Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 221.

• Η πρώτη είναι με τον wide φακό με την stock εφαρμογή, και η δεύτερη με gcam! 915b25ac4f9169cc06f9206a4bce333d.jpg489ed7876e2b40ad4a7836f6af04d18c.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

anton1z001 - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Δεν τις εστελνες με το mi share να τελειωνεις??? Αν κ εγω ειμαι της αποψης να το στηνεις απο την αρχη. Δεν παιρνει κ πολυ χρονο με τον 855” Σε κάποιες μετέφερε και δεδομένα, πχ antutu!! Σε κάποιες άλλες όχι!! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εκεί κατέληξα παιδια Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, παρελαβα προχθές και οι πρωτες εντυπώσεις άριστες!! Είναι σίγουρα συσκευή που θα εντυπωσιασει όσους το δουν πρώτη φορά στο τραπέζι!! Αυτό που δεν μπόρεσα να κανω έως τωρα, ειναι μεταφορά δεδομένων εφαρμογών από την παλιά συσκευή, χωρίς root!! Οι περισσότερες εφαρμογές δηλαδή... Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραία, θα δοκιμάσω όταν με το καλό έρθει η συσκευή παιδιά!! Ευχαριστώ!

• Καλησπέρα και καλή βραδιά Διορθώστε με παρακαλώ εάν είναι σε λάθος section η ερώτησή μου.. Περιμένω σε λίγες ημέρες το mi 9t pro, και σκοπεύω να κάνω root. Στην παρούσα φάση είμαι με το mi5 (το οποίο έχει αποδειχθεί σκύλος ) Μπαίνοντας στο λινκ για να κάνω apply για unlock, δεν έχει πλέον τη φόρμα υποβολής για αίτηση ξεκλειδώματος, μου βγάζει κατευθείαν το λινκ για να κατεβάσω την εφαρμογή.. Θα χρειαστώ νέο mi account?? Γιατί απ΄όσο θυμάμαι μπορώ να ξεκλειδώσω 2 διαφορετικές συσκευές με τον ίδιο…

• Παράθεση από anton1z001: “Καλησπέρα, κάτοχος mi5 gemini. Έχω την 8.11.22. Ποια είναι η πιο πρόσφατη developer rom διαθέσιμη για τη συσκευή; Σταμάτησε η υποστήριξη;; Ευχαριστώ!! ” Βρήκα την απάντησή μου, 9.3.7 είναι η πιο πρόσφατη! 2 ερωτήσεις: 1. Ποιος είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος πλέον? αρκεί το clear cach μέσω twrp?? 2. Οι ρομ αυτές έχουν ενσωματωμένο πλέον το ΟΤΑ??

• Καλησπέρα, κάτοχος mi5 gemini. Έχω την 8.11.22. Ποια είναι η πιο πρόσφατη developer rom διαθέσιμη για τη συσκευή; Σταμάτησε η υποστήριξη;; Ευχαριστώ!!

• Καλημέρα, σε mi5 με xtrv aroma 8.11.22 έχω θέμα με τις εισερχόμενες κλήσεις εδώ και κάποιους μήνες. Χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το πότε ή υπό ποιες συνθήκες, δεν μπορούν να βγάλουν οι άλλοι κληση στη συσκευή μου, χωρίς να υπάρχει θέμα με το σήμα! Μετά από κάποιες ώρες θα μου στείλει sms ότι είχα αναπαντητη κληση... Μου συμβαίνει με αρκετούς συνομιλητές με διαφορετικές εταιρίες.. Στις εξερχόμενες, όταν θέλω εγώ να καλέσω κάποιον, δεν έχω θέμα!! Ιδέες;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας T…

• Λοιπόν, όλα καλά προς το παρόν, αν και δεν είμαι σίγουρος αν έγινε σωστά το fr, διότι δεν μου έσβησε καθόλου sms και logs, αλλά θεωρώ ότι αυτό διότι έκανε αυτόματα restore από Google drive! Δεν βλέπω επιλογή για region, λογικά διότι έχουμε source από cn / xiaomi.eu??

• Για να περάσω πάνω από miui xtrv aroma 8.9.20 πρέπει υποχρεωτικά να κάνω factory reset επειδή αλλάζει το source από global σε cn?? Επίσης απ'ότι κατάλαβα δεν θα έχω ακόμα θέμα με antirollback, σωστά?? Ευχαριστώ και πάλι

• Καλησπέρα! Ηδη 3 μερες με την 8.9.20 και δεν έχω κανενα θεμα!! Messenger / fb δεν κρασαρουν, τρέχει απροβληματιστα!! Κλασσικα μπαταρία χαλια, αλλα μαλλον η συσκευή μου φταιει.. 2 μικρα bug που δεν επηρεάζουν πουθενά βεβαια.. 1. Στη γραμμη καταστασης, ακόμα και με κλειστά δεδομενα, στο εικονιδιο του σηματος βγαζει παντα το H+.. 2. Η εφαρμογή του fb αλλαζει θεση στο φακελο μου με τα media, σαν να παίρνει πρωτοβουλίες, ενω το εχω πρωτο21826e2edcc886efdd64a120c64a0767.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρ…

• Αλλαγή σε άλλη rom

anton1z001 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Συνειδητοποιω οτι δεν είναι θεμα ποιας rom φοράω, απλά η μπαταρία μου έχει εξασθενίσει!! Καλή και η lineage, αλλά νομίζω μου λείπουν 2-3 πραγματακια της miui!! Ευχαριστώ για τις οδηγίες!4e1292f541e5fa3689ab39fe5b4127f6.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλλαγή σε άλλη rom

Μήνυμα

Τελεια, φανταζομαι, αν περάσω την τελευταία ελληνική, θα πρέπει από πριν να εχω βάλει την αντίστοιχη official global, σωστα;; δηλαδη οι πρόσφατες ελληνικες εχουν global source, αν καταλαβαινω καλα;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλλαγή σε άλλη rom

Μήνυμα

Ωραια! Για να δουμε! Πρακτικα λεω να πειραματιστώ γιατί πλεον στο gemini μου η μπαταρία κραταει καμια 15αρια ωρες με νορμάλ χρήση.. Αν δεν στρωσει, φαντάζομαι ότι απλά εχει εξασθενίσει η μπαταρια και θέλει αλλαγή η συσκευή.. Ευχαριστω πολυ!!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλλαγή σε άλλη rom

Μήνυμα

Επομένως, κανω καποια wipes από πριν;; η ολα γινονται μεσω xiaomitool?? Εχω χρονια να χρησιμοποιησω τετοια εφαρμογή και δεν γνωριζω, ευχαριστω!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλλαγή σε άλλη rom

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά λιγο τα φωτα σας όποιος γνωρίζει! Σκέφτομαι να αλλαξω ρομ σημερα, συγκεκριμενα σε lineage os.. Τι wipes θα χρειαστώ μετά, αν θελησω να ξαναγυρίσω στην τελευταία xtrv aroma του φορουμ μας;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά, ευχαριστούμε όπως πάντα για την δουλειά!!Μια ερώτηση, από μπαταρία σε gemini πώς πάμε? Εγώ έχω μείνει στην 8.8.2 , και γενικά δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα κατά τ'άλλα οπότε δεν σκέφτομαι για άμεση αναβάθμιση! Το μόνο που έχω είναι με την κατανάλωση.. Με την παραμικρή χρήση η διάρκεια πέφτει στη μισή μέρα.. Λογικά θα έχει αποδυναμωθεί η μπαταρία μου, αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή για να το διαπιστώσω?? Ευχαριστώ, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο ( ) να έχουμε, με υγεία

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά! Καλή επιτυχία!

• RE:

anton1z001 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Το ιστορικό της μπαταρίας έχεις ξεχάσει στην δεύτερη περίπτωση. Αν πάλι φαίνεται η μπάρα στο "Ενεργό" γεμάτη ακόμα και όταν κλείνεις την οθόνη (που κανονικά το τηλέφωνο πρέπει σιγά σιγά να πέφτει σε κατάσταση deep sleep (Χρήση CPU: 0%), πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχεις όπως και αν το φόρτισες.” Οκ!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 50128237beaea6b16d3d6a6b5a4b0355.jpg