Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 221.
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από anton1z001: “Έχει βρει κάποιος λύση για το titanium backup? Με το θέμα που όταν κάνεις restore, κολλάει στο 0%, και μπορείς μόνο κάθε εφαρμογή ξεχωριστά!! ” Όταν κάνεις restore επέλεγε 5-6 εφαρμογές,όχι όλες μαζί ” Αυτό είναι το θέμα μου.. Στην επιλογή direct, ακόμα και μία μία εφαρμογή να επιλέξω, κολλάει στο 0..Στο indirect (εκεί πρέπει να πατάς χειροκίνητα για κάθε εφαρμογή accept για να γίνει η εγκατάσταση..) δεν έχει θέμα, απλά είναι πολύ χρονοβόρο.. Παρε…
-
Έχει βρει κάποιος λύση για το titanium backup? Με το θέμα που όταν κάνεις restore, κολλάει στο 0%, και μπορείς μόνο κάθε εφαρμογή ξεχωριστά!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από anton1z001: “Καλησπέρα, σε gemini ποια ειναι τα σωστά βήματα για να την περάσω, από την 8.5.10 που έχω? Μέχρι τώρα με το android 8 είχε σοβαρό θέμα με την κατανάλωση μπαταρίας!! ” Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μην έχεις προβλήματα είναι το Format Data από το TWRP Recovery - Reboot στο Recovery - Ρίχνεις την ROM όσο είσαι στο Recovery και συνδέσει την συσκευή σου με το PC - Install την ROM - Reboot στο System και όταν μπει Miui στήνεις την συσκευή σου…
-
Καλησπέρα, σε gemini ποια ειναι τα σωστά βήματα για να την περάσω, από την 8.5.10 που έχω? Μέχρι τώρα με το android 8 είχε σοβαρό θέμα με την κατανάλωση μπαταρίας!! Ευχαριστώ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bnastoul: “Καλησπέρα, καμια αναβάθμιση miui 10 θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο; ” Μιας και η μαμά Xiaomi δεν μας έκανε την χάρη να μοιράσει μέχρι τώρα τις επίσημες MIUI 10 Global ROM, για να μην σας αφήσουμε έτσι το απόγευμα θα σας δώσουμε τις διορθωμένες MIUI 10 Global για τις ακόλουθες συσκευές .... - Mi- 6 (Sagit - 8.6.14) - Mi-5 (Gemini 8.6.21) - Mi-Mix 2 (8.6.14) - RedMi Note 5/PRO (Whyred 8.6.14) Σε αυτές τις ROM έχουμε επιπλέον... - Full Deodex & Zip …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ναι έχεις δίκιο... Αρχεία ήχου από ηχογραφήσεις έχει μόνο... :)” Χμμμ, τοτε θεωρώ ότι το mp3 κρατήθηκε στις επιλογές του alarm clock xtreme και επανηλθε με το titanium backup! (με το οποιο εχω ακομα προβλημα btw.. 130 εφαρμογές χειροκινητα μια μια τις επανεφερα) Παρεπιπτοντως το κομματακι ειναι απιστευτο, για όσους γνωριζουν τους above & beyond! dc5076dec69851dae9f2f38ff48ad5a6.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΩραία!! Απλά δεν βλέπω κάπου επιλογή για πχ μουσική.. Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι μόνο σε περίπτωση που είχες κάνει συγχρονισμό με το Mi-Cloud τις φωτογραφίες σου - Music - Video, και με την προϋπόθεση να χωρούσαν όλα αυτά στον χώρο που έχεις διαθέσιμο στο Mi-CLoud σου. :D” 57c35ab10354362dd34998f0947edcf2.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια, μια απλη ερώτηση!! Μετα το format data, χαθηκαν τα παντα!! Εκτος απο ενα mp3 που ειχα για ξυπνητηρι, στον φάκελο miui / ringtones.. Προφανώς απο κάπου επανηλθε!! Γίνεται καπως συγχρονισμος ο φακελος αυτος;; η άλλοι παρομοιοι;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από anton1z001: “Με τη νεα 8.5.10 σε gemini εχω καποια lags, πχ σε swipes, άνοιγμα messenfert κλπ.. Θα στρωσει εαν κάνω νεο flash την ιδια ρομ;; θελει παλι φορματ;; ” Αν έχεις βάλει Magisk βγάλτο και δοκίμασε το Super SU. Αν δεν είχες κάνει ποτέ Factory Reset από το τότε που περάσαμε τις ROM σε Global Source, νομίζω πως ήρθε η ώρα να το κάνεις.. :D” Έκανα χθες format data, δεν εμεινε τιποτα όρθιο xD κατι αλλο να δοκομασω;; η απλα περιμενω να στρωσει;; Στάλθηκε απ…
-
Με τη νεα 8.5.10 σε gemini εχω καποια lags, πχ σε swipes, άνοιγμα messenfert κλπ.. Θα στρωσει εαν κάνω νεο flash την ιδια ρομ;; θελει παλι φορματ;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από anton1z001: “Σε mi5, με android 8 πλέον, έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το restore του titanium backup?? Κολλάει στο 0%, και είναι πρόβλημα που είχα συναντήσει και παλιότερα.. Απλά τώρα δεν μπορώ να το διορθώσω.. ιδέες?? ” Ακόμα, όσο έχω ενεργοποιημένο το usb debugging, όταν συνδέω με τον υπολογιστή δεν μου δίνει τις επιλογές σύνδεσης (πχ το mtp transfer), και όταν το απενεργοποιώ τα έχω κανονικά! Με τις προηγούμενες εκδόσεις δεν το είχα ποτέ το θέμα αυτό (bug του android 8? )
-
Σε mi5, με android 8 πλέον, έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το restore του titanium backup?? Κολλάει στο 0%, και είναι πρόβλημα που είχα συναντήσει και παλιότερα.. Απλά τώρα δεν μπορώ να το διορθώσω.. ιδέες??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από anton1z001: “Είμαι σε mi5 και έκανα κανονικά τα βήματα, έκανε την πρώτη εγκατάσταση και εδώ και κανένα 10λεπτο είναι στο 100%, ενώ η μπάρα φαίνεται σαν να συνεχίζει να φορτώνει... ” Δοκίμασε αυτά που γράφω παραπάνω.... ” Έχεις δίκιο, μόλις το έγραψα το είδα!! Πάτησα vol up + power και ξαναμπήκα στο recovery, και τα ξανακάνω από την αρχή!! Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!
-
Είμαι σε mi5 και έκανα κανονικά τα βήματα, έκανε την πρώτη εγκατάσταση και εδώ και κανένα 10λεπτο είναι στο 100%, ενώ η μπάρα φαίνεται σαν να συνεχίζει να φορτώνει... Να κάνω force restart?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν υπάρχει ακόμα στη global source, κάποια στιγμή θα το βάλουν, αν δεν κάνω λάθος.” Επισης, το swipe up μου βγαζει μονο της εφαρμογής της google, αλλαζει αυτο;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε gemini ολα μια χαρα μέχρι τωρα παιδια!! Το face unlock μονο δεν βρισκω, δεν υποστηρίζεται πλέον;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από amavroudis: “Βαλε το camera fix. Ψάξε το εδώ στο φόρουμ, κατέβασε το και πέρνα το μέσω twrp. Το ανέφεραν κάποιοι. ” Το είχα περάσει και πιο παλιά, είναι το ίδιο?
-
RE:
ΜήνυμαBug report σε mi5 gemini. Αντίστροφη μπροστινη καμερα, παρατήρησε κάποιος αλλος;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από anton1z001: “Σωστά, έχεις δίκιο! Κάπου το είχα διαβάσει τις προηγούμενες μέρες αλλά γενικά δεν έχω και πολύ χρόνο τελευταία λόγω στρατού! Δηλαδή τι παίζει παιδιά, προστασία δεδομένων ας πούμε? τα θέματα πώς εμπλέκονται? ” Διάβασε εδώ => [Miui] Προσωρινή αναστολή των υπηρεσιών μηνυμάτων & Mi Themes στις ευρωπαϊκές χώρες Βέβαια αν αλλάξεις προσωρινά το Region σε Ινδία για παράδειγμα θα έχεις κανονικά τα θέματα. ” Μάλιστα!! Για να δούμε!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το πρόβλημα του καιρού είναι κοινό σε όλες τις ROM και έχει να κάνει με κάποιο προσωρινό πρόβλημα με τους Server στην Xiaomi και θα λυθεί μόνο του. Ναι το πρόβλημα με τα θέματα είναι προσωρινό και έχει να κάνει με την νέα πολιτική της Xiaomi μετά από οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. ” Σωστά, έχεις δίκιο! Κάπου το είχα διαβάσει τις προηγούμενες μέρες αλλά γενικά δεν έχω και πολύ χρόνο τελευταία λόγω στρατού! Δηλαδή τι παίζει παιδιά, προστασία δεδομένων ας πούμε? τα θέματα πώ…