Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• RE:

requiem78 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Jinthegod: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Jinthegod: “εκανα ξεκλιεδωμα το κινητο .πανω στην Stable Κινεζικη Ρομ..τωρα φοραω την MIUI 7.3.2 STABLE. τωρα για να περασω στην ελληνικη dev τι πρεπε να κανω??ευχαριστω πολυ!! ” Αν όντως έχεις ξεκλειδώσει , γιατί με μπέρδεψες λίγο έτσι όπως τα γράφεις, ακολουθείς τον οδηγό της πρώτης σελίδας..” ξεκλειδωσα ναι αλλα εχει την stable rom την κινεζικη τωρα,μπορω να βαλω ειτε την dev ειτε την stable Ελληνικη?? και φτανω μεχρι την διαδικα…

• Ναι. Προχώρα. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Custom Rom για Huawei G620S

requiem78 - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Τελικά το ρισκαρα και έβαλα τη συγκεκριμένη rom. Εδώ και 5 ώρες το κινητό δουλεύει άψογα και φυσικά όλες οι λειτουργίες του. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

@antonius Σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη. Επειδή έχει ο πατέρας μου το συγκεκριμένο κινητό κι εγώ θέλω να το περάσω κάποια custom MIUI θέλω να ρωτήσω το εξής. Σε ένα ισπανικό forum υπάρχει μία rom που λέει ότι είναι multilanguage αν στην περίπτωση που δεν είναι σαν αυτή που έχω ρίξει στο δικό μου Redmi note 3 pro (7.2.2 Ελληνική) να μπορέσω να φτιάξω εγώ με τη βοήθεια κάποιων οδηγιών.; Ίσως είναι μία καλή ευκαιρία και για μένα να μπω ξανά στον όμορφο κόσμο του development. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοπ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από DimKLap: “Για να ξεκλειδωσω το κινητο θα πρέπει να εχω την καρτα sim μεσα?” Όχι απαραίτητα. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

requiem78 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Μια φορά μόνο και κάθε μήνα δικαιούσαι άλλη αίτηση. Αλλά τι εννοεις κωδικό...? Δεν είναι κωδικός. Είναι εξουσιοδότηση ή σιμ σου να ανοίξει ένα xiaomi.” Κωδικός εντός εισαγωγικών. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Έχω πάρει κωδικό ξεκλειδώματος κι έχω ξεκλειδώσει το bootloader από το κινητό μου. Μπορώ να ξεκλειδώσω άλλη συσκευή με το δικό μου κωδικό ή είναι μόνο για μια φορά η χρήση του; Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kozanostras: “- το μήνυμα που ερχετε είναι στα αγγλικά τι λέει?υπαρχει περίπτωση να έχω πάρει άδεια ξεκλειδώματος και να μην έχει έρθει μήνυμα? ” Περίμενε λίγο ακόμη εμένα ήρθε μετά από 13 μέρες. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @pillopoulos έχεις δίκιο. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Καλησπέρα @Project_P. Αφού δούμε ότι υπάρχει ένα Update για την συγκεκριμένη ρομ που φοράει το κινητό (είτε stable είτε dev) κατεβάζουμε το αντίστοιχο .zip αρχείο και το βάζουμε μέσα στο κινητό χύμα. Δεν χρειάζεται να είναι σε κάποιον φάκελο. Κάνουμε τη διαδικασία να μπούμε twrp (Volume+ και Power) και αφού μπει πάμε και κάνουμε: 1) Wipe -> advacned -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία 2) Γυρνάμε πίσω στο κεν…

• Καλημέρα παιδιά.Επειδή βλέπω βγήκε καινουρια stable (ουτε μια εβδομάδα δεν έχω την 7.2.1) η διαδικασία update είναι ίδια όπως με την εγκατάσταση πρώτης φοράς της Ελληνικής ROM?

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση από requiem78: “ 1) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας έτσι ώστε να μην τρέχει στο παρασκήνιο αλλά ούτε και στην εκκίνηση του κινητού. Η αλήθεια είναι ότι το γέμισα με εφαρμογές και είδα ότι η μπαταρία καταναλώνει σχετικά γρήγορα όπως επίσης και η φωτεινότητα. ” Λέγεται gsam battery monitor, είναι πολύ καλό και δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Thanks Στάλθηκε από το…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από requiem78: “Θα ήταν ιδιαίτερα βολικό στην εφαρμογή του mail να μπορώ να κάνω διαγραφή πολλών mail επιλέγοντας ” Μπορεις από την αρχικη σελιδα να συρης προς τα αριστερα το mail και σου βγαζει επιλογή για διαγραφη” Άλλα κόλπα λέμε. Που να το φανταστώ. Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εδώ και 24 ώρες είμαι με την ελληνική stable. Πρώτες εντυπώσεις έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι είναι άλλο κινητό. Πραγματικά άλλο επίπεδο. Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις 1) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας έτσι ώστε να μην τρέχει στο παρασκήνιο αλλά ούτε και στην εκκίνηση του κινητού. Η αλήθεια είναι ότι το γέμισα με εφαρμογές και είδα ότι η μπαταρία καταναλώνει σχετικά γρήγορα όπως επίσης και η φωτεινότητα. 2)Το zip αρχείο που έβαλα στην μνήμη του κινητού με τη…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από requiem78: “μετα την εντολη fastboot reboot παιρνω μηνυμα waiting for device ” αν ο υπολογιστής σου δεν βλεπει το κινητο σου 2 μπορει να συμβαίνουν. η δεν εβαλες drivers ή το καλώδιο, θύρα pc, θύρα microUSB έχει πρόβλημα” Τελικά έπρεπε να επιλέξω reboot system από twrp. Εδώ και 24 ώρες είμαι με την ελληνική 7.2.1 stable. Είναι πιο εύκολο από ότι νόμιζα. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• μετα την εντολη fastboot reboot παιρνω μηνυμα waiting for device

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostatos: “kenzo_images_6.3.17_20160129.0000.14_5.1_cn_56d6159075 με αυτη την ονομασια κατεβασα το αρχειο και το εκανα extract πρεπει να αλλαξω κατι? παιδια οποιος μπορει ασ βοηθησει γιατι αν δεν τα καταφερω να το φλασαρω και να το ξεκειδωσω,παει για πουλημα γιατι με τη multilang απο το κινεζομαγαζο το τηλεφωνο ειναι χαλια” Δεν χρειάζεται πανικός. 1) Το φάκελο που έκανες extract μετονομασέ τον σε σκέτο kenzo 2) Αυτό τον φάκελο να τον ρίξεις απευθείας στο δίσκο C:\ 3)Τρέχεις ξανά το …

• Και μία τελευταία ερώτηση στη version μου βγάζει MIUI 7 6.3.17 beta. Είναι αυτή που παίρνει το unlock ; Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΟΚ πάμε για 64bit. Όλα πάντως πήγαν καλά. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk