Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.
-
Παράθεση από ivaitsis1974: “Καλημέρα Μετά από λίγες μέρες χρήσης σε redmi 3s μιυ "πάγωσε" το τηλέφωνο 3 φορές. Ενώ αναβοσβήνει το notification led για κάποια ειδοποίηση το τηλέφωνο δεν αποκρίνεται, ούτε στο δακτυλικό αποτύπωμα, ούτε στα πλήκτρα. Πρέπει να κρατήσω το power πατημένο για να κάνει restart. Με παλιότερες ρομ δεν το είχε κάνει ποτέ. Περιμένω τo update μήπως στρώσει. Το παρουσίασε σε κανέναν άλλον; ” Παράθεση από Anritsu: “Καλησπέρα . Σε redmi 3s από το πρωί έχω 2 σβησίματα του κινητού…
-
Παράθεση από fog: “Από ότι είδα έκανες αναβάθμιση πάνω από την 7.6.8 (δεν αναφέρεις αν καθάρισες τις cache, αν δεν το έκανες, κάντο τώρα). Αν και με την επόμενη αναβάθμιση τα θέματα συνεχίζουν, ίσως πρέπει να σκεφτείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με factory reset, αφού βέβαια πρώτα κρατήσεις το απαραίτητο backup. ” Έχω κάνει καθαρισμό cache και πριν την εγκατάσταση αλλά και μετά, αφού έχω φλασάρει SuperSU, Xposed Framework και άλλα διάφορα. Αν συνεχίσει το πρόβλημα και μετά την αναβάθμιση θα δοκ…
-
Καλημέρα Μετά από λίγες μέρες χρήσης σε redmi 3s μιυ "πάγωσε" το τηλέφωνο 3 φορές. Ενώ αναβοσβήνει το notification led για κάποια ειδοποίηση το τηλέφωνο δεν αποκρίνεται, ούτε στο δακτυλικό αποτύπωμα, ούτε στα πλήκτρα. Πρέπει να κρατήσω το power πατημένο για να κάνει restart. Με παλιότερες ρομ δεν το είχε κάνει ποτέ. Περιμένω τo update μήπως στρώσει. Το παρουσίασε σε κανέναν άλλον;
-
Καλημέρα Έχω περάσει την ρομ (xtrv) σε redmi 3s πάνω από την 7.6.8 Όλα καλά και στην εγκατάσταση και στο root με SuperSU. Δουλεύει το xposed Framework 87.1 και το tweaks miui 8(σχεδόν όλες οι επιλογές) Δεν μου άρεσε που αφαιρέθηκαν απο τον mail client κάποια χαρακτηριστικά όπως, δεν έχει την δυνατότητα να βάλεις διαφορετικό ήχο ειδοποίησης για κάθε λογαριασμό (ήταν πολύ εξυπηρετικό), δεν έχει την δυνατότητα swipe delete (επίσης εξυπηρετικό). Στις φωτογραφίες η στάμπα της ημερομηνίας εμφανίζεται …
-
Miui 8 TWEAKS Pro YouTube adblock YouTube background play =============== Σεπ 8th 2017, 7:07pm =============== Ξαναδοκίμασα το framework 87.1 και ενώ ήταν κολλημένο περίπου 10 λεπτά στο λογότυπο mi, πάτησα vol+ & vol- & power για να κάνω restart to recovery και άνοιξε κανονικά στην ρομ! Εγκαταστάθηκαν και δουλεύουν όλα κανονικά. Κουφάθηκα!
-
Καλησπέρα Έχω το redmi 3s με ρομ την ελληνική 7.6.8 xtrv και root με το SuperSU 2.82 και προσπαθώ να περάσω το xposed Framework αλλά κολλάει στο boot, στο λογότυπο του mi για την ακρίβεια. Έχω την σωστή έκδοση του Framework η οποία δούλευε κανονικά με την stable 8.2 eu έκδοση ρομ. Φταίει κάτι στην ρομ; Γνωρίζει κάποιος κάτι; (Hidden Content)
-
Επιστρέφω στο θέμα μετά από αρκετό καιρό γιατί τελικά το θέμα δεν λύθηκε και δεν έχει να κάνει με μπαταρία ή φόρτιση. Κι αυτό γιατί τελικά δεν είναι ότι δεν ανοίγει μετά από επανεκκίνηση ή απενεργοποίηση, είναι ότι "γυρνάει" σε edl mode. Τελείως κουφό αλλά αυτό κάνει το τηλέφωνο σε κάθε επανεκκίνηση. Νόμιζα ότι απλά δεν ανοίγει αλλά το συνδέω στο pc και το βλέπει σαν Qualcomm 9008 com port. Δοκίμασα όλες τις διαθέσιμες rom αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται. Το "φλασαρω" από το miflash και ενώ τελειών…
-
Μετά από αρκετές μέρες παρακολουθήσεις καταλήγω στο ότι μάλλον φταίει η ολονύχτια φόρτιση. Συνήθως φορτίζει το κινητό τα βράδια και μένει στον φορτιστή μέχρι το πρωί. Εκείνα τα πρωινά "κολλάει". Τόσες μέρες που φορτίζει κατά την διάρκεια της ημέρας δεν το παρουσίασε το "πρόβλημα". Οπότε θεωρήστε πως βρέθηκε λύση για το θέμα μου και κλείστε το.
-
Αντιμετωπίζω εδώ και λίγο καιρό ένα περίεργο πρόβλημα με το redmi 3. Δεν "ξυπνάει" από αυτόματη απενεργοποίηση. Είχα dev rom και το γύρισα σε stable αλλά πάλι το έκανε. Το περίεργο είναι πως δεν το κάνει κάθε μέρα και δεν το έκανε εξ αρχής. Ένα επίσης περίεργο είναι πως αφού το παρουσιάσει, δεν ανοίγει με το power αλλά πρέπει να το ξεκινήσω σε fastboot και μετά να κάνει reboot. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
-
Την πέρασα πριν λίγο σε Redmi 3s (land). Επέλεξα την προσαρμοσμένη εγκατάσταση. Όλα κύλισαν ομαλά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να προστεθεί η δυνατότητα προσθήκης κι άλλων εφαρμογών από τον χρήστη κατά την διαδικασία της εγκατάστασης. Για παράδειγμα εγώ χρησιμοποιώ τα Viper4Android και xPosed Framework τα οποία αν θα μπορούσα να τα προσθέσω κατά την προσαρμοσμένη εγκατάσταση θα εξυπηρετούσε πολύ. Δείτε το ως ιδέα αν φυσικά μπορεί να εφαρμοστεί από τον installer κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ για την όλ…
-
Μπράβο, πολλή καλή δουλειά!
-
Καλησπέρα Περάστηκε στο land και όλα καλά
-
Καλό μήνα και καλή τύχη!
-
Την πέρασα χθες (redmi 3s land) και το μόνο πρόβλημα είναι ο συγχρονισμός του cloud που εμφανίστηκε σ' αυτήν μόνο την rom. Μέχρι και την προηγούμενη δούλευε κανονικά. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο δεν δουλεύει γιατί έβγαλα φωτογραφία η οποία ανέβηκε κανονικά στο cloud και επίσης σβήστηκε όταν την έσβησα από το τηλέφωνο.