Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από superftp: “τώρα τι κάνουμε?? ” Είσαι σούπερ.... όπως το είχα φανταστεί..χεχεΚατεβάζεις twrp και Ελληνική ρομ.. Πάνω έχει κουμπάκι download... Βρες τα απο κει. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. ” Τώρα μάλιστα μιλάμε την ίδια γλώσσα.... να είσαι καλά...!!!!!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από superftp: “ΟΚ ευχαριστώ πολύ, Πάμε να δούμε τι θα κάνουμε,... ή καλύτερα που θα κολλήσουμε... ” Δες ξανα το μήνυμα μου έβαλα οδηγό..Να θυμάσαι αν δεν κάνει τα wipe θα βγεις πίσω και θα κάνεις. wipe-format data - yes back back reboot recovery mount-enable mtp και θα συνδέσεις να περάσεις την ρομ μέσα. ” ΄Ώπα.... από τη μια έχω ένα κινητό που δείχνει μόνο κινέζικα και από την άλλη άρχισαν οι κινέζικες οδηγίες.... δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω φίλε... οι γνώσε…
-
Πάλι σε αδιέξοδο παιδιά, προσπαθώ τόση ώρα τώρα να περάσω την official dev rom με to Miflash και λαμβάνω συνέχεια το μήνυμα "can not found the flash_all_except_storage.bat" Έκανα έλεγχο στο folder που το αποσυμπίεσα και βλέπω ότι υπάρχει το "flash_all_except_data_storage.bat" αντί για το "flash_all_except_storage.bat" ...τι έγινε πάλι, το κατέβασα από το επίσημο site Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους ... τόσο ενδιαφέρον δεν το περίμενα. Όπως έγραψα και πριν ΜΟΝΟ το mi βλέπω στο κέντρο και ΤΙΠΟΤΕ άλλο, ούτε τελείες ούτε παύλες ούτε τίποτα. Πριν λίγο δοκίμασα να μπω σε fast boot (power button + Volume -) και βλέπω ότι μπαίνει μια χαρά. Να δοκιμάσω να ξαναπεράσω την ROM με το XiaoMiFlash ή με το SP Flash Tool???
-
Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής... εγκατέστησα την κινέζικη development omega_images_7.1.12_20170111.0000.00_6.0_cn_0494697793 και μετά την επανεκκίνηση βλέπω εδώ και 20 λεπτά το σήμα mi στο κέντρο της οθόνης και τίποτα άλλο. Να φανταστώ ότι πρέπει να πάω να αγοράσω κάποιο άλλο κινητό τώρα? Και το έλεγα εγώ να μην το ακουμπήσω....
-
Παράθεση από superftp: “Παιδιά εγκαταλείπω την προσπάθεια να περάσω άλλη ROM ... έχω διαβάσει από το πρωί άπειρες σελίδες σε πολλά forum (Αγγλικά και Ελληνικά) με αντικρουόμενες η πολύπλοκες και ακατανόητες οδηγίες και το μυαλό μου αρνείται να κατανοήσει άλλες διαδικασίες. Από τη στιγμή που δεν κατανοώ το τι κάνω δεν ρισκάρω να μείνω χωρίς τηλέφωνο, έστω και με τα απίστευτα προβλήματα που έχει η ROM που υπάρχει τη στιγμή αυτή. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια ” Παράθεση από geoanto555: “Όπως ν…
-
Παιδιά εγκαταλείπω την προσπάθεια να περάσω άλλη ROM ... έχω διαβάσει από το πρωί άπειρες σελίδες σε πολλά forum (Αγγλικά και Ελληνικά) με αντικρουόμενες η πολύπλοκες και ακατανόητες οδηγίες και το μυαλό μου αρνείται να κατανοήσει άλλες διαδικασίες. Από τη στιγμή που δεν κατανοώ το τι κάνω δεν ρισκάρω να μείνω χωρίς τηλέφωνο, έστω και με τα απίστευτα προβλήματα που έχει η ROM που υπάρχει τη στιγμή αυτή. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από superftp: “Η παραπάνω πρόταση "...να περάσει twrp κ να φλασαρει Ελληνική" έχει μια ολόκληρη διαδικασία πίσω της. 1)Πως περνάω twrp? 2)Πως φλασσάρω τη ROM με το twrp? ” Μην ρισκάρεις....... Πάνε σε official. ” Ωραία λοιπόν να πάω σε official, τι προτείνεις εσύ? Ποια να κατεβάσω?
-
Χαιρετώ όλα τα μέλη της κοινότητας, Έχω το Redmi Pro το οποίο αγόρασα από το vixkmall και είχα ζητήσει να το παραλάβω με Global Stable ROM. Βλέπω λοιπόν ότι έχει εγκατεστημένη μια έκδοση με τα χαρακτηριστικά MIUIΙ Global 8.0 | Stable 8.0.1.0.0(MHQCNDG). Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι γνήσια ή όχι, αυτό που γνωρίζω καλά είναι ότι αντιμετωπίζω πάρα πολλά προβλήματα. Θα ήθελα λοιπόν να περάσω την τελευταία Ελληνική ROM που υπάρχει δηλαδή την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0 ή …
-
Καλησπέρα σε όλους σας, χτες επιτέλους παρέλαβα (μετά από 1 μήνα αναμονή) το Redmi Pro (X25). Το είχα αγοράσει από το vickmall και είχα ζητήσει να μου εγκαταστήσουν την global rom πριν το στείλουν. Αυτή τη στιγμή λοιπόν το κινητό έχει εγκατεστημένη την έκδοση MUI GLOBAL 8.0 / STABLE 8.0.1.0/MHQCNDG. Τα προβλήματα που έχω είναι πάρα πολλά, μερικά από τα οποία είναι 1) Ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές λαμβάνω μόνο όταν θέλει το κινητό (σπάνια και τυχαία) και όχι όταν θέλω εγώ...παρόλο που έχω ενεργέ…