Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
simi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαH τελευταία ελληνική GTV για το Μi 4c είναι αυτή που με πάει ο οδηγός ή η άλλη στη φωτό. Ευχαριστώ Υ.Γ. Εγώ επιθυμώ να περάσω αρχικά την ελληνική stable.
-
simi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “για να κάνει αποσύνδεση πρέπει να βάλεις ξανά το password του mi account. αφού ολοκληρωθεί η αποσύνδεση τότε μπορείς να βάλεις άλλο mi account ” Πάτησα για αποσύνδεση.Δεν τον δεχόταν. Έκανα τη διαδικασία για ξεχασμένο κωδικό. Όλα καλά. Τώρα έχω ίδιο νούμερο στο mi account και στο mi unlock tool αλλα πάλι τα ιδια. Καμία άλλη ιδέα???
-
simi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Μπες στην εφαρμογή Mi Account βγάζει κάτω κάτω αποσύνδεση. ” Eκει ακριβώς πάω.Πατάω sign out αλλά δεν έχει επιλογή να αλλάξεις account. Σου δίνει μόνο επιλογή για password.
-
simi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Α ρε συ τώρα είδα. Mi4c έχεις? Έχει θέμα το κινητό. Πήγαινε στον οδηγό της κατηγορίας του κινητού για ξεκλειδωμα για official unlock ή ηεκλειδωσε με unofficial τρόπο. Υπάρχει σχετικός οδηγος ” Πριν το κάνω αυτό θα ηθελα να ρωτήσω κάτι χαζό. Πως κάνουμε log out στο ΜI account στην συσκευή??? Υ.Γ. Μου βγάζει πεδίο μόνο για κωδικό και όχι πεδίο για χρήστη. Ευχαριστώ
-
simi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαTo νούμερο που είσαι συνδεδεμένος στην εφαρμογή και στο mi account της συσκευής πρέπει να είναι ο ίδιος??? Υ.Γ. Μόνο ένα λογαριασμό MI έχω ανοίξει.
-
simi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣτην συσκευή είμαι συνδεδεμένος στο Mi account και συνεχίζει να βγάζει αυτό
-
simi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠέρασα την official dev αλλά δυστυχώς δεν ξεκλειδώνει
-
simi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Στο κινητό έχεις βάλει το ίδιο mi account ? Στο κινητό είχες δώσει πρόσβαση στο ίντερνετ ? Ο υπολογιστής έχει πρόσβαση στο ίντερνετ ? ” Παράθεση από lallasgr: “Το κινητό έχει developer rom? Βάλε μαι εικονα από το About του τηλεφώνου. ” NAI. Δεν έχω περάσει ακόμα την official dev . Είμαι με αυτή που μου ήρθε.Δες
-
simi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κατέβασε το Miflash - εγκατέστησε το και ξαναδοκίμασε... ” To έχω εγκατεστημένο ήδη. Στο κινητό έχεις βάλει το ίδιο mi account ? Στο κινητό είχες δώσει πρόσβαση στο ίντερνετ ? Ο υπολογιστής έχει πρόσβαση στο ίντερνετ ? Ναι σε όλα.
-
simi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα. Έκανα και εγώ την αίτηση για ξεκλείδωμα και μετά από δύο ημέρες μου ήρθε με SMS η έγκριση. Κατέβασα το Mi Unlock tool έκλεισα τη συσκευή μπήκα σε fastboot mode , σύνδεσα το κινητό στον Η/Υ πάτησα να κάνει unlock αλλά μου έβγαλε το παρακάτω μνμ. Καμιά βοήθεια???
-
προβλημα συνδεσης mi4 με υπολογιστη
simi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαTo κινητό είναι σε USB debugging mode ???
-
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει Official Global ROM Stable για το Μi 4c. Official ROM Stable υπάρχει μόνο κινέζικη (δηλαδή κινέζικα και αγγλικά χωρίς playstore και αρκετές κινέζικες εφαρμογές). Νομίζω θα μπλέξεις αν βάλεις την official. H γνώμη μου είναι άστο προς το παρόν όπως είναι και μονόδρομος είναι η ελληνική όταν αισθανθείς έτοιμος και το αποφασίσεις. Από από ότι έχω καταλάβει το Mi 4c βγήκε για την Κίνα μόνο και δεν προβλέπεται να βγει Official Global ROM Stable. Υ.Γ. Εγώ είμαι κάτοχος…
-
Παράθεση από tacolla: “βαλε ρε φιλε το βιντεο, εχω το ιδιο προβλημα ” youtube.com/watch?v=ek7rKrIRBcI Από αυτό το βίντεο πήρα την ιδέα. Από την αρχική οθόνη κατέβασε με το δεξί σου χέρι(από πάνω προς κάτω) τις ειδοποιήσεις. Μία από τις ειδοποιήσεις είναι ότι η συσκευή σου είναι συνδεδεμένη σαν συσκευή πολυμέσων. Πάτα την , κλειστην και ξανανοιξέτην. Μόλις έκανα αυτό μου εμφανίστηκε ο εσωτερικός χώρος του κινητού. Όσες φορές και να συνέδεσα μετά το κινητό μεέσω usb εαν δεν έκανα αυτό το κολπάκι δ…
-
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
simi - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΌταν πήρα το κινητό κατέβασα το Mi PC suite V 3.2.1.3111 και το εγκατέστησα στον Η/Υ. Στους οδηγούς του φόρουμ το Hyperlink αναφέρεται πως είναι άλλη η επίσημη έκδοση του Mi PC suite V 2.2.0.703. Kαι εμένα παράξενο μου φαίνεται.
-
simi - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Δηλαδή δεν βλέπεις καθόλου το κινητό στον υπολογιστή? ” Σωστά. Με την official Mi PC suite V 2.0.2.073 δεν μου ανοίγει το πρόγραμμα και δεν βλέπω το κινητό. Επίσης ο οδηγός για να φλασάρεις την official ROM στο κινητό σου αναφέρει ότι εγκαθιστάς την τελευταία έκδοση της Mi PC suite δηλαδή την V 2.0.2.073. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Η διαδικασία μπορεί να γίνει με την Mi PC suite V 3.2.1.3111 ??
-
simi - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαEυχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Είχα εγκατεστημένο το MiPC Suite V 3.2.1.3111 και το κινητό μου συνδεόταν κανονικά και το έβλεπα. Κάνοντας τον οδηγό για φλασάρισμα από το MiPC Suite κατεβάζω την τελευταία έκδοση που είναι η 2.2.0.73 αλλά με το που συνδέω το κινητό στον Η/Υ δείχνει για ένα δευτερόλεπτο σύνδεση και μετα εξαφανίζεται. Πατάω το MiPC Suite να ανοίξει εμφανίζεται για 1 sec και μετά χάνεται. Καμία ιδέα το τι να κάνω? Μπορώ να κάνω φλασάρισμα με την V 3.2.1.3111 ή οπωσδήποτε πρέπει να…
-
simi - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, Καταρχήν δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread οπότε αν δεν είμαι σωστά οι διαχειριστές παρακαλώ ας το μεταφέρουν. Τι κινητό το πήρα από gearbest και μου ήρθε σε 20 ημέρες. Είναι το πρώτο μου Xiaomi και μέχρι στιγμής είμαι πού ευχαριστημένος απο τη λειτουργία του. Μετά από αρκετή μελέτη στο φόρουμ (όχι πως δεν χρειάζεται και άλλη)νομίζω έφτασε η ώρα να ζητήσω τη γνώμη από τα πιο έμπειρα παιδια του φόρουμ. Συνημμένα σας στέλνω screenshot από το δικό μου κινητό οπότε να δείτε ποια R…