Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 91.
-
Παίδες καλημέρα, εχω εδω και περιπου 2 εβδομαδες RN3P. Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος αλλα εχω προβλημα με την μπαταρια. Καπου στο φορουμ διαβασα οτι καποιος εκανε wipe cache το οποιο και δοκιμασα αλλα τιποτα. Η μπαταρια μου κραταει 1 μερα και με λιγη χρηση (πραγματικα λιγη χρηση ιντερνετ, facebook). Εχω την 6.7.21 ελληνικη dev. ΝΑ αλλαξω ρομ? Πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις που δεν προσεξα?
-
Πηγαινω ρυθμίσεις>κλειδωμα οθονης & κωδικός προσβασης>κωδικος & δακτυλικο αποτυπωμα και οταν παταω το τελευταιο, δεν μπαινει μεσα ωστε να μπορω να το ρυθμισω και με πεταει πισω στις ρυθμισεις. Συμβαινει σε κανεναν άλλο? EDIT: Μπορώ επίσης να μεταφέρω τις εφαρμογες απο τη μνημη του τηλεφωνου στην sd? Δοκιμασα και με μια εφαρμογή αλλα βλεπω οτι δεν μου δινει τη δυνατοτητα
-
Εδω και 2 μερες είμαι κατοχος του Redmi note 3 pro. Ο αντάπτορας του φορτιστή που μου έστειλαν απο το vickmall ειναι μεγαλος σε μεγεθος και δεν μπαινει σε καμια πριζα. Εχω εναν αλλο ανταπτορα που μου είχαν στειλει για αλλο κινητο που ειχα αγορασει αλλα παρατηρησα οτι πανω στους ανταπτορες γραφει διαφορετικα Volt. Στον παλιο γραφει 3,8 (νομιζω) και στον καινουργιο που δεν μπορω να χρησιμοποιησω γραφει 5. Υπαρχει περιπτωση να μου κανει καμια ζημια αν χρησιμοποιω τον παλιο ανταπτορα με τον φορτιστη…
-
Παράθεση από geoanto555: “@NasDriver μάλλον είχες δίκιο... @reggae_b0y σου γράφει πιο πάνω την λύση... ίσως να μην χωράει ολόκληρο και το βγάζει τελείες.. ” Μπα, αλλαξα το ονομα αλλα τιποτα. Οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη το γραφει κανονικα. Οταν ειμαι κανονικα στην αρχικη οθονη βγαζει τελιτσες. Τελος παντων δεν θελω να κουρασω αλλο γιατι νομιζω ειμαστε και offtopic
-
Παράθεση από makismakis2004: “Σήμερα πέρασα επιτυχώς την GTV 7.3.2.0 και στο εικονίδιο του σήματος cosmote δεν μου βγάζει το κλασικό εικονίδιο άλλα τελίτσες πως αλλάζει αυτό υπάρχει κάποιο system να περάσω με twrp ? ” Το ίδιο κάνει και σε μενα με vodafone. Εχω περασμένη την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.7.21.zip. Μπορουμε να κανουμε κατι?