Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.

• Καλημερα παιδια! Καμια εξελιξη με το mi2s? Ουτε η αγγλικη μπαινει, ουτε απο τον updater ουτε απο το recovery...

• οκ κατεβαζω!!! Κατι ασχετο, χρησιμοποιει κανεις την αγγλικη V6?? Ειχα παρατηρησει οτι μια δυο φορες τη μερα και κυριως μετα τη χρηση Internet, χανοταν η ενταση στις κλησεις (κι ενω ηταν στο φουλ το in call volume). Ακουγα με δυσκολια και επρεπε να κανω επανεκκίνηση για φτιαξει,,, Το ειδε κανεις αλλος?

• Ευχαριστω φιλε! Ομως ποια rom να βαλω μεσα απο το fastboot??? Ειναι καποια συγκεκριμενη η βαζω οποια θελω??

• Καλησπερα παιδια, εγω παλι εχω αλλα θεματα! Αλλαξα οθονη (μονος μου!!), βάζοντας μια imitation.. Ταυτοχρονα εβαλα και την kk v6 που εχει βγει μεσω της διαδικασιας fastboot και miflash απο το pc. Απο τοτε μου εχουν παρουσιαστει τα λεγομενα ghost touches! Την οθονη την εβαλα καλα και ο τυπος απο κινα μου λεει ειναι δικιμασμενη και εχει πουλησει πολλες χωρις κανενα προβλημα! (προσφερθηκε ομως να μου στειλει αλλη). Δε το παθαινει συνεχεια, και μονο αν ειμαι σε συγκεκριμενες εφαρμογες.! Ελεγα να γυρι…

• κιτρινιλα στην οθονη!!!

louistav - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Οχι παιδια το εψαξα το θεμα.. Σε πολλα mi2 εχει εμφανιστει αυτο το προβληματακι.. Ειναι ο κρυσταλλος, δε φτιαχνει.. Θελει αλλαγη. Οπως και πηρα απο aliexpress, μια οχι original... ηρθε γρηγορα και την εβαλα ευκολα! Αφου ειχα πειραματιστεί μαι δια φορες με την παλια! Πηρα ολο το σετ, οθονη και digitizer with frame! Το digitizer φαινεται να ειναι μουφα, κι εχω παρατηρησει καποια ghost touches οταν ζεσταίνεται λιγο η συσκευη. Μιλησα με τον κινεζο seller και μου λεει οτι ειναι ελεγμένες κι οτι εχει …

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Μήνυμα

Γεια σας παλι.. Παιδια εγω χρησιμοποιω την wiui 4.8.29 KIT KAT και ειμαι πολυ ευχαριστημενος (εκτος απο ενα θεματακι με το ακουστικο. Καποιες φορες ειναι πολυ χαμηλομενο). Απο την αλλη ειμαι χαρουμενος γιατι απο default εχει ενα πληκτρολογιο (του xperia z νομιζω) που υποστηριζει 160 χαρακτηρες! Δε γινετε αυτο το πληκτρολογιο να ενσωματωθει στις ελληνικες rom?

Μήνυμα

ποια πειραματα..?? την εβδομαδιαια βαλε...!!

Μήνυμα

Βαλε καμια αλλη rom πανω απο την JB39, την εβδομαδιαία... (εγω εβαλα και την wiui. Ευχαριστημένος, όλα λειτουργούν και επιπλέον έχω και google cam!!)

Μήνυμα

Παιδια εγω το εχω απο τον Οκτωβριο. Καλο χρυσο.... αλλά τοσα χρονια εχουν περασει πολλες android συσκευες απο τα χερια μου (παντα προσπαθουσα να βαζω miui rom :p ) και καμια απο αυτες δεν εμφανησε αυτα τα κιτρινα σημαδια στη οθονη σαν καμμενα pixels (μαλλον απο υπερθερμνση). Το εχουν εμφανησει πολλες συσκευες mi2s απο οτι εψαξα και το καλυτερο ειναι οτι οι βλαβες στην οθονη δεν ειναι στην εγγυηση. ΞΕΝΕΡΩΣΑ. Μηπως τελικα ειναι αυτο που λεμε 'κινεζιά'?

Μήνυμα

Χμμμμμ... μαλιστα! και στο merimobile πριν καλα καλα τους πω τι προβλημα εχω μου ειπαν οτι: θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι η εγγυση του κατασκευστη δεν καλυπτει προβληματα στην οθονη.. Τι να πω... Τελικα αλλαξαν τα πραγματα??? Να μιλησω με xiaomi? Που ομως? χανομαι...

Μήνυμα

Την πατησα μου φαινεται.. Στα καλα καθουμενα παρατηρησα μια κιτρινιλα πανω δεξια στην οθονη. Διακρινεται περισσοτερο οταν εχει ασπρο background και οταν εχει full φωτισμο η οθονη. Διαβασα στα ξενα φορουμ οτι το εχουν παθει πολλοι στο mi2s.Αλλοι λενε ειναι υπερθερμανση, αλλοι λενε οτι καναν ''κομματια'' τη συσκευη και εφτιαξε. Τι να πω. Ρωτησα το merimobile και μου ειπαν οτι προβληματα στην οθονη δεν ειναι στην εγγυηση...!! οχι τιποτα ειχα σκοπο να το δωσω να παρω το 4αρι.. αλλα τωρα ετσι δυσκολο…

• Αυτα ειναι!!! το βλεπω... καθε 6 μηνες καινουρια συσκευη... :p

Μήνυμα

Παιδες γνωριζει κανεις τι παιζει με αυτο το site?? Δειχνει να εχει πολυ πραμα, ψαχνω θηκη για το mi2s!! aliexpress.com/w/wholesale-xiaomi-mi2s-back-cover.html

Μήνυμα

Thanks Danielk για την ενημερωση... Πραγματικα οτι θες το βρισκεις στο forum, εξαιρετικη δουλεια! Να υποθεσω οτι αργοτερα θα φτιαχτει για International...

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια! τρομερη η συσκευη την παρελαβα προχθες! σημερα εκανα και το σημερινο update 3.11.29 απο miuiandroid.com στο οποιο ειδα με μεγαλη μου χαρα οτι αναβαθμιστηκε η εφαρμογη weather! Ετσι ελεγε στο changelog... Ομως στη πραξη η εφαρμογη εξαφανιστηκε... Το παρατηρησε κανεις αλλος?

• xperia sola MT27i

louistav - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Eχεις δικιο αλλα λυπαμαι να βλεπω το sola χωρις miui .Καλα το mi2s δε πιανετε, εκανα και τα update με την τελευταια εκδοση και τα ελληνικα και φυσαει! Ασχετο, ψαχνω κατι φθηνo για κοπελα που να εχει miui αλλα και που να αναβαθμιζεταi. Εψαξα και βρηκα στις επισημες rom το mi1 one series. Δε μπορω να καταλαβω αν ειναι αυτο: merimobiles.com/Xiaomi_M1_MIUI…ore_4_inch_p/meri0712.htm .Να αναβαθμιζεται μη μεινει με τα κινεζικα!!

• xperia sola MT27i

Μήνυμα

Thanks φιλε... Ναι την εχω βρει αυτη τη rom αλλα δε την εχω βαλει ακομα.. Βασικα ειμαι στο σταδιο στο να κανω root κλπ κλπ. το sola! Μολις παρελαβα και το mi2s βασικα και δε ξερω κατα ποσο θα ασχοληθω με το sony! Ομως ειναι πολυ ωραια συσκευη, και δεν κυκλοφορησε πολυ...

• xperia sola MT27i

Μήνυμα

Παιδια μια απορια, υπαρχει πουθενα στα rom downloads καποια rom για το xperia sola και δε βλεπω? ευχαριστω..

• facebook chat

louistav - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Παιδια αντιμετωπισε αλλος προβλημα στο chat του facebook? Δοκιμασα την εφαρμογη facebook αλλα και facebook messenger και δε μπορω να κανω chat! Εψαξα και ειδα καπου ενα fix ενεργοποιωντας το show popup windows στις εφαρμογες αυτες! Ολοι λενε οτι λειτουργει ετσι, αλλα στο δικο μου HTC evo 3d με την τελευταια miui version δεν ειδα αλλαγη... αλλοτε δε συνδεεται, αλλοτε δε στελνει και οταν λαμβανει εξαφανιζεται αμεσως απο το notification bar μονο του!