Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-73 από 73.
-
καλησπέρα την πέρασα και εγώ στο rn2 prime και πέρα από το γεγονός ότι δεν υπάρχει αριθμομηχανή μου εμφανίζει και αυτό όταν πάω να ανοίξω την κάμερα Screenshot by Lightshot έκανα factory reset πριν την εγκατάσταση
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Αγόρασα από το GearBest μια έξτρα μπαταρία και ένα battery charger . Παρατήρησα ότι η μπαταρία έχει ελάχιστα διαφορετικό σχήμα από αυτήν που είχε η συσκευή όμως λειτουργεί κανονικά στο κινητό και δεν εμποδίζει το καπάκι. Έχω όμως ένα άλλο πρόβλημα. O φορτιστής της μπαταρίας δεν λειτουργεί με την καινούρια μπαταρία. Ανάβει πράσινο λαμπάκι λες και δεν την έχεις βάλει μέσα . Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα ?
-
Παράθεση από petran7777: “Παράθεση από strumf13: “Καλησπέρα παιδιά μου ήρθε η συσκευή προχθές και εχθές την έβαλα...παρατήρησα ότι όταν το κλειδώνω πριν βάλω κωδικό για να το ξεκλειδώσω πάνω δεξιά έχει ένα στρόγγυλο με κάτι σαν λουλουδάκι μεσα (συγνώμη για τη άθλια περιγραφή ) που δεν έχω ιδέα τι είναι....όταν το πατάω κάνει σαν να φορτώνει όμως δεν γίνετε τίποτα και μετά κολλάει και πρέπει να κάνω επανακκίνηση ή να το βάλω σε λειτουργία πτήσεις για να επανέλθει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα έτσι μπόρ…
-
Καλησπέρα παιδιά μου ήρθε η συσκευή προχθές και εχθές την έβαλα...παρατήρησα ότι όταν το κλειδώνω πριν βάλω κωδικό για να το ξεκλειδώσω πάνω δεξιά έχει ένα στρόγγυλο με κάτι σαν λουλουδάκι μεσα (συγνώμη για τη άθλια περιγραφή ) που δεν έχω ιδέα τι είναι....όταν το πατάω κάνει σαν να φορτώνει όμως δεν γίνετε τίποτα και μετά κολλάει και πρέπει να κάνω επανακκίνηση ή να το βάλω σε λειτουργία πτήσεις για να επανέλθει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα έτσι μπόρεσα να το κάνω.
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 2GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool