Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 220.
-
Εγώ το mi5 το έχω στα χέρια μου εδώ και ένα χρόνο και σπάνια το ένιωσα σχετικά θερμό. Και οπότε συνέβη αυτό έφταιγε κάποια Ron. Δεν φταίει η συσκευή. Επίσης Xiaomi έχω από το ρυζακι έως και το mi6 τελευταία. Όλα είναι έως και σήμερα λειτουργικά και κανένα δεν ανέβασε τρελές θερμοκρασίες. Μύθος το ότι τα Xiaomi υπερθερμαίνονται. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Ένα backup υπόθεση είναι. Δεν κρατιεμαι θα την δοκιμάσω όταν με το καλό βγεί Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
@mparaxir και γω θα την βάλω 11 Αυγούστου. Αλλιώς πως θα ξέρουν αν δουλεύει σωστά; Άντε 11 και σήμερα!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Και στο sagit κανένα πρόβλημα με το WiFi,4g. Σφαίρα! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi6 και mi5 με aroma όλα καλά με την εγκατάσταση. Άψογο και το split screen στο mi6. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Στο mi6 7.7.20 αρωμα όλα καλά με την εγκατάσταση. Το ίδιο και στο mi5. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Xtrv aroma 7.7.17 mi6 περάστηκε όλα καλά. Thanks!!!
-
Όλα οκ και στο mi5. Για τι mi4 ενημερώνω αργότερα. Πρέπει πρώτα να βρω χώρο για backup!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Ακόμη μία και από εμένα