Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 118.
-
Τελικα αλλαξα browser κ ησυχασα. Ευχαριστω
-
Καλησπερα στην ομαδα. Παρηγγειλε η αδερφη μου νεα συσκευη, redmi note 3 pro 16gb, κ δημιουργησα εναν νεο λογαριασμο γι αυτην με τον αριθμο του τηλεφωνου της. Η διαδικασια τελειωσε κανονικα (την εχω κανει πανω απο 10 φορες για φιλους κ γνωστους). Οταν προσπαθησα να ξανασυνδεθω για να στειλω αιτημα ξεκλειδωματος δεν μ αφηνε να μπω στον λογαριασμο λεγοντας οτι ηταν λαθος ο κωδικος, πραγμα αδυνατο γιατι τον ειχα αποθηκευσει σε προγραμμα για κωδικους. Με eimail δεν μ αφηνει να δημιουργησω νεο λογαρια…
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από Dim Max: “Καλησπερα. Σε kenzo με XTRV-6.11.17 εχω το εξης προβλημα. Με εφαρμογη για internet radio (Greek radios, Tunein) στις τελευταιες τους εκδοσεις, μετα απο καμια ωρα παιξιμο κ το τηλ σε σε αδρανεια, κλειστη οθονη, οι εφαρμογες κλεινουν μονες τους. Μαλλον ειναι απο το αυτοματα καθαρισμο που κανει. Εχω απενεργοποιησει απο κεντρο ασφαλειας->ρυθμισεις->καθαρισμος->τον αυτοματο καθαρισμο και τον καθαρισμο μνημης χωρις αποτελεσμα. Καμια ιδεα για το τι μπορει να…
-
Καλησπερα. Σε kenzo με XTRV-6.11.17 εχω το εξης προβλημα. Με εφαρμογη για internet radio (Greek radios, Tunein) στις τελευταιες τους εκδοσεις, μετα απο καμια ωρα παιξιμο κ το τηλ σε σε αδρανεια, κλειστη οθονη, οι εφαρμογες κλεινουν μονες τους. Μαλλον ειναι απο το αυτοματα καθαρισμο που κανει. Εχω απενεργοποιησει απο κεντρο ασφαλειας->ρυθμισεις->καθαρισμος->τον αυτοματο καθαρισμο και τον καθαρισμο μνημης χωρις αποτελεσμα. Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω
-
Καλησπερα. Στο kenzo οπως κ στην προηγουμενη XTRV 6.11.10 ετσι κ στην XTRV 6.11.17 στα τεστ ο proximity sensor βγαζει fail. Ειχε αναφερθει κ απο καποιο φιλο.
-
Παιρνεις Backup με Titanium Backup τα "αντιγραφα ασφαλειας ολων των εφαρμογων του χρηστη". Περνας νεα rom. Τρεχεις παλι το Titanium backup και επιλεγεις "επαναφορα ολων των εφαρμογων με τα δεδομενα τους". Εχεις την δυνατοτητα να επαναφερεις ολες τις εφαρμογες που ειχες εγκατεστημενες πριν την αλλαγη rom η μονο καποιες απ αυτες. Επιλεγεις. Αυτο ηταν. Το κανω εδω κ χρονια σ οτι κινητο android κ αν ειχα. Προσεχεις μονο οταν παριες το αρχικο backup να το κανεις στην εξωτερικη sd η αν δεν εχεις, μολι…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Factory Reset από το TWRP Recovery και μετά πέρασμα της XTRV. Όταν πάμε από Stable σε Developer και το ανάστροφο δυστυχώς το Factory Reset με ότι αυτό συνεπάγεται είναι μονόδρομος, και το τηλέφωνο πρέπει να σεταριστεί από την αρχή.” 2η κ τελευταια ερωτηση. Αν σε περιπτωση θελω να ξαναγυρισω στην 7.52 κ εχω παρει backup απο TWRP, θ αντιμετωπισω προβλημα με το ΙΜΕΙ?
-
Καλησπερα. Σε redmi note 3 pro Kenzo, Εχω την δικη μας GTV stable 7.52. Για να περασω την τελευταια xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1-6.11.3 ποια δαδικασια πρεπει ν ακολουθησω? Ευχαριστω
-
REDMI NOTE 3 PRO 16 GB, Flash για πρωτη φορα αλλα με τελικη εγκατασταση ελληνικη stable 7.5.2
ΜήνυμαΤελικα ολα καλα. Φλασαρα, ανοιξε, ησυχασα. Ευχαριστω πολυ τους - iAmLiakos - NasDriver - για την αμεση βοηθεια που μου εδωσαν - smile.png smile.png smile.png smile.png smile.png smile.png smile.png smile.png smile.png smile.png smile.png
-
REDMI NOTE 3 PRO 16 GB, Flash για πρωτη φορα αλλα με τελικη εγκατασταση ελληνικη stable 7.5.2
ΜήνυμαΣε edl mode το βλεπει σαν Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 αλλα εχει θαυμαστικο. Προσπαθω να βρω drivers αλλα οτι κ αν βρηκα δεν φευγει. Κ σε test mode20160924_225558.jpg
-
Μήνυμα20160924_220924.jpg κ μ αυτη την εκδοση του miflash αυτο το μυνημα
-
ΜήνυμαΤα ιδια κ μετα την μετονομασια σε Κenzo 20160924_220637.jpg
-
Μήνυμα20160924_215316.jpg