Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Χiaomi Power Banks
wasilis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚατεληξα λοιπον και απο τριτη και τα δυο θα φυγουν δικα μου οπως και ενα Temperd glass για να εχουμε το κινητο μας προστατευμενο Σας ευχαριστω πολυ παιδια Θα παρω το 10αρι το Powerbank και τα Piston3
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από wasilis: “Γνωριζεις να μου αναφερεις καποιες απο αυτες ? Εστω και ενεργοβορες γιατι ψαχνοντας (google play) μονο χαζομαρες βρηκα ” Quick Boot ( Επανεκκίνηση )Gravity Screen - On/Off Screen Off and Lock αυτές χρησιμοποιώ στο δικό μου ” Θα τις δω αμεσως σε ευχαριστω
-
Χiaomi Power Banks
ΜήνυμαHσουν κατατοπιστικοτατος σε ολα σου σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου . Ναι θα τα κοιταξω αν και εχω κανει και μαι ερευνα αγορας ηδη οσο για το bluetooth ειναι κατι που σιγουρα δεν μου χρειαζεται αλλα οπως ειπες ισως καποιος να γνωριζει Thanks dude
-
Χiaomi Power Banks
ΜήνυμαΜε τα λεγομενα σου σιγουρα αξιζει τα λεφτα του και απο οτι φαινεται αυριο θα κανω την κινηση να το αγορασω και θα σου πω και εγω την γνωμη μου . Εχεις καμια ιδεα απο ακουστικα της xiaomi γιατι οπως θα ξερεις το κουτι του Redmi Note 2 δεν ειχε μεσα
-
Χiaomi Power Banks
ΜήνυμαΣιγουρα ουτε εμενα με ενοχλει το μεγεθος να φανταστω σου κανει 2-3 πληρεις φορτισεις και σου κραταει καμποσες ωρες τα ledakia σου ? Aυτη που μου εστειλες στην Ελλαδα ειναι στα 24 ευρω αλλα αν αξιζει τα λεφτα της νομιζω πως θα τα δωσω
-
Μη ορατό μοτίβο
wasilis - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΤοτε ας περιμενουμε απαντηση απο καποιον αλλον που ισως γνωριζει κατι παραπανω
-
Μη ορατό μοτίβο
ΜήνυμαΤοτε δεν ξερω δυστυχώς πως να βοηθήσω εμένα ή διαδρομή που σου είπα μου βγαίνει ως εξής πάντως...
-
Μη ορατό μοτίβο
ΜήνυμαΚαλησπερα pechr , θα πρεπει να πας Ρυθμισεις -> Κλειδωμα Οθονης -> Κλειδωμα Οθονης (ξανα) -> Ασφαλεια Οθονης (κατω κατω) και συρε την μπαρα προς τα δεξια ετσι ωστε το μοτιβο σου να ναι ορατο
-
Χiaomi Power Banks
ΜήνυμαΑγοραζοντας το κινητο μου προ ημερων αγορασα μαζι και ενα gadgetακι της xiaomi κατι σαν λαμπα δωματιου δηλαδη με τοσο φως που βγαζει (ουτε εγω το πιστευα). IMG_20160107_164506_HDR.jpgIMG_20160107_164346_HDR.jpg Προκειται για ενα Χiaomi Usb Led Light και μου ειναι πολυ χρησιμο μπορω να πω αλλα θα ηθελα ενα Power Bank για να το χρησιμοποιω αλλα περα απο αυτο να φορτιζω και το κινητο μου. Εχω δει πως η Xiaomi εχει καποια δικα της ... εχετε καποια γνωμη ή εχετε στην κατοχη σας καποιο απο αυτα ! Ακου…
-
Επιλογή τηλέφωνου
ΜήνυμαΚατά την γνώμη μου αν μπορείς να διαθέσεις ελαχιστα χρήματα παραπάνω (οι εποχές είναι δύσκολες καταλαβαίνω) θα μπορούσες να επιλέξεις το Xiaomi Redmi Note2 από κάποιο site όπως vickymall , geekbuying. Για ψαξτο
-
Φρεσκοαποκτημενο xiaomi redmi note2/prime ,απόλυτα ικανοποιημένος χρήστης και όπως είναι λογικό έχει αρχίσει το ψαξιμο . θα ήθελα όμως όπως και να χει να ρώτησω κάτι που μπορεί να ακουστεί χαζό. τι διάφορα θα έχει αν χρησιμοποιησω αυτή τη rom , όπου βλέπω ότι τα παιδιά δουλεύουν παρά πολύ , με το να χρησιμοποιώ αυτή που είχε το κινητό από μαμά. Ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κατά ? Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα κατά την εγκατάσταση ή με την μετέπειτα χρήση? Ευχαρίστω πολύ εκ των προτέρων
-
Miui.gr Wallpapers
Μήνυμαεντάξει εντάξει τώρα κατάλαβα νόμιζα ότι μιλαγαμε για κόστος του συγκεκριμένου αν θες να το πεις "project".
-
Miui.gr Wallpapers
Μήνυμα@Bodai αν επιτρέπεται και αν ξέρεις φυσικά τι κόστος και αν είναι να βοηθήσουμε