Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το λουκέτο πάνω δεξια? Είναι μονη εφαρμογή που το έχει και δεν καθαρίζει από την προσωρινή μνήμη. Δεν έχω καμία εφαρμογή που να κλειδώνει εφαρμογές βάλει.
Λοιπόν, έκανα επαναφορά με βαριά καρδιά και όντως έστρωσε. Σήμερα το βράδυ έκανε ενημερώσεις σε κάτι βλακείες της Google και άρχισε ξανά τα ίδια. Έκανα απεγκατασταση τις ενημερώσεις και έστρωσε πάλι. Πως μπορώ να διαγράψω όλες αυτές τις παπαριές που εγκαταστει η Google????
Εντάξει. Το κινητό έχει σαλταρει μαζί του και εγώ. Μια μέρα στρώνει και με διαρκή χρήση φτάνει στο 60% και την επόμενη καίει ολόκληρο και κατεβάζει το ποσοστό σαν δευτερόλεπτα. Δε πάμε καλά.
Είχαμε καμία εξέλιξη? Εμένα χτες έκανε update το Gmail και το Instagram και για ένα τετράωρα το κινητό σταμάτησε να ανεβάζει θερμοκρασία και δούλευε άψογα. Μετά από τέσσερις ώρες έκανε update και στα viber, Google μετάφραση, messenger και youtube και το κινητό ξανάρχισε τα ίδια με τη μόνη διαφορά να ανεβάζει θερμοκρασία στο πάνω μέρος του αυτή τη φορά και όχι στο κάτω. Έχω σαλταρει. Θα το πετάξω σε κάνα πιγαδι.
Καλημέρα, βρήκαμε καμία άκρη τελικά στο θέμα με τη μπαταρία? Και σε εμένα το ίδιο. Ανεβάζει φουλ θερμοκρασία και πέφτει σαν τρελή. Από προχτές άλλαξα μπαταρία αλλά εξακολουθεί το ίδιο πράγμα.