Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 221.
-
Παράθεση από anton1z001: “Και σε gemini εδώ και 3 ρομ που έχω περάσει, η μπαταρία κρατάει περίπου μισή μέρα.. Δεν μπορώ να βρω κατι... ed22b4ce69bdfc600bf054d110d3b15e.jpg4d4da4569dabd57d80202181a07d33d1.jpga8f2e6bac21f116bce8e36f7ef755bdb.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Update μετά από πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση στο 100% με την συσκευή κλειστή! Ίδωμεν 6394f745bcd0819d2f0e360f752abf66.jpg655407d4124a7d356dbf9020b6aeeb4c.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapata…
-
Παράθεση από vayio: “Παράθεση από em56464: “@anton1z001για το dolby atmos μπορείς να επιλέξεις εσύ τι θέλεις.... έτσι είναι ανοιχτό κάνει την δουλειά του και δεν γίνεται κουραστικό για να το ανοιγοκλείνεις!!!!! ” Οταν ειναι μόνιμα ανοιχτό δεν ξοδεύει μπαταρία? ” Δεν το γνωρίζω, το έχω μόνιμα κλειστό και το ανοίγω μόνο όταν το χρειάζομαι πλέον.. Φαντάζομαι ξοδεύει βέβαια!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “ Προφανώς κάποια εφαρμογή ή διεργασία δεν σταματά καθόλου.” Φαίνεται αυτό με καποιον τροπο; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε gemini εδώ και 3 ρομ που έχω περάσει, η μπαταρία κρατάει περίπου μισή μέρα.. Δεν μπορώ να βρω κατι... ed22b4ce69bdfc600bf054d110d3b15e.jpg4d4da4569dabd57d80202181a07d33d1.jpga8f2e6bac21f116bce8e36f7ef755bdb.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “@anton1z001για το dolby atmos μπορείς να επιλέξεις εσύ τι θέλεις χωρίς να το σβήνεις απλά επιλέγεις ........παράδειγμα .....music.....πας στις επιλογές και διαλέγεις σαραουντ η ένταση .......... στις ταινίες να ακούγονται καλύτερα οι διάλογοι.........και κ.λ.π έτσι είναι ανοιχτό κάνει την δουλειά του και δεν γίνεται κουραστικό για να το ανοιγοκλείνεις!!!!! :thumbsup:” Νομίζω με μπέρδεψες! Σε τι αναφερεσαι; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Loudspeaker volume
ΜήνυμαEdit μετά και από βοήθεια του @MIUI_ART !! Για το πρόβλημα ευθύνεται το dolby plus!! Οπότε το απεγκαθιστούμε εντελώς, είτε το απενεργοποιούμε από το διακόπτη της εφαρμογής!! Το νήμα μπορεί να σημανθεί ως solved, ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από anton1z001: “Ακόμα, το θέμα με την ένταση του ηχείου.. Δεν μπορεί να ρυθμιστεί σε χαμηλά επίπεδα (πχ για όταν θέλουμε να κοιμηθούμε, βρισκόμαστε στην βιβλιοθήκη κλπ...) ” Έχεις βάλει μήπως Dolby Plus ? ” Ναι!! Ενδέχεται να φταίει αυτό?? ” Δούλεψε!! Και δεν χρειάστηκε καν απεγκατάσταση το dolby atmos, αρκούσε να το βάλω στο off!! Είσαι θεούλης! Τώρα μένει να επαναφέρω τις εφαρμογές σιγά σιγά να δω αν φταείει κάποια για κατανάλωση μπατ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από anton1z001: “Ακόμα, το θέμα με την ένταση του ηχείου.. Δεν μπορεί να ρυθμιστεί σε χαμηλά επίπεδα (πχ για όταν θέλουμε να κοιμηθούμε, βρισκόμαστε στην βιβλιοθήκη κλπ...) ” Έχεις βάλει μήπως Dolby Plus ? ” Ναι!! Ενδέχεται να φταίει αυτό??
-
Παράθεση από anton1z001: “Καλησπέρα και καλό μήνα! Για να δοκιμάσουμε και σήμερα σε gemini ” Λοιπόν, παραμένουν τα προβλήματα που είχα εδώ και καιρό.. Η μπαταρία δεν φαίνεται να βελτιώνεται, παρόλο που το έχω αρκετή ώρα χωρίς να έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων ή των εφαρμογών με τα δεδομένα τους (σε περίπτωση που έφταιγε κάποια εφαρμογή...) Ακόμα, το θέμα με την ένταση του ηχείου.. Δεν μπορεί να ρυθμιστεί σε χαμηλά επίπεδα (πχ για όταν θέλουμε να κοιμηθούμε, βρισκόμαστε στην βιβλιοθήκη κλπ...)
-
Καλησπέρα και καλό μήνα! Για να δοκιμάσουμε και σήμερα σε gemini
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μην επαναφέρετε για κανέναν λόγο εφαρμογές από το titanium backup. Προσοχή με την χρήση του magisk γιατί πολλές φορές είναι υπεύθυνο για προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της Rom.” Α μάλιστα.. Αυτή τη φορά δεν επανέφερα με titaniun, αλλα με μια αντίστοιχη, το oandbackup... Τελευταια το titanium μου κάνει θέματα με την επαναφορά.. Οπότε ποια η λύση για την επαναφορά δεδομένων εφαρμογών;; Όσο για το 2ο που αναφέρεις, για ρουτ βαζω πάντα supersu! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησ…
-
Loudspeaker volume
ΜήνυμαΤο ρώτησα και στο αντίστοιχο νήμα (8.7.26) αλλά το βάζω κι εδώ για να είναι μαζεμένα! Στην 8.7.26 ολοι οι ήχοι από το loudspeaker είναι στην μέγιστη ένταση και δεν μπορούν να ρυθμιστούν σε χαμηλότερες εντάσεις.. Αυτό πρακτικά είναι θέμα, όταν θέλεις να χαμηλώσεις την ένταση, όταν είσαι σε εσωτερικό χώρο, όταν κοιμάσαι κλπ.. Xiaomi mi5 / gemini με miui10 xtrv aroma 8.7.26 Γνώμες;; 4386652401a77f2bafc5d8a8e74db129.jpgb1ae706490c093bb66942231aa5b33ac.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tap…
-
RE:
ΜήνυμαEdit πάνω στο edit!! Επέστρεψε η ενταση στο πρόβλημα ππυ είχα, είναι σταθερά υψηλή στο ηχείο και δεν ρυθμίζεται στα χαμηλά.. Περίεργο... Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από anton1z001: “Αναφέρω μετά από reboot to recovery και wipe davlik / cache, η ένταση διορθώθηκε, μπορώ να την ρυθμίσω και στα χαμηλά επίπεδα! Παραμένει το γεγονός ότι με το κουμπί ρυθμίζεται η ένταση των εφαρμογών βέβαια Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό εννοούσα, οτι σε όλους ρυθμίζει την ένταση εφ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anton1z001: “Παράθεση από charlie2alpha: “@nton1z001 αυτό το θέμα με την ένταση το έχουν όλοι με το MiUI 10.” Α ναι;; με την 8.7.19 ήταν μια χαρά πάντως! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αναφέρω μετά από reboot to recovery και wipe davlik / cache, η ένταση διορθώθηκε, μπορώ να την ρυθμίσω και στα χαμηλά επίπεδα! Παραμένει το γεγονός ότι με το κουμπί ρυθμίζεται η ένταση των εφαρμογών βέβαια Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie2alpha: “@nton1z001 αυτό το θέμα με την ένταση το έχουν όλοι με το MiUI 10.” Α ναι;; με την 8.7.19 ήταν μια χαρά πάντως! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, πέρασα χθες την έκδοση σε gemini, και περιμένω να δω αν θα έχω καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, όπως μου προτάθηκε σε αντίστοιχο νήμα! Έχω το εξής θέμα : πατώντας το πλήκτρο έντασης, μου βγάζει σαν προεπιλογή την ένταση εφαρμογών και όχι την ένταση του ηχείου! (όπως φαίνεται στην φώτο) Ακόμα, η ένταση φαίνεται να είναι ψιλοστόκ, δεν μπορώ να τη κατεβάσω στα χαμηλά επίπεδα, πχ για όταν κοιμάμαι να χτυπάει πιο ήρεμα.. Γνωρίζουμε κάτι; b6887dfe8540cd38f60ca197ce4564d0.jpg Στάλθηκε από το MI …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από anton1z001: “flash xtrv aroma 8.7.19 ” Σε μενα με 8.7.26 σε 1 μερα και 17 ωρες έχει φάει 6% σε αναμονή...” Αληθεια;; αξιζει τοτε η μετάβαση!! Format / factory η με απλα wipes?? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, δεν είναι κάποιο νέο bug καθώς διαβάζω το έχουν αρκετοί και σε διάφορες συσκευές.. Από όταν είχα περάσει πρώτη φορά Android 8, η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα.. Με πρώτη rom developer Μαΐου, καθώς και με την πιο πρόσφατη 8.7.19 η κατανάλωση ειναι σταθερά μεγάλη.. Τα βήματα που έκανα αυτή τη φορά ήταν : Format data, reboot to recovery, copy zip, flash xtrv aroma 8.7.19, reboot to system, στήσιμο της συσκευής εξ αρχής! Υπάρχει περίπτωση να φταίει που επαναφέρω εφαρμογές από titanium back…
-
Καταναλωση παλι γυρω στο 20% σε gemini και σε μεναfb5742080410cffa3961166c6f45e20b.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk