Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΕχει βγει αυτη η ενημερωση; 9.5.11 την εχει βαλει κανενας;
-
Παιδια καλημέρα, διαβάζω σε ξένα fora κ προσπαθώ να βγάλω άκρη, την mui 10x θα την πάρει το κινητό μας, για 7 andoid δεν το βλέπετε; Το εχω 10 μήνες κ κάτι, τρεχω την τελευταια stable του forum μας κ είμαι καταευχαριστημενος, το κινητό το στιβω στην κυριολεξία κ δεν κάνει κιχ, βέβαια σε αυτό έχετε μερίδιο κ εσείς με την καλή δουλειά πουβκανετε, κ την βοήθεια που πήρα διαβάζοντας σας. Καλό ξημέρωμα.
-
Παράθεση από Kostis_87: “Καλημέρα παιδιά.. Είχα ένα θέμα με το κινητό μας και δεν φόρτιζε γρήγορα. Τελικά ήταν θέμα καλωδιου. Μήπως ξέρετε που θα βρω στην Θεσσαλονίκη φθηνά καλώδια? Φυσικά οι μεγάλες εταιρίες δεν συμφέρουν καθώς τα έχουν πολύ ακριβά.. Και να ρωτήσω ήθελα για την χθεσινή ρομ. Την έβαλε κάνεις? Η προτελευταία που είχα βάλει είχε θέμα με την μπαταρία και με είχε αναγκάσει να γυρίσω στην πιο παλιά. ” Εγω την περασα χθες, κομπλε ειναι μεχρι στιγμης κ απο μπαταρια οκ
-
παιδες εγω που εχω βαλει την official dev παιρνω κανονικα ΟΤΑ αναβαθμιση; η χειροκινητα; για πειτε; εχω την mui 8.7.6.10 beta επισης μου σπαει τα νευρα που το σκιζω στην χρηση, σημερα ας πουμε ξεπατωμα στην δουλεια και τωρα γραφω κ ακουω ραδιο κ δεν λεει να ξεφορτισει το τερας 63% μπαταρια. Ειχα το sumsung το iphonaki μου, το g3 μου, ειχα ενα προγραμμα γυρναγα σπιτι το εβαζα για φορτηση. τωρα;;;;;
-
Περιμένουμε με αγωνία..
-
αυτα που κατεβασα κ τα εκανα σουπα τα εχω στο pc του γραφειου, τωρα που ειμαι σπιτι δεν εχω κατεβασει τιποτε σε αυτο το p/c. Νομιζω οτι αν δεν βγαλω ακρη κ αυριο, που δεν το κοβω να βγαζω, θα την χρειαστω την βοηθεια σου, κ σας ευχαριστω ολους εκ των προταιρων. Χαιρομαι που μπαινω σε μια τοσο ζεστη κοινοτητα.
-
Παράθεση από demakhs: “στη χώρα του Μίκυ Μάους, αφού .... κοιτιέται τόση ώρα με το Καρτούν!! α, εντάξει...ψάξε για τον λαχανόκηπο του @osalonikios...εκτός του οτι θα σου φτιάξει το κινητό, θα φύγεις και με μία τσάντα ζαρζαβατικά φρέσκα και λαχταριστά.. ” XAXAXAA κλαιωωω. να σε καλα φιλε χαχαχαχαχα .βοηθατε ωρε xiaomaδες