωστά. Το σβήνω το παω σπίτι αλλαζω έλικες και προσπαθώ να το ξεκινήσω , βγαζει προβλήματα με το compass και κανω calibrate , αφού τελειώσω επιτυχως ξανα προσπαθώ και ξανα ζητάει το ίδιο. Έχει καποιος να προτείνει κάποια λύση? Η ξέρει καποιος τι μπορεί να φταίει? Γενικά το Drone Πολυ καλο αξίζει τα λεφτά του. Πλεον νομίζω ότι είναι πιο συμφέρουσα η …
-
Ναι ανεβάζω αμέσως.
-
Πριν μια βδομάδα παραγγείλαμε ένα mi note 2 από το gearbest. Το τηλέφωνο ήρθε το άνοιξε δεν είχε καθόλου μπαταρία το φόρτιση και ξεκίνησαν τα περίεργα. Δούλευε ελάχιστα δευτερόλεπτα 15-30 και κολλούσε. Αφού μου έβγαλε την Παναγία μέχρι να ξεκινήσει προσπάθησα να συνδεθώ σε wifi και να ανοίξω το bluetooth αλλά μάταια. Το τηλέφωνο κολλάει κρασαρισμα και δεν δουλεύει το wifi και το bluetooth. Να το στείλω πίσω? Έχω ανοίξει τικετ στο κατάστημα αλλά μου φαίνεται ότι θα μου φανεί την ψυχή οι σχιστοματ…
-
Xiaomi mi drone 1080
ΜήνυμαΕχω παραγγείλει ενα Mi Drone περα ότι την πάτησα γτ το κατάστημα μου το έστειλε με DHL και πληρωνω εκτελωνισμο θα ήθελα να μαθω αν μπορώ για το live view να εχω ταμπλέτα και οχι το τηλέφωνο μου. Επίσης ξέρει κάποιος αν χρειάζεται δεδομένα 4g/3g και GPS στο κινητό ή το ταμπλετ ? Και αν για να στηρίξω το ταμπλετ θέλει κάποιο έξτρα accessories? Με την πρώτη ευκαιρία οταν παρω το drone θα ανεβασω ένα άρθρο σχετικά.
-
Έχω το mi2 γινόταν μέχρι την 4.11.28 αυτόματα. Τώρα δεν έχει γίνει τπτ. Πως μπορω να βάλω την gtv 4.12.26 ? Τιθα χρειαστω; κάπου να δω τα βηματα εγκαταστάσεις ενα ενα
-
Παμε! Καλη επιτυχια σε ολους!
-
Και Xiaomi και 3D TV και 49" kai 4K ανάλυση και μόνο με 450€. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!
jali - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΕιμαι μέσα και γω. Παρακαλώ να με ενημερωσετε εαν θα κάνετε παραγγελία.
-
Και Xiaomi και 3D TV και 49" kai 4K ανάλυση και μόνο με 450€. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!
jali - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΔεν μπορούμε να πούμε σε ενα κινεζικό καταστημα απο τα γνωστά του διαδικτύου που έχει ευρωπαϊκή αποθήκη να μας φέρει κάποια ποσότητα;
-
crash boot
jali - - Mi-2 (Aries)
ΜήνυμαΕυχαριστώ! Το εκανα. Όπως μου το ειπες
-
crash boot
jali - - Mi-2 (Aries)
Μήνυμαδεν μπορω να μποοταρω με τιποτα το τηλεφωνο μου. εβαλα στο πρωτο παρτισιον την4,9,5 και κατα λαθος την περασα και στο δευτερο...και δεν μπορω να μπουταρω το τηλ μου. σε ρικοβερι (recovery) mode μπαινει. αλλα δεν ξεκιναει ποτε να μπουταρει . Τι να κανω????
-
Εγω θελω να φερουν και την Mi TV !!! Αρκει να μπορεσουμε να περασουμε multi lang rom. Τελωνεια δεν θα εχουμε φυσικα ετσι?Και κατι ακομα ποιος οριζει την λιστα με τα προιοντα?Εαν επιθυμησουμε καποιο προιον εκτος λιστας γκαμας της αποθηκης μπορουμε να συνενοηθουμε με την αποθηκε εδω και να το φερει για μας για να μην εχουμε να κανουμε καθολου με τελωνεια και να το εχουμε γρηγορα?Ευχαριστω
-
Xiaomi Mi2
jali - - Mi-2 (Aries)
ΜήνυμαΚαλησπερα. Εχω μερικες ερωτησεις να κανω.Πως μπορω να κανω recovery στο τηλεφωνο μου αλλα θελω να σβηστουν ολα. Να γινει κατι σαν φορματ και να περασω απο πανω ξανα απο την αρχη ROM. Ρωταω γιατι εκανα recovery απο το αρχικο μενου και μεσω του λογισμικου που τρεχει στο μενου.Αλλα δεν επανηλθαν εργοστασιακα ολα. Οπως π.χ το weather ή δεν δουλευε κανονικα με τα widgets σε miuiV5 το weather BZ. Επισης προσπαθησα πολυ να κανω το αυτοματο ορθογραφικο ελεγχο αλλα και παλι τπτ. Κανενας δεν μπορει να με …
-
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Εχω ενα θεματακι και θελω να μαθω εαν ειναι λογικο και το εχουν και αλλοι αυτο.Ο miui weather εντοπιζει την περιοχη μου αλλα δεν βγαζει καμια πληροφορια και οταν επιλεγω τις ρυθμισεις κρεμαει και με πεταει απο την εφαρμογη,το BZ weather που δουλευε αψογα και συνεργαζοτα με τα miui widgets πλεον και αυτο λειτουργει αυτονομα κατι που δεν ειναι επιθυμητο.Μπορω να κανω κατι να το στρωσω αυτο? Οσο για τα Ελληνικα στα sms εχω να πω οτι καποια φαση εβγαζε αυτοματα προ…
-
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!
-
Ξερει καποιος να μας πει στα ποσα Hz που παιζει η τηλεοραση?
-
Ενδιαφερομαι για την Mi Tv κυριοι διαχειριστες εσεις σιγουρα εχετε αμεση επικοινωνια με merimobiles.com μπορειτε να μαθετε εαν θα βαλουν και την τηλεοραση στο μαγαζι του προς πωληση και εαν γινει κατι τετοιο να ερθει σε συσκευασια χωρις να εχει ζημιες(βασικο!!!)?Επισης μπορειτε να κανετε διαπραγματευσεις για ακομα χαμηλοτερες τιμες ειδικα στα accessories των συσκευων? 1 χρονο τωρα με το Mi2 και 6μηνες ο αδερφος μου με το Mi2s ειμαστε υπερευχαριστημενοι απλα θελουμε καποια accessories και σε καπο…
-
Xiaomi mi2s 32Gb με ~260-270 ευρώ
jali - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΤο εχεις παρει το τηλεφωνο φιλε?
-
Παιδες καλησπερα.Ξερει καποιος να μας δωσει τα Hz που παιζει η τηλεοραση?Θα εχουμε καποιο καταστημα με συνεργασια να παρω την TV?Ελπιζω να γινει καποια κινηση μεσω του φορουμ και να γινει μια αντιπροσωπευση της εταιριας στην Ελλαδα ή στην Ευρωπη για να μπορουμε να εχουμε ολα τα καλουδια της εταιριας...χωρις να ξεφυγουμε στις τιμες.Γιατι θα ειναι δωρο αδωρο αν ερθει στην Ελλαδα η Xiaomi και παιξει τιμοκαταλογος +-50ευρω σε σχεση με αλλες εταιριες και παρομοια προιντα... Να παιξει τιμες -+50 ευρω …
-
Weather
jali - - Mi-2 (Aries)
ΜήνυμαΕχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το προγραμματακι για τον καιρο.Γιατι δεν δουλευει στην χωρα μας?Μπουρεμε να κανουμε κατι για αυτο?