Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 128.
-
+1 pasific-greek
-
+1 pasific-greek
-
Άρα το το νέο πιο αξιόπιστο λες οκ ευχαριστώ.
-
Καλησπερα παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα με το mi band 2 με το παλιό εφτανα κάθε μέρα κοντά στα 18000 -με 20000 βηματα με το νέο ούτε 8000 υπάρχει πρόβλημα με το νέο ή το παλιο είχε ..
-
μαλλον αυτό θα κάνω να μου φύγει ή απορία
-
Πολλά περισότερα κολλήματα ή 8.0.2.0 από την προηγούμενη σε Readmi Note 3 μήπως φταίει το superSU που ζητάει συνέχεια αναβάθμιση στην προηγούμενη την είχα κάνει μέσω play store χωρίς προβλήματα στην επόμενη δεν θα το βάλω δεν νομίζω ότι μου χρειάζεται.
-
Καλημερα εβαλα την νεα και δεν το βλεπει το πισι αγνωστη συσκευη λεει να ξαναβαλω τους drivε ?
-
και εμενα σε ενα λενοβο μου το εκανε αυτο σε ολες τις πιο παλιες σβηνω την παλια και βαζω την καινουργια και ολα οκ.
-
Εμενα με την νέα δεν συνδέεται με την ζυγαριά με τίποτα έκανα και διακοπή νέα σύνδεση τίποτα
-
Παράθεση από pasific: “Καλημερα πως το κάνουμε να κλείνει ή κλήση απο πλαϊνά κουμπιά ” κανενας
-
Καλημερα πως το κάνουμε να κλείνει ή κλήση απο πλαϊνά κουμπιά
-
Παράθεση από NasDriver: “Έκανες αυτόματη αναβάθμιση από το κινητό σου ? Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" ”
-
Παράθεση από NasDriver: “Στο διαγραμμένες εφαρμογές τι έχεις ? Σε κάποια εφαρμογή από εκεί έχει γίνει η κατανάλωση. Με ποια ρομ είσαι ? ” Μακαρι να ηξερα πια εφαρμογη ειναι που το βλεπω αυτο? Η εκδοση που εχω ειναι η τελευταια 7.5.1 για Redmi Note 3
-
Κατι γίνετε βρε παιδιά δεν γίνετε ή vodafone να με κλέβει τόσο πολλή 5 μέρες 1GB
-
Σήμερα λέω σε δύο μερες και μάλλον τρεις μέρες αυτό το αναλυτής μήπως είναι αυτό που λέει για δρομολογια ήταν τσεκαρισμενο
-
Το redmi note 3 εχω το play το έχω κλειση το google analitis τη είναι; Δεν έχω κανένα μετρητή εγώ
-
Εγω έχω θέμα με τα δεδομένα σε δύο μέρες μου έχει φάει 1GB βρηκα μία εφαρμογή την εκλεισα τα άλλα δεν ξέρω τη ειναι