Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 118.
-
@manol80 ναι υπαρχει χωρος. 49 εγκατεστημενες εφαρμογες οσες ειχα κ στην προηγουμενη. Εσβησα αλλες αλλα παλι τα ιδια. Κατιο αλλο ειναι
-
Καλημερα. Περαστηκε σε Kenzo με wipes Dalvik % Cache. Η εγκατασταση τελειωσε χωρις λαθη. Twrp 3.1.0-3. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Χρησιμοποιω τον 360 Launcher εδω κ χρονια μεχρι την rom της προγουμενης εβδομαδας. Στην νεα rom, με το που bootαρε την πρωτην φορα τον εσβησε και δεν μου επιτρεπει να τον κανω εγκατασταση ξανα. Μου βγαζει το εξης μηνυμα. Καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω
-
Καλημερα κ Χρονια πολλα σ ολους. Περαστηκε σε kenzo απο V8_XTRVbeta2_7.3.23 με fr. Bootloader ξεκλειδωτος, μεχρι στιγμης ολα τρεχου νερακι. Εγινε επαναφορα προγραμματων κ δεδομενων τους με titaniumbackup, το οποιο σε σχεση με την προηγουμην κ προπροηγουμενη rom τωρα λειτουργει κανονικα. Reboot σε recovery απο μενου λειτουργει κανονικα. Reboot απο TWRP σε recovery κανει reboot σε system. Αυτα μεχρι στιγμης κ τις ευχαριστιες μου κ τον σεβασμο μου στους "μαγειρες-μαγους" του forum
-
καλησπερα. Εβαλα την νεα rom k επειδη δεν εκατσε καλα επανεφερα το backup απο twrp αλλα τωρα δεν αναγνωριζει το μοτιβο ξεκλειδωματος που ειχα. Λογω του οτι θα φυγω σε λιγο για δουλεια, μπορει καποιος να μου πει ποια αρχεια σβηνω κ απο που μεσω twrp για να βαλω το κλειδωμα παλι? Ευχαριστω
-
Καλημερα. Για ΚΕΝΖΟ δεν υπαρχει link Ακυρο διορθωθηκε
-
Επιβεβαιώνω σε kenzo απο power off, recovery κανει επανεκκινηση
-
Καλημερα. Αλλoι 3 στο σακουλι Max0300 annmaxa691 ZZaris
-
Καλημερα. Αλλη μια μερα με +3 ψηφους Max0300 annmaxa691 ZZaris
-
Ψηφισα ως Max0300
-
Παράθεση από Bodai: “@Dim Max δοκίμασε αυτην -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…V8-XTRVbeta1-6-11-24-zip/ μετα από Factory Reset (όπως έκανες και πριν) ” Την δοκιμασα κ αυτη κ την προηγουμενη την 6-11-17. Παντα τα ιδια μου εκανε μολις περνουσα 6.0. Με 5.11 σε dev η stable ολα δουλευουν οκ. Τωρα περασα την τελευταια δικη μας stable κ το στηνω. Δεν μπορω αλλο. Θα δοκιμασω την νεα XTRV της ερχομενης παρασκευης κ βλεπουμε. Κατι παιζει με την 6.0 στο κιν. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. Αν καποιο…
-
Μια απ τα ιδια ξανα. Εκανα factory reset. Περασα την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.8.18.zip κ ανοιξε μα χαρα χωρις προβληματα. Μετα ακολουθησα τιν οδηγο για μεταβαση απο 5.1 σε 6 Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo), περασα την τελευταια xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1_6.12.1.zip κ ξανα το ιδιο προβλημα. Τα settings κρασαρουν. Θ αρχισωνα τραγουδαω το χερια ψηλα. χαχαχαχχαχαχαχ Καμια ιδεα?
-
Παράθεση από NasDriver: “Βάλε την "Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download" με αυτόν τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Ευχαριστω πολυ =============== Δεκ 6th 2016, 8:32pm =============== Κατέβασα αυτη kenzo_global_images_6.11.24_20161124.0000.00_6.0_global_03a7717234. Εκανα xtract τ αρχεια. Όταν ξεκιναει το flashaρισμα βγαζει αυτο