Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
VIP υπηρεσία
ΜήνυμαΈγινα πρόσφατα VIP μέλος. Ποια είναι τα προνόμια που έχουμε;
-
Καλή Χρονιά!! Και η δική μου ψήφος μαζί σας. arnaougeo
-
Καλή χρονιά σε όλους!! Σας ευχαριστούμε για όλα.
-
Επαναφορά χαμένου widget
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ .... θα το δοκιμάσω..Τι θα κάναμε χωρίς εσάς;
-
Επαναφορά χαμένου widget
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Στη κεντρική σελίδα (εκεί που ήταν το ρολόι πριν το διαγράψεις), πατάς το αριστερό πλήκτρο συνεχόμενα (αυτό με τις τρεις παυλίτσες). Στο κάτω μέρος της οθόνης βγαίνουν κάποιες επιλογές. Πατάς το Widgets (αυτό το με το σταυρό), πας εκεί που λέει "ρολόι" και εκεί μέσα είναι 4 ρολόγια, ένα εκ των οποίων και αυτό που διέγραψες... Το κάνεις tap και βγαίνει έξω... That's it! ” Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου, αλλά με το αρχικό (που έσβησα) πάνω δεξιά απο το ρολόι είχε επιλογή να αλ…
-
Επαναφορά χαμένου widget
ΜήνυμαΤο ρολόι που διέγραψα. Σε ευχαριστώ.
-
Επαναφορά χαμένου widget
ΜήνυμαΣτην αρχική οθόνη υπάρχει ένα ρολόι. Το διέγραψα και έβαλα ένα δικό μου widget. Τώρα δεν μπορώ να το επαναφέρω αν και αλλάζω θέμα. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει;
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “βγήκε πειραγμένο xposed για να παίζει στην miui 7 (βγάλτε το wsm αν το έχετε) Xposed Installer v2.6.1 Fully Support MIUI 7 - App - Xiaomi MIUI Official Forum ” σου κατεβαζει τα Modules ? μολις παει να ξεκινησουν σταματανε εμενα ” Το εγκατέστησα χωρίς προβλήματα. Χάθηκα με τα modules. Μπορεί κάποιος φίλος να μου προτείνει μερικά χρήσιμα;
-
Παιδιά τι είναι αυτό; MIUI 6 global stable build V6.6.1.0.KHDMICF for Redmi Note 3G
-
Έχω το RedMi Note 3G/WCDMA. Στις τελευταίες ROM (5.5.24 MIUI ROM) παρατήρησα ότι ενώ έχω επιλέξει διαφορετικό ringtone για μια επαφή καλεί με την προκαθορισμένη. Το παρατήρησε κάποιος άλλος φίλος;
-
Έκανα και εγώ την μετάβαση από MIUI v5 σε MIUI v6, κάνοντας αναβάθμιση σε xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.3 από το xiaomi-miui.gr (η προηγούμενη μου ήταν η xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable34-Hellas-GTV-4.9.19). Το πρόβλημά μου έχει να κάνει με την κάρτα sd. Δεν μου επιτρέπεται να αντιγράψω αρχεία. Δοκίμασα με το ling2sd ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες , αλλά τίποτα. Κάποια βοήθεια σας παρακαλώ πολύ.
-
Τελικά το πρόβλημα με τις εισερχόμενες κλήσεις (com.android.phone εχει σταματησει -ΑναφοραMIUI- ΟΚ) υπάρχει και σε μένα. Παρουσιάστηκε σε όλους;
-
Εγκατέστησα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.3.20.zip ακολουθώντας τις οδηγίες. Το πρόβλημα που είχα ήταν όταν μου έκαναν κλήσεις έβγαζε το μήνυμα android phone service σταμάτησε. Εγώ έκανα κλήσεις κανονικά. Γύρισα πίσω στην 4.2.2 GTV 4.11.14.