Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 128.
-
ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ
ΜήνυμαΠΙο ακριβο 30 ευρω ομως απο το redmi note 3 pro που δεν νομιζω οτι εχει κατι παραπανω για να δικιολογει τα παραπανω λεφτα.
-
ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ
ΜήνυμαΠαιδια μια βοηθεια εχω το redmi note 3 και θελω να γυρισω σε 5 ιντσες πιο θα μου προτεινατε
-
Και εγω που νομιζα οτι η επομενη θα ειναι η 8
-
Mi Scale language
ΜήνυμαΠαιδια μολις παρελαβα φανταζομαι πως η ζυγαρια θα μπορει να συχρονιζει με δυο κινητα ετσι ? γιατι αλλιως ....... την εβαψα
-
Xiaomi Water TDS Tester
-
Παράθεση από NasDriver: “Απλά πας ρυθμίσεις ---> Πρόσθετες Ρυθμίσεις ---> Αντίγραφα & Επαναφορά ---> Κάνεις αντίγραφα αυτά που θες ” Το εκανα αλλα δεν μου λεει που να τα αποθηκευει? θα τα βρει μετα?
-
Υπαρχει κανενα προγραμμα που το κανει αυτο
-
παιδια πως μπορω απο dev να παω σε stable χωρις να χασω τιποτα ? εχω το Redmi Note 3 (Hennessy)
-
καλη τυχη σε ολους
-
Παράθεση από PeterPanious: “Αν έχει περαστεί κανονικά το twrp τότε κάτι άλλο φταίει, δοκίμασες wipes? Πάντως αν πας σε official τότε ναι θα χαθεί και το ξεκλείδωμα και το custom recovery. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Και το Twrp δεν δουλεύει καλά όταν τελείωση ή διαδικασία δεν κλείνει αν δεν πατήσεις τα power kai volume up .
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tilemaxos42: “στο redmi note 3 περναω την νεα rom πλεον κανονικα απο τον updater; ” Εφ'όσον ξεκλείδωσες τον Bootloader και έβαλες την Ελληνική, από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις κανονικά τα Update ΚΑΙ μέσα από τον Updater. ” Εμεις που δεν μπορούμε από μέσα τη πεζει πάει πουθενά το μυαλό σας να ξανά κάνουμε από την αρχή την διαδικασια
-
Στο redmi note 3 οπως και με την 6.1.21 δεν περναει μεσα απο τον update τις συσκευης θελει παλι TWRP. Τη να φταιει να ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη ? ετσι ειναι και σε εσας.
-
Redmi Note 3 πρόβλημα
ΜήνυμαΚαποιος εμπειρος
-
Επαφες
ΜήνυμαΝα προστεθεί στις κλήσεις και ή συχνες κλήσεις
-
Redmi Note 3 πρόβλημα
ΜήνυμαΈχω το call record και το πρόβλημα είναι ενώ του έχω πει να γράφει όλες τις κλήσεις οπότε θέλει γραφή το ίδιο πρόβλημα είχα και στο lenovo k3 note με miui. Το έχω βάλει στην αυτοματη εναρξη και έχω ενεργοποίηση όλα τα δικαιώματα που ζητάει τη άλλο μπορώ να κάνω;