Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 632.
-
Γιατί η κοσμοτε @@τιε.... Είμαι εξωτερικό και έχει μια ηλίθια διαδικασία... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Καλά μην φανταστείτε ότι έχω τρέλα πράγματα... Netflix και COSMOTE tv go(το οποίο πλέον δεν δουλεύει) ραδιόφωνο και εφαρμογές για σκορ αθλητικών... Θα κοιτάξω μετά τον οδηγό βέβαια. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Εννοώ όπως αυτό που είναι στα κινητά. Που μετά από reset σου λέει εάν θες να φέρεις το παλιό αντίγραφο. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Οι εφαρμογές που είχα πριν θα έρθουν από Google Back Up? Η να κάνω manual back up με κάποια εφαρμογή;; Προτείνετε εφαρμογή Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Τώρα τελευταία με έχει κάνει τρεις η τέσσερις φορές επανεκκίνηση όταν πήγα να ανοίξω κάποιες εφαρμογές.... Να φταίει που δεν εκανα φορμάτ πριν το update? Να το κάνω τώρα; Η μήπως είναι κάτι αλλο;;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους εγω που εχω κανει update σε 9 να κανω factory reset? δεν εχω παρατηρησει κανενα θενα μεχρι τωρα... επισης σχετικα με vpn θελω να το τεστάρω πειτε καμια σειρα που να ειναι μονο σε αμερικα να δω εαν δουλευει σε νετφλιξ και αμαζον πραιμ. ευχαριστώ
-
Έχω το poco με Global official. Έχω δει αυτή την δυνατότητα στο Mi A3. Έχω γερμανικό και ελληνικό νούμερο. Θέλω το γερμανικό να καλεί τα γερμανικά και το ελληνικό τα ελληνικά. Εάν όχι αυτόματα, Ας επιλέξω εγώ κάθε φορά η κλήση να γίνεται για αυτό το νούμερο από την τάδε κάρτα. Και όχι συνέχεια την ερώτηση από πού να γίνει η κλήση.... Είναι σπαστικό ειδικά όταν οδηγάω να γίνεται αυτό. Για τα swipes θα επανέλθω αύριο. Με πιο συγκεκριμένες απορίες. Ευχαριστώ Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Έχω δύο ερωτήσεις. 1) μπορώ με την ελληνική έκδοση να ορίσω μια κάρτα sim να καλεί πάντα κάποια νούμερα και τα άλλα νούμερα με την άλλη κάρτα sim? Δεν θέλω να επιλέγω συνέχεια. 2) επίσης για να βάλω την Τελευταία ROM στο Gemini (Mi 5) έχω πολύ παλιά εγκατεστημένη. Τι θέλει; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την λογική με τα swipes για να καταλάβω τι γίνεται και να μην ρωτάω συνέχεια; Δλδ Format, fr κλπ. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Μάγκες ποιες οι διαφορές ελληνικής με Global stable? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Γεια σας έχω στο κινητό Global stable. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Amazon. Έχει άλλος το ίδιο θέμα; Επίσης πότε θα βγει η ελληνική dev για εμάς; Θέλω να κάνω μια και καλή την μετάβαση. Εκτός και εάν μπορώ από Greek stable σε Greek dev χωρίς format reset etc... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Τελικά το θέμα μάλλον ήταν ότι είχα την λειτουργία να πάει σε sleep mode μια ώρα και λογικά αφού δεν αγκιζα το τηλεκοντρόλ έκλεινε.... Σχετικά με τον φίλο έχω μια Grundig smart TV. Θα κοίταξω μετά να σε στείλω μοντέλο και ρυθμίσει. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Καλησπέρα, σε Poco F1 πότε θα βγάλετε; Και η Android 10 αργεί; Επίσης η μπάρα αναζήτησης ανοίγει το Google η την αναζήτηση από του MIUI? Ελπίζω το τελευταίο να το καταλάβατε δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα.... Σόρρυ Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Το διατύπωσα λάθος συγγνώμη. Έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία να κλείνει/ανοίγει η τηλεόραση μαζί με το Box. Εννοώ κλείνει και Όταν πατήσω τα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο ανοίγει ξανά. Ανοίγει κλείνει από standby Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk