Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλησπερα στην κοινοτητα, Προσπαθώ να ξεκλειδωσω τον bootloader στο mi4c. Έχοντας φτιάξει mi account χρησιμοποιοντασ το mail ετρεξα το mi unlock και μου έβγαλε ένα μυνημα ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται από το mi unlock. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ελπίδα ; Επίσης άμα γίνεται μπορείτε να μου παταθεσετε κανένα οδηγό να ακολουθήσω ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το mi3 ποτέ υπολογίζεται να ανέβει ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4c rom update
ΜήνυμαΑφότου γίνει ο ελέγχοσ τι κάνω με το κινητό ; ακολουθεί κάποια διαδικασία για ξεκλείδωμα ; δεν μπορώ να το κάνω αυτή την στιγμή δεν έχω διαθέσιμο pc. Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4c rom update
ΜήνυμαΈχεις δίκιο δεν μπορώ να την φλασαρω Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4c rom update
ΜήνυμαΒασικά μόλις συνειδητοποίησα ότι προσπαθώ να περάσω λάθος rom. Κατεβάζω την κανονική τώρα. Αυτά τα βήματα είναι αναγκαία να τα κάνω η μόνο αν ξανά αντιμετώπισω πρόβλημα ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4c rom update
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην κοινότητα, Μόλις πήρα στα χέρια μου το mi4c και έχω θέμα με το πέρασμα της ελληνικής developer rom. Προσπάθησα να την εγκαταστησω μέσω του updater αλλά μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει αδυναμία επαληθευσησ rom. Τι μπορώ να κάνω ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συνδεση με tv,mhl.
ΜήνυμαΣ'ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συνδεση με tv,mhl.
ΜήνυμαΚρίμας. Είναι θέμα software η hardware; Με άλλα λόγια υπάρχει ελπίδα με καμία μελλοντική αναβάθμιση να φτιάξει ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συνδεση με tv,mhl.
ΜήνυμαΤελικά παίδες καμία συσκευή της Xiaomi δεν υποστηρίζει mhl; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
dphier - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Απλές και πρακτικές εφαρμογές που θέλουν δικαιώματα root Gravity Screen - On/Off Quick Boot (Reboot) Wakelock Detector [Root]” Λοιπόν κατέβασα τις εφαρμογές που μου προτεινες και η wakelockdetector ζήτησε χορηγία από το superuser για να λειτουργήσει ...τα προνόμια root στα δικαιώματα ακόμα δεν μου τα εμφανίζει .εφόσον δουλεύουν οι εφαρμογές υποθέτω πως μόνο το superuser χορηγεί δικαιώματα root στις εφαρμογές που τα χρειάζονται. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας κα…
-
Rooted ;
dphier - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΟχι... Έχετε καμιά εφαρμογή κατά νου που να χρειάζεται root ώστε να δω αν θα εμφανιστεί ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Rooted ;
dphier - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΈχω... Αλλά πάλι δεν μου βγάζει πουθενά στα δικαιώματα προνόμια root . μήπως θα έπρεπε να έχω κάποια εφαρμογή που χρειάζεται root για να μου το εμφανίσει ; Παίζει αυτό το σενάριο ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
dphier - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Για root όχι, για να δουλέψει μία εφαρμογή που χρειάζεται δικαιώματα root απλά πας: Κέντρο Ασφαλείας ---> Δικαιώματα ---> Προνόμια Root ---> Επιλέγεις πια εφαρμογή θέλεις να έχει δικαιώματα root” Ακολουθησα την διαδρομή ρυθμίσεις --> εφαρμογές συστήματος --> κεντρο ασφαλείας --> δικαιώματα αλλά δεν βρήκα την επιλογή προνόμια root. Σκαλησα γενικώς τις ρυθμίσεις αλλά δεν το βρίσκω πουθενά Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
dphier - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλησπέρα και σε εσένα. Όλες οι Ελληνικές developer roms έχουν δικαιώματα root :)” Δηλαδή εγώ ως χρήστης δεν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω έτσι ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Rooted ;
dphier - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημεριζω την κοινότητα μας. Κατέχω την συσκευή mi3 και τρέχω την τελευταία developer rom . Θα ήθελα να ρωτησω αν η συσκευή είναι ήδη rooted η όχι βάσει της rom. Ή εφαρμογή root tester δείχνει πως είναι αλλά είναι όντως έτσι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ROOT PROBLEM SOS
dphier - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαφιλε το κινητο δουλευει σε ευχαριστω και παλι για την βοηθεια
-
ROOT PROBLEM SOS
dphier - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαείχα την rom αποθηκεύμενη ιδη στο εσωτερικό χωρο του κινητου. Την περναω απο πανω αυτην στιγμη με την ελπιδα οτι ολα θα φτιαξουν. Σε ευχαριστω πολυ Bodai
-
ROOT PROBLEM SOS
dphier - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαμπήκα τελικά στο TWRP. Τι κανω τωρα ?
-
ROOT PROBLEM SOS
dphier - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμασυγνωμη, απο συνηθεια ...
-
ROOT PROBLEM SOS
dphier - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΟΧΙ, ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΟ LOGO ΠΟΥ ΛΕΕΙ FASTBOOT. ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΑ ΣΤΟ PC ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΗΣΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ " ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ BOOTLOADER" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?