Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
γεια σας παιδιά, εχω την dev 8.9.20, δε βρίσκω την επιλογή για απενεργοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας
-
οποτε τελικά τι κάνω; περιμένω να ξεκλειδώσει ο bootloader ή υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος;
-
ωραία ευχαριστώ υπάρχει κάποιος οδηγός;
-
γεια σας παιδιά, έχω στο κινητό την dev miui 10 8.9.6 Δεν έχω περάσει τίποτα άλλο ούτε έχω ξεκλειδώσει bootloader Το θέμα είναι ότι η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα και δε μπορώ να περιμένω πότε θα το φτιάξουν και αν όποτε θέλω να γυρίσω στο miui 9 (είτε stable είτε dev πάλι) με την τελευταία dev miui 9 ήμουν πολύ ευχαριστημένος, δε θυμάμαι ποια ήταν όμως γίνεται να γυρίσω στο miui 9? κάπου ειχα διαβάσει ότι άλλαξαν κάτι στο miui 10 και μπορεί να μπρικαρει αν πας πίσω
-
όχι με το wifi δεν έχω, απλά τρώει αρκετά πιο γρήγορα τη μπαταρία και δεν εμφανίζει τις ειδοποιήσεις σε κλειδωμένη οθόνη.
-
Τροποποίησηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56397/--------forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56397/--------
-
εχω τη developer, όχι τη stable
-
Γεια σας, έχω μια απορία Είμαι ο μόνος που έχει miui 10 στο κινητό; Βλέπω ότι η τελευταία έκδοση είναι η miui 9 8.4.28 Εγώ όμως έχω τη miui 10 8.2.2 το update έγινε μέσω της εφαρμογής ενημέρωσης, δεν έκανα τίποτα περίεργο δηλαδή Δεν έχω βάλει καμία άλλη rom στο κινητό γενικά, μόνο τα επίσημα της xiaomi
-
δεν πολυθελω τοσο συχνες αναβαθμισεις, οποτε λεω να περασω στη stable μπορω και να μην τις κανω βεβαια, αλλα μου τη σπαει να εχω μην εχω και την τελευταια, δικα μου κολληματα δεν εχω παραπονο στην αποδοση απο τη dev Ευχαριστω για τη βοηθεια
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26653/
-
Γεια σας παιδια και χρονια πολλα, εχω τη dev εκδοση και θελω να περασω στη stable 1)με ποιο τροπο το κανω? απλα κατεβαζω τη stable και την περναω απο το update? 2)γινεται να κρατησω backup τις ρυθμισεις κινητου και εφαρμογων για να μην τα περναω απο την αρχη?
-
Εχω το Redmi note 3 pro international edition
-
Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με τα sms. Οταν περασουν 3-4 μερες απο τοτε που κανω εκκινηση το κινητο, σταματαει να στελνει και να δεχεται sms. Μολις το κανω επανεκκινηση δουλευει κανονικα. Εχω την miui 8 global 6.9.29 beta
-
Παιδια η εφαρμογη Klo bugreport τι ειναι? Μπορω να την κανω απεγκατασταση?
-
Μολις την περασα. Ευχαριστω για τις απαντησεις
-
Αυτη εχω κατεβασει. Τωρα πηγα να τη βαλω και μου λεει οτι ειναι πιο παλια εκδοση απο αυτη που εχω τωρα. Να προχωρησω?
-
Γεια σας παιδια. Μου ηρθε και μενα σημερα το κινητο. Αυτη τη στιγμη εχω την MIUI 7.3.7.0 stable και θελω να του περασω την τελευταια dev (6.9.22 MIUI 8). Την εχω κατεβασει απο εδω. Τωρα απλα την περναω στο κινητο και κανω την ενημερωση ή πρεπει να κανω και τιποτα αλλο?