Παράθεση από amavroudis: “Απο που το πήρες; ” Από ελληνικό κατάστημα με εγγύηση από την infoquest, αλλά έχει λήξει βέβαια η εγγύηση. Πάντως είναι "επίσημα" στην Ελλάδα το κινητό
Παιδια όσοι δοκιμάσατε την καινούρια έκδοση υπάρχει κάνα σημαντικο πρόβλημα; ή να την κάνω; Η μπαταρία με ενδιαφέρει κυρίως ή αν έχει προκύψει και τίποτα άλλο. Από όσο έχω διαβάσει δε βλέπω κάτι ιδιαίτερο πάντως απλά για σιγουριά
εννοείς την πρόσβαση τοποθεσίας; Αν το ενεργοποίησω ανοίγει το gps, το οποίο δε θέλω για να μην τρώει τη μπαταρία. Θυμάμαι στο miui 10 είχε επιλογή για τοποθεσία χαμηλή ακρίβεια όπου χρησιμοποιούσε data ή wifi και υψηλή ακρίβεια όπου χρησιμοποιούσε το gps. Δεν βρίσκω να έχει τώρα τέτοια επιλογή
Φορτώνει τους χάρτες αλλά δεν βρίσκει την τοποθεσία που είμαι εκείνη τη στιγμή αν δεν ανοίξω το gps, και το ίδιο συμβαίνει και με άλλες εφαρμογές αν χρειάζονται τοποθεσία, μου ζητάνε να ανοίξω gps. Πριν την αναβάθμιση δούλευαν κανονικά όλα
Μετα την αναβάθμιση σε miui 11, δεν δουλεύει η τοποθεσία με χρήση δεδομένων ή wifi, ούτε στους χάρτες ούτε στις εφαρμογές, χρειάζεται να βάζω το gps. Πριν δούλευε κανονικά. Ξέρει κανείς τίποτα;
Με λειτουργία πτήσης δεν καλεί, μου λέει να την απενεργοποιήσω και ας έχω σύνδεση σε wifi, οπότε μάλλον δεν λειτουργεί το vowifi, αν και όταν καλώ κανονικά μου βγάζει εικονίδιο hd. Δεν υπάρχει ρύθμιση γι'αυτό, για κλήσεις μέσω wifi? Επειδή το έχω δει σε κάτι φωτογραφίες σε miui ότι υπάρχει, ήταν σε προηγούμενες εκδόσεις;
Καλημέρα και καλή χρονιά, ευχαριστώ για την βοήθεια, μόνο μια απορία ακόμα Ενεργοποίησα το volte για την sim σε άλλο κινητό, στις ρυθμίσεις βλέπω όμως μόνο ρύθμιση για volte, όχι vowifi Mi 9t pro volte - Album on Imgur Δοκίμασα για κλήση και μου εμφανιζε hd voice και με 4g και με wifi, μετά από επανεκκίνηση όμως δεν το εμφανίζει. Edit: έβαλα αυτό *#*#4636#*#* και εμφανίζει το hd πάλι, και σε κλήση με 4g και με wifi Να υποθέσω δουλεύει σωστά και δε χρειάζεται κάτι άλλο για το vowifi, ακόμα και αν…
Γεια σας παιδιά, διάβασα τις πρώτες και τις τελευταίες σελίδες αλλά μπερδεύτηκα Εγώ έχω αυτή τη στιγμή το mi 9t pro από infoquest με miui 10 global stable, κάρτα cosmote. Μπορώ να ενεργοποιήσω το volte και με ποιο τρόπο; Η συσκευή δεν είναι επίσημα υποστηριζόμενη από cosmote, έστειλα και το μήνυμα και μου το έγραψε
Γεια σας παιδιά, έχει φύγει λιγο το πλαίσιο από το κινητό και δεν μπορώ να πατήσω τα πλαϊνά κουμπιά. Αν το πιέζω μπαίνει και δουλεύουν, καμιά ιδέα για μόνιμο αποτέλεσμα; Να μη χρειάζεται κάθε φορά να το πιέζω;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63339/
Υπάρχει κάποιος οδηγός; Μετά θα έχει γίνει root στο κινητό; ή μόνο για να περαστεί η εφαρμογή; Δε θέλω να το κάνω root γιατί έχω κάποιες εφαρμογές που δεν το επιτρέπουν, γι'αυτό ρωτάω