Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.

• ειχα το ιδιο θεμα ilektroke αλλαξα θεμα και μου εφτιαξε ;p τωρα δεν νομιζω να ναι αυτη η σωστη λυση αλλα για κοιτα το

• Χiaomi Power Banks

wasilis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Κατεληξα λοιπον και απο τριτη και τα δυο θα φυγουν δικα μου οπως και ενα Temperd glass για να εχουμε το κινητο μας προστατευμενο Σας ευχαριστω πολυ παιδια Θα παρω το 10αρι το Powerbank και τα Piston3

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από wasilis: “Γνωριζεις να μου αναφερεις καποιες απο αυτες ? Εστω και ενεργοβορες γιατι ψαχνοντας (google play) μονο χαζομαρες βρηκα ” Quick Boot ( Επανεκκίνηση )Gravity Screen - On/Off Screen Off and Lock αυτές χρησιμοποιώ στο δικό μου ” Θα τις δω αμεσως σε ευχαριστω

• Γνωριζεις να μου αναφερεις καποιες απο αυτες ? Εστω και ενεργοβορες γιατι ψαχνοντας (google play) μονο χαζομαρες βρηκα

• Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτησουλα υπαρχει περιπτωση να γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια λειτουργια ή εφαρμογη ωστε να κανει το κινητο να ανοιγει και να κλεινει με το λεγομενο double tap οπως για παραδειγμα τα κινητα της LG?

• Χiaomi Power Banks

Μήνυμα

Hσουν κατατοπιστικοτατος σε ολα σου σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου . Ναι θα τα κοιταξω αν και εχω κανει και μαι ερευνα αγορας ηδη οσο για το bluetooth ειναι κατι που σιγουρα δεν μου χρειαζεται αλλα οπως ειπες ισως καποιος να γνωριζει Thanks dude

• Χiaomi Power Banks

Μήνυμα

Με τα λεγομενα σου σιγουρα αξιζει τα λεφτα του και απο οτι φαινεται αυριο θα κανω την κινηση να το αγορασω και θα σου πω και εγω την γνωμη μου . Εχεις καμια ιδεα απο ακουστικα της xiaomi γιατι οπως θα ξερεις το κουτι του Redmi Note 2 δεν ειχε μεσα

• Χiaomi Power Banks

Μήνυμα

Σιγουρα ουτε εμενα με ενοχλει το μεγεθος να φανταστω σου κανει 2-3 πληρεις φορτισεις και σου κραταει καμποσες ωρες τα ledakia σου ? Aυτη που μου εστειλες στην Ελλαδα ειναι στα 24 ευρω αλλα αν αξιζει τα λεφτα της νομιζω πως θα τα δωσω

• Μη ορατό μοτίβο

wasilis - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Τοτε ας περιμενουμε απαντηση απο καποιον αλλον που ισως γνωριζει κατι παραπανω

• alexakos68 πηγαινε στο Ρολοι -> Ξυπνητηρι -> Ρυθμισεις (κατω κατω δεξια) -> Επιλεξτε προεπιλεγμενο ηχο -> Προεπιλογη ηχου και εισαι ετοιμος να διαλεξεις αναμεσα σε αυτα της xiaomi η να πατησεις ''Αλλα'' και να βαλεις μαι δικια σου επιλογη

• Μη ορατό μοτίβο

Μήνυμα

Τοτε δεν ξερω δυστυχώς πως να βοηθήσω εμένα ή διαδρομή που σου είπα μου βγαίνει ως εξής πάντως...

• Μη ορατό μοτίβο

Μήνυμα

Καλησπερα pechr , θα πρεπει να πας Ρυθμισεις -> Κλειδωμα Οθονης -> Κλειδωμα Οθονης (ξανα) -> Ασφαλεια Οθονης (κατω κατω) και συρε την μπαρα προς τα δεξια ετσι ωστε το μοτιβο σου να ναι ορατο

• Χiaomi Power Banks

Μήνυμα

Αγοραζοντας το κινητο μου προ ημερων αγορασα μαζι και ενα gadgetακι της xiaomi κατι σαν λαμπα δωματιου δηλαδη με τοσο φως που βγαζει (ουτε εγω το πιστευα). IMG_20160107_164506_HDR.jpgIMG_20160107_164346_HDR.jpg Προκειται για ενα Χiaomi Usb Led Light και μου ειναι πολυ χρησιμο μπορω να πω αλλα θα ηθελα ενα Power Bank για να το χρησιμοποιω αλλα περα απο αυτο να φορτιζω και το κινητο μου. Εχω δει πως η Xiaomi εχει καποια δικα της ... εχετε καποια γνωμη ή εχετε στην κατοχη σας καποιο απο αυτα ! Ακου…

• Oκ λοιπον απο οτι φαινεται θα κανω την αποπειρα να περασω την ελληνικη rom αφου εχουν ετσι τα πραγματα Για να δουμε....

• Σε ευχαρίστω πολύ ! Αύριο με καθαρό μυαλό θα κάτσω να τα δω όλα με την ησυχία μου . Καλη συνέχεια

• Σε ευχαρίστω πολύ είχα μεγάλη ανησυχία για την επιλογή του κινητού αλλά με έβγαλε άσπροπρόσωπο και με το παραπάνω για τα χρήματα του!! Όσο για το θέμα με τη ρομ εντάξει ισως έχεις δίκιο ίσως να μην έχω ψάξει καλά

• Επιλογή τηλέφωνου

Μήνυμα

Κατά την γνώμη μου αν μπορείς να διαθέσεις ελαχιστα χρήματα παραπάνω (οι εποχές είναι δύσκολες καταλαβαίνω) θα μπορούσες να επιλέξεις το Xiaomi Redmi Note2 από κάποιο site όπως vickymall , geekbuying. Για ψαξτο

• Φρεσκοαποκτημενο xiaomi redmi note2/prime ,απόλυτα ικανοποιημένος χρήστης και όπως είναι λογικό έχει αρχίσει το ψαξιμο . θα ήθελα όμως όπως και να χει να ρώτησω κάτι που μπορεί να ακουστεί χαζό. τι διάφορα θα έχει αν χρησιμοποιησω αυτή τη rom , όπου βλέπω ότι τα παιδιά δουλεύουν παρά πολύ , με το να χρησιμοποιώ αυτή που είχε το κινητό από μαμά. Ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κατά ? Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα κατά την εγκατάσταση ή με την μετέπειτα χρήση? Ευχαρίστω πολύ εκ των προτέρων

• Miui.gr Wallpapers

wasilis - - Wallpapers Store

Μήνυμα

εντάξει εντάξει τώρα κατάλαβα νόμιζα ότι μιλαγαμε για κόστος του συγκεκριμένου αν θες να το πεις "project".

• Miui.gr Wallpapers

wasilis - - Wallpapers Store

Μήνυμα

@Bodai αν επιτρέπεται και αν ξέρεις φυσικά τι κόστος και αν είναι να βοηθήσουμε