Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• ROOT PROBLEM SOS

dphier - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ. ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ( ΜΙ3 ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ DEVELOPER ROM) ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ROOT ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SUPERUSER. KATEYΘEIAN ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΠΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝ. ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ . ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΟΡΤΩΝΕ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ .ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΤΟΝΤΑΣ SHUTDOWN + VOLUME DOWN ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LOGO ΤΟΥ F…

• Έχω κάνει λάθος τον τίτλο Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια χαρά, Είμαι κάτοχος ενός mi3 και κάνοντας την τελευταία αναβάθμιση gtv 6.1.21 διαπίστωσα ότι όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά σε υψηλή ένταση έχω sound crashes. Στην αρχή νόμιζα ότι χάλασαν τα ακουστικά αλλά όταν δοκίμασα ένα άλλο ζευγάρι συνέβεναι το ίδιο... Δεν υπάρχει καμία ελπίδα, για κάποιο λόγο, να είναι θέμα του software έτσι ; και με μια αναβάθμιση να φτιάξει... Αν όντως έχει πρόβλημα ή υποδοχή υπάρχει κάποιος τρόπος να την φτιάξω ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το MI 3W μ…

• 2014813 bug rom ή hardware ?

dphier - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Χωρίς παρεξήγηση, γνωρίζεις ότι όταν συνδέεται το κινητό με το pc υπάρχει επιλογή από το κινητό : το κινητό να φορτίζει μόνο, να εμφανίζει μόνο φωτογραφίες, και να εμφανίζει όλα τα αρχεία που έχεις μέσα.. Είναι λίγο κουτό που το λέω αλλά το αναφέρω μήπως και δεν το ξέρεις... Για ψαξτο στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2014813 bug rom ή hardware ?

dphier - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Και γω που τα έκανα μαντάρα λίγο με την εγκατάσταση της νέας rom και έκανα την διαδικασία δεύτερη φορά όταν το pc δεν αναγνώριζε το κινητό έκανα επανεκκίνηση το κινητό και εστρωνε ενώ ήταν συνδεδεμένο Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά και εγώ ευχαριστώ για την βοήθεια το mi3 μου δουλεύει άψογα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @MIUI_ART ναι μεσω της εφαρμογης αναβαθμιση το εκανα ....αλλα η ολη διαδιακασια εγινε πολυ γρηγορα. δεν μου εβγαλε ποτε σημαδια οτι κολλησε . να ξαναπερασω την πενταρα εκδοση που εχει στον οδηγο μεσω recovery? επισης καθως περναγα την εξαρα ....μεσω της εφαρμογης αναβαθμιση παντα, με πεταξε σε ενα περιβαλλον σε στυλ recovery που ειχε το ποσοστο φορτωσης .. δεν το βρηκα περιεργο και το αφησα να τρεχει

• @MIUI_ART εχω την GTV 6.1.7. Δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος εκανα ακολουθωντας τον οδηγο .περασα την πενταρα rom μετα την εξαρα 2 επανακινησεις ( απο την πρωτη στιγμη που ανοιξε το κινητο εβγαζε τα μηνυματα του τυπου δεν ανταποκρινεται) εκανα 2-3 επανακινησεις και τιποτα ..μετα απο αυτα εκανα wipe cache και ξαναπερασα την εξαρα .. τι λαθος εχω κανει?

• αυτες τις επιλογες εχω

• @MIUI_ART ειμαι στο mi recovery 2.0.1 και στο wipe & reset εχει τις εξης επιλογες: wipe cache , wipe user data , wipe sd card , wipe all data ... δεν εχει τις επιλογες που αναφερεις παραπανω ... ειμαι στο σωστο μερος ? αφοτου εκανα τα βηματα του οδηγου εκανα wipe cache και ξαναπερασα την τελευταια rom . τι να κανω .παρακαλω βοηθεια

• @Bodai εκανα wipe cache συνεχιζει να μην ανταπκρινεται το συστημα.....τι αλλο μπορω να κανω ? εχω το ιδιο προβλημα με τον @zero777

• παιδες βοηθεια.....εχω θεμα με την νεα rom στο mi3 ..περασα αρχικα αυτην xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip και επειτα αυτην xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.1.21.zip...η διαδιακσια εγινε σχετικα γρηγορα. μολισ περαστηκε η rom μου βγαζει συνεχεια το μυνημα οτι το συστημα δεν ανταποκρινεται η κατι τετοιο..εκανα 2-3 επανακινησεις αλλα τιποτα ... σας παραλω βοηθηστε εχω μηνει χωρις κινητο.

• Εχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα φιλέ μου στο mi3 μου.....ξεκάθαρα φταίει ή rom. Ξέρουμε ημερομηνία που θα βγει ή rom για τα mi3/mi4; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Rom 5.9.11

dphier - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Οκ ευχαριστώ για την πληροφορία. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Rom 5.9.11

dphier - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλησπέρα, Θα ήθελα να με ενημερώσετε ποτέ θα γίνουν διαθέσιμα τα link για την νέα rom.. Από ότι είδα όλα προς το παρόν σου βγάζουν κάποιο error Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 5.9.24 developer mi3

dphier - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Γεια σας είμαι καινούριος στο forum, Από την 5.9.11 το περιβάλλον στις φωτογραφίες έγινε άσπρο Στην 5.9.17 έγινε άσπρο το περιβάλλον και στην μουσική! Επειδή ήταν πολύ ενοχλητικό Αποφάσισα από την 17 να ξαναγυρησω στην 11! Μόλις το έκανα άρχισε να crashαρει έτσι έκανα έκανα factory reset από recovery στο system 1 active Έπειτα μόλις βγήκε η 24 την πέρασα με την ελπίδα ότι όλα αυτά θα λυθούν! Όλα ήταν ίδια όπως πριν Από λάθος ξανά πέρασα την 11 Και δεν μου αναγνωριζε τη sim Περνάω την 24 πάλι και…