Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 105.
-
Καλησπέρα σε όλους. Τρομερό δώρο!!!! Καλή τύχη σε όλους όσους συμμετέχουν!!!
-
Παράθεση από gkalen: “@gatos1986 Έχεις ξανακάνει σίγουρα την πρώτη φορά που έβαλες μία ρομ .. Μπαίνεις σε twrp Διαλέγεις wipe και σέρνεις δεξιά για swipe to factory redet Μετά πας στο αρχικό μενού του twrp , διαλέγεις install , βρισκεις το ζιπ της ρομ που θες Αφού τελείωσει η εγκατάσταση , κάνεις το wipe cache and dalvik Reboot system Done @linuxilakis Απίστευτο , θα έπρεπε να είχες 500 εφαρμογές για να κάνει ένα λεπτό , και πάλι πολύ είναι ... ” Καλημέρα Ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές πληροφ…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΜπράβο σας παιδιά!!! Εγώ από Λάρισα , γαμπρός στα Ιωάννινα, εδώ απ'όσο ξέρω δεν έχουμε κάτι παρόμοιο. Καλή δύναμη και ευχαριστούμε για όλα!!!!
-
Ευχαριστώ για την πληροφορια. Μια ερώτηση μόνο, τι χάνω από αυτήν την διαδικασία;;; (Για προγραμμάτα,κλπ εννοώ...)
-
Παράθεση από gkalen: “@gatos1986 Ναι , πρέπει να κάνεις factory reset Δεν περνάμε developer πάνω από τη stable χωρίς factory reset , ούτε και το αντίστροφο βέβαια .. ” Επειδή δεν έχω ξανακάνει factory reset, μπορείς να με βοηθήσεις λίγο;;;
-
Καλησπερα σε όλους. Μια ερώτηση, έχω περασμένη Stable Rom σε Redmi Note 3( mtk) και θέλω να περάσω την Dev. Πρέπει να κάνω κάποια εργασία πριν την περάσω πάνω από την Stable;;;
-
Καλησπέρα σε όλους-ες. Ψήφισα και εγώ σαν Vag1986... Πάμε για την πρωτιά!!!
-
Δοκίμασα και τους 2 τρόπους(geoanto555 και Bodai) και δεν έγινε τίποτα. Παίζει αν περάσω ROM με android lollipop, δηλαδή προηγούμενη, να κάνει δουλειά;;; Μπας και ξεκολλήσει... Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν έχω περασμένη sim γιατί το κινητό το φτιάχνω για συγγενή μου και θα του το δώσω τις προσεχείς ημέρες....
-
Οκ,δοκιμάζω και επανέρχομαι. Πάντως ένα έχω να πω σαν σχετικά νέο μέλος του forum... ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ!!!! Ευχαριστώ που όποτε και να ρωτήσω κάτι, έχω άμεση απάντηση και για τα 3 Xiaomi που έχω αγοράσει... =============== Δεκ 28th 2016, 10:03pm =============== Εκανα την διαδικασία με την αλλη ROM και μου κολλάει πάλι βγάζοντας μου το μηνυμα: Couldn't check device security info με επιλογές Cancel και Try again... Τι κάνω;
-
Είχα μια περασμένη china dev διότι το είχα brickαρει. Αφού ξεκλείδωσα bootloader έκανα ότι έλεγε ο οδηγός απλά δεν πέρασα την προτεινόμενη του οδηγού αλλά την τελευταία διαθέσιμη. Μπορώ αν είναι να περάσω τνη προτεινόμενη με lollipop πάνω από αυτήν και μετά να κάνω την διαδικάσια για ομαλή μετάβαση;