Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-91 από 91.

• Τωρα τα μπερδεψα. δεν με αφληνει να γραψω τιποτα άλλο και εκλεισα το παραθυρο. Εχω ξεκλειδωσει το κινητο, εβαλα στην τελευταια ελληνικη dev rom στην sd και μετα εκανα αυτο στη γραμμη εντολων αλλα.... Να το παω πάλι από την αρχή?

• Κάνω κατι λάθος? Η δικια μου συσκευη δεν ειδα να κανει reboot σε fastboot loader forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16691/

• Για να φλασαρω για πρωτη φορα την Ελληνική ρομ πρεπει να την βαλω αναγκαστικα στο τηλεφωνο ή μπορω να την βάλω και στην sd?

• Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις. Ειμαι εντάξει. MIUI version>MIUI 7 6.5.28 Beta

• Ευχαριστω. Μπορω όμως καπως να δω αν έχω την official dev rom ωστε να μην κανω καμια πατάτα?

• Καλημέρα στην παρέα. Σημερα παρελαβα το κινητο. Εχω ήδη to sms απο την xiaomi οτι ειμαι οκ και μπορω να ξεκλειδωσω τη συσκευη. Το κινητο το παρήγγειλα με την official developer rom, αυτό μπορώ να το δω κάπου για να ειμαι σιγουρος;. Επίσης στα βήματα για την διαδικασία ξεκλειδωματος λεει "Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας". Εγω αν ότως έχω την official dev πρεπει να κατεβάσω και την Developer ROM της Κίνας; Αν όχι απλα συνδέομαι με το λογαριασ…

• OK Εγινε. Ευχαριστώ

• Λοιπον, πήγα στην ιστοσελιδα για το ξεκλείδωμα του bootloader. Κατέβασα το ζιπαρισμενο αρχειο (MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en), το αποσυμπίεσα, εκανα εγκατάσταση. Μετα εκανα sign up, εδωσα αριθμο τηλεφωνου και password. Επειτα με πεταξε σε μια σελιδα με κινεζικα η οποια ελεγε (google translate) να βάλω και ένα username και μετα τέλος. Ολα καλα τα έκανα ή χαθηκα κάπου. Ολα αυτα έγιναν με internet explorer, ελπιζω να μην επηρεάζει. Παρακαλώ τα φώτα σας. Τωρα περιμένω μήνυμα στο κινητό?

• Καλήμερα. Σε 2-4 ημέρες αναμένεται να παραλάβω το xiaomi redmi note 3 pro. Το έχω παραγγείλει με official dev rom. Στις οδηγίες αυτου του θέματος έχει "Διαδικασία ξεκλειδωματος" και "Σημειώσεις". Μήπως πρεπεί πρωτα να προηγηθεί η αίτηση ξεκλειδώματος στη xiaomi και μετά να γίνουν οι ενέργειες στο "Διαδικασία Ξεκλειδώματος"? Επίσης μπορώ από τώρα να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος πρίν παραλάβω το κινητό?

• Κλημέρα και απο εμένα. Την παρασκευη παρήγγειλα τελικα και εγω το Redmi note 3 pro. Ερώτηση: Μπορω να κάνω από τωρα το αίτημα για ξεκλέιδωμα του bootloader ή πρέπει να πάρω πρωτα το κινητο στα χερια μου; Οταν εκανα την παραγγελία αποι vickmall μου έστειλα και το λινκ για το ξεκλείδωμα του bootloader και μου είπαν να κάνω το αίτημα από τώρα.

• Παίδες καλημέρα και απο εμένα. Νεός στο φορουμ, νέος και ως υποψηφιος αγοραστής xiaomi. Σκέφτομαι να αγορασω το Redmi note 3 pro. Εχω διαβάσει αρκετά με τις ρομ και τα ξεκλειδωματα του bootloader και εχω ψιλομπερδευτει. Θέλω να το αγοράσω από το vickmall και εχει 3 επιλογές για τη ρομ: 1.Multi-language Rom&Google play store installed 2. Official Global Rom&Google play store(No Greek) 3.Official Developer Rom (Only Chinese&English) Αν κατάλαβα καλά πρέπει να διαλέξω την 3 (Official Developer Rom)…