Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 118.
-
Απο Ελλαδα το πηρα. Αν δεν γινει τπτ το στελνω απο Δευτερα ervice Αντε να δουμε τιο θα μας που εκει
-
Παράθεση από bomberb17: “Έχουμε κανένα update? Παρακολουθώ με αγωνία! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Με την βοηθεια του geoanto555, τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια κ τον χρονο του, δεν καταφερε, προς το παρον γιατι θα επανελθει, να αποκαταστησει το νεκρο Whyred. Συνεχιζουμε την προσπαθεια κατεβαζοντας νεοτερες rom. Προσοχη λοιπον στο το τι κανετε μεχρι να τοποθετηθει η να δωσει λυση η Xiaomi.
-
που παω για inbox?δεν εχω στειλει ποτε
-
exo idi poios tha parei kodikous?
-
teamviwer pios tha parei?
-
Καλησπερα Πρωτη αποπειρα με τις οδηγιες του ανωτερω βιντεο απετυχε Εξακολουθει να βγαζει το miflash aytoforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55623/
-
Καλο βραδυ σε ολους κ ευχαριστω για την βοηθεια σας Αυριο με αγορα εργαλειου για ανοιγμα κ ενημερωση
-
Ετσι το βλεπει ηδη στην διαχειρηση: Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM4) Το θεμα ειναι οτι μολις ανακαλυψα οτι ετσι το αναγνωριζει απλα συνδεοντας κ μονο το καλωδιο χωρις καν να πατησω v0l - +vol+Παω γι ανοιγμα κ ενημερωνω Εκτος κ αν με προλαβει καποιος με αλλο τροπο
-
@ΝasDriver το εχω δοκιμασει κ σε 2 διαφορετικους υπολογιστες Απ οτι καταλαβαινω μαλλον δεν πρεπει να μπαινει edl Kana 2 Ινδοι εχουν αυτη την λυση youtube.com/watch?v=lfkRHAW2iXI
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Άλλαξε θύρα USB και πρόσεχε μην χρησιμοποιείς θύρα USB3 (μπλε χρώμα) αλλά απλή USB2 (λευκό χρώΤις εχω δοκιμασει ολες, μαυρες κιτρινες, μπλε ” Τις εχω δοκιμασει ολες, μαυρες κιτρινες, μπλε....κ γω εγινα κοκκινος απ τα νευρα μου, χαχαχαχαχ Εχω δοκιμασει καλωδια, αλλο pc win 10, win 7 αλλα τπτ Διαφορες εκδοσεις miflash Εξακολουθει το ιδιο προβλημα. Κ τελικα δεν ξερω αν οντως μπαινει σε edl γιατι δεν γινεται κοκκινο το led Παντα το miflash μου βγαζει missed hello pack try to …
-
οχι, συνεχιζει να το βλεπεικανονικα. Σε edl mode απ οσο ξερω απο ενα redmi note 3 pro που εχω, αναβει το led κοκκινο Εδω δεν βλεπω κατι τετοιο
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55611/
-
αυτη που μου υποδειξατε whyred_global_images_8.7.12_20180712.0000.00_8.1_global κατεβασα κ ττο miflash 2017.12.12 αλλα παλι μου βγαζει μην, missed hello pack try to reset status κ μετα απο λιγο timout κ error
-
Λοιπον με την σειρα κατεβασα αυτο whyred_global_images_8.7.12_20180712.0000.00_8.1_global_e775b9c0d5.tgz το αποσυμπιεσα κ πηρα αυτο whyred_global_images_8.7.12_20180712.0000.00_8.1_global_e775b9c0d5.tar Η επομενη κινηση ποια ειναι? Φλασαρω το .tar η το αποσυμπιεζω κ αυτο? Εχω φτασει στο σημειο που παιρνω πλεον missed hello packet, try to recover αλλα τζιφος...
-
το δοκιμασα. δεν γινεται τπτ εκανα κ Disable Driver Signature Enforcement, αλλα τα ιδια καποια νεα ιδεα?
-
Αυτο ειναι. εκανα rename τον φακελο μηπως κ το πειραζει αυτο τπτ Παιζει να θελει να νγαλω την μπαταρια?
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55609/ τωρα βγαζει αυτο κ μετα απ 100 περιπου δευτερα βγαζει error Μιφλαση run as administrator
-
μια ερωτηση για το αν το κινητο αναγνωριζεται απ το miflsh σωστα. το βλεπει σαν com 4forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55602/
-
whyred_global_images_8.7.5_20180705.0000.00_8.1_global_0fa0bc59e3.tgz Αυτη που ειχε το κιν οταν το πηρα κανει?
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Dim Max: “μαλλον ειμαι edl. Anagnvrizetai san Αναγνωριζεται σαν Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM4)Τωρα τι κανω? Κατεβασα fastboot (whyred_global_images_V9.5.17.0.OEIMIFA_20180629.0000.00_8.1_global_e909d3d1af) k φλασαρω με XiaoMiFlash? ” Σε καμία περίπτωση. Πάλι τα ίδια θα έχεις ή χειρότερα. Το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να φλασάρεις την επίσημη 8.7 ” μπορεις να μου πεις τα βηματα? Στο miflash to κιν αναγνωριζεται ως com4. Ειναι σωστο? link απο πο…